Doğuma 4 ay kaldı hala bebeğime isim bulamadım, ne yapmalıyım?

0 oy
290 göst.
önce Diğer kategorisinde (307 puan) tarafından

Ay kızlar doğuma kalmış 4 ay daha oğluma isim bulamadik . Esim diyor dini anlamı olsun kuranda geçsin ben diyorum anlamı güzel olsun içime sinen bi isim arıyorum ama yok çıldırmak üzereyim ismi şimdiden bulsam söylemeye de alışırım diyorum da yok ya bulamıyorum beynim çorba oldu . 😭

16 Cevaplar

+1 oy
önce (2,152 puan) tarafından

Ben selim dusunuyorum hem anlamlı hem Kuran'da geçiyor bacım alalhin izniyle ben oğluma Selim koyacam 

-Reklam-
+1 oy
önce (31 puan) tarafından

Doğuma dört gün kala kızımın ismine karar vermiştik 😂 sakin olun 4 ay bir hayli uzun bir süre 😁

0 oy
önce (187,053 puan) tarafından

@&Gastamonlummm& @Gastamonlummm onun doguma 1 ay var ondada isim yok gene senin 4 ay varmis

önce (307 puan) tarafından

Ay ben duramam çok oldu aramaya başlayalı da içime sinmiyor asla son dakikaya kadar duramam gibi.  Görümcem doğumdan eve geldiğinde karar vermişti isme😂

önce (5,898 puan) tarafından

Arkadaşım doğum yaptı ya 3 gün sonrası adına karar verdiler 😂 3 isim arasında kalmışlardı yazdırdılar 

önce (187,053 puan) tarafından

belcikadada dogumhanede bebek dogar dogmaz adini sorup kayitlara geciriyolar 🤣

önce (5,898 puan) tarafından

Bende de öyle oldu ona da sormuşlar ama karar vermedik daha demişler beklemişler o yüzden 😂 n

0 oy
önce (9,802 puan) tarafından

Ömer 

Hamza

Mahir

Musab

Osman 

Adem
Eyyüp 

Bu tür anlamı güzel 

Veya asil

Göktuğ 

Alparslan 

Hakan 

Yiğit bu tür isimler de tercih edebilirsiniz ✨

0 oy
önce (3,886 puan) tarafından

hamileliğim boyunca isim koyduk içimize sinmedi değiştirdik falan derken doğum yaptım isim yoktu ortada😂 ertesi gün kimlik çıkartmaya giderken netleşti:))

0 oy
önce (4,656 puan) tarafından

Daha çok varmış doğuma. Alper, Alperen, Giray, Cihan gibi isimler benim hoşuma gidiyor

0 oy
önce (46 puan) tarafından

Benim iki ay  kaldı 31 hafta dayım ama hala daha isim yok 😄

0 oy
önce (46 puan) tarafından

Yağız ve. Eymen var ama hangisi acaba 

0 oy
önce (7,590 puan) tarafından

Kağan Alp

Oğlum olsa bunu koyacaktım 

0 oy
önce (5,052 puan) tarafından

Bana 40 gün kaldı halaa yok 😂😂 bende tam anket açmak için girdim 

0 oy
önce (1,741 puan) tarafından

Ben önceden isim koymayı çok seviyorum. Çocuklarımınin ismine daha hamile olmadan karar vermistik. 

0 oy
önce (705 puan) tarafından

Canım benim doğumuma 1 ay kaldı daha bende bulamadım merak etme ismi kendisinden önce  dünyada var o yüzden endişe etme daha çok vaktiniz var 

0 oy
önce (9,326 puan) tarafından

Bosver kiz doguma 20 gu  vardi ben arrik buldum.oglumjun ismini 😂

0 oy
önce (39 puan) tarafından

4 ay diyorsun kız insaf daha çok var 😃 bulursun madem netten isimlere bak içine sinemi seç senin yerinde olsam kendi kafamda olan beğendiğim bir ismi tercih ederdim çokta çorba etme kafanı dini anlamı olsun ama lütfen can Efe fetihler sultanı gibi isimler potlyraz ateş Deniz rüzgar toprak kum olmasın olursada hayirli olsun sen bilin😄

0 oy
önce (37 puan) tarafından

Baska kardeşi varsa ona uygun olabilir, yoksa netten bakılabilir, o da olmazsa gebeliğin son gününe kadar rüyada görmek için beklenilebilir😊hayırlı olsun inşallah 🧿

0 oy
önce (1,522 puan) tarafından

Göktuğ 

Alaz efe 

Yahya

Talha

Uras

Aklima bunlar geldi 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Doğuma 4 ay kala bebek ismi seçerken nelere dikkat etmeliyim?
Bebek ismi seçerken ismin kulağa hoş gelmesi, soyadınızla uyumu ve çocuğun ilerideki yaşantısında telaffuz zorluğu yaratmaması en önemli kriterlerdir. Öncelikle ismin anlamının sizin değer yargılarınızla örtüşmesine odaklanın, ardından eşinizle birlikte ortak bir liste oluşturarak her gün bir isme alışma süreci tanıyın.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Kur'an'da geçen kız ismi ararken en popüler seçenekler nelerdir?
Kur'an-ı Kerim'de geçen kız isimleri arasında Zeynep, Meryem, Sare, Asiye ve Hümeyra gibi isimler oldukça popülerdir. Bu isimler hem dini bir anlam taşıması hem de toplumda yaygın ve kabul görmüş olması nedeniyle aileler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.
Eşimle isim konusunda anlaşamıyorsak nasıl bir yol izlemeliyim?
İsim konusunda anlaşmazlık yaşıyorsanız her ikinizin de beğendiği isimlerden oluşan iki ayrı liste yapın ve bu listeleri ortak bir havuzda birleştirin. Bir tarafın dini anlam vurgusu, diğer tarafın anlam güzelliği kriterlerini dengeleyen, her ikinizin de içine sinen ortak noktayı bulmak için birbirinize esneklik tanıyın.
Bebek ismi seçerken anlamı güzel ve modern isimler nasıl bulunur?
Modern ve anlamı güzel isimleri bulmak için bebek ismi sözlüklerini kullanabilir veya sosyal medya platformlarındaki güncel isim listelerini inceleyebilirsiniz. İsmin modernliği kadar kökenine ve taşıdığı derin anlama bakmak, uzun vadede ismin değerini korumasını sağlayacaktır.
Doğuma az zaman kala hala isim bulamadıysam ne yapmalıyım?
Doğuma 4 ay gibi bir sürenin kalması aslında isim düşünmek için hala yeterli bir zamandır, bu nedenle panik yapmanıza gerek yoktur. Stresli olduğunuz anlarda isim aramaya ara verip bir süre konuyu kapatmak, zihninizin dinlenmesini ve daha sağlıklı karar vermenizi kolaylaştıracaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 997 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 576 göst.
25 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ayfah33 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 602 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Italya (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 162 göst.