Evde bulunan şüpheli eşyalar huzurumu kaçırıyor ne yapmalıyım?

+1 oy
487 göst.
önce Diğer kategorisinde (412 puan) tarafından

Eşimle bitirmiş durumdayız biliyorsunuz anlattım zaten çoğunuzun şu yazın evde bulduğum şeylerle ilgili beni uyarmasıyla birkaç gündür ehl-i sünnet bir hoca arıyorum ve sonunda birine ulaştım hatta 2 kişiye ulaştım emin olmak için ikisini birbirinden çok bağımsız kişiler ama ikisi de yine aynı şeyi söyledi üzerimizde neredeyse bir yıldan daha fazla süre önce yapılmış ama bir yıldır tesir etmeye başlamış ve çok büyük nazar olduğunu söyledi bununla ilgili bana yapmam gereken koruma yöntemlerini anlattı dualarla özellikle yatmadan önce 3 gün boyunca dokuma yapacağını söyledi ve kesinlikle bir kuruş talep etmedi Allah razı olsun hocadan hala böyle hocalar kalmış gerçekten geçen gün doktora gittim buradan bazı arkadaşlar biliyor söylemiştim kafam kalkmıyor kolumu başımı kaldıramıyorum diye maalesef ki ben de beni sürekli vesveseye ve hastalığa uğratmak için musallat olduğunu söyledi gerçekten kafamı kaldıramıyorum zaten ya Allah hala böyle şeylerle uğraşanlar var ya yani bildiği gibi yapsın diyecek bir şey bulamıyorum aramızdaki sorunların hepsinin kaynağının bunlar olduğunu söylüyor her ikisi de

14 Cevaplar

+6 oy
önce (5,345 puan) tarafından

Böyle şeylerle uğraşanların Allah iki cihanda 2 yakasını bir araya getirmesin.haneye girmelerine gerek yok uzaktan bile yapan yapacağını yapıyor.inşallah kendilerine döner musallatları.

önce (412 puan) tarafından
+1

Ya gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum hani kendi iradesiyle olsa sıkıntı değil yani bitecekse bitsin her şeyin bir sonu vardır ama ortada böyle irade etkileyici şeyler olunca durum değişiyor tabii ki

önce (5,345 puan) tarafından

Rabbim Hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.bizdede böyle bi bela var ölsün diye dua ediyoruz.malesef böyle kötülerini ömrü uzun oluyor hep 

-Reklam-
+2 oy
önce (755 puan) tarafından

Ben demistim canım düsüncemin de arkasindayim ben de hislerime güvenirim az cok.

Ya bilmiyorum ben çok şaşkınım sadece

önce (4,454 puan) tarafından

Dediklerini kulak ardı etme hocaların cnm.inşAllah geçecek bu günler . Bende hep bu arkadaşa salça oluyorum ama ☺️

önce (755 puan) tarafından

Kime salca oldun kiz bana mi :)

+1 oy
önce (1,210 puan) tarafından

Canım zaten belliydi o pisliği yapanlar 

Abla daha önceden yapılmış ama bir yıldır da tesir etmeye başlamış şiddetli şekilde ve ikisinin de aynı şeyi söylemesi beni çok etkiledi yani eşimde değil ben de musallat olduğunu söylüyorlar yapmam gereken şeyleri de anlattılar sağ olsunlar inşallah yarın yapıp hemen kendimi koruyacağım

+1 oy
önce (5,144 puan) tarafından

Ben dedim sana ustunuzde bırsey var dıye sız gayet ıyı bır çifttiniz anlatırken bile neşe ile anlatır guclu dururdun belliydi birsey oldugu guclu degıldın eşinin boyle mesafeli olması ınsallah duzelir toparlarsınız ❤️

Ya inan bana o kadar çok şaştı ki benliğimiz ben kendimden eminim ama ikisi de bana dedi ki sen de kendinde değilsin Sen de kendi iradenle karar vermiyorsun şu anda çok şaşırdım

Benım bıldıgım tanıdıgım sevgı degılsın ztn o guclulugun yok senle o kadar konustuk sohbet ettık o guclu durusunu goremıyorum 

Psikolojikmen evet zaten zor bir süreç olabildiğince atlatmaya çalışıyorum ama bir gün iyiysen bir gün tekrar bir çöküntüye uğrayabiliyorum her şeyin dışında fiziksel olarak çok rahatsızım çok halsizim özellikle 3 haftadır çok yoğun bir halsizlik yaşıyorum

Insallah hepsı gececek onların bıyunlarına dolansın

0 oy
önce (13,438 puan) tarafından

Böyle şeylere çok inanmam ama bu aralar bendede bişeyler olduğunu düşünmeye başladım sevgi Allah'ım fırsat vermesin pis niyetlilere 

Abla benim aklımın ucundan bile geçmezdi

0 oy
önce (3,970 puan) tarafından

Keşke bu pisliği yapan kişilere büyü ve şeytani ayinler yapmak serbest olsa ibreti alem için önü kapanır belki

Ya keşke gerçekten böyle ibretlik bir şey olsa da

0 oy
önce (3,066 puan) tarafından

Biz kocamla çok kavga ediyoruz diye görümcem dediki bir hoca var gidelim bende cahil kafa gittim dedi işte cinsellik nasıl evin içinde nasılsınız felan sonra bana bı kağıt verdi ailenin adını yaz dedi ve bitane kırmızı biber aldırdı gitti bende gorumceme sordum ne yapacak diye biberin üstüne okuyup yakacak dedi neyse birkaç gün geçti adama su veriyorum bagiriyo çay veriyorum kavga ediyo sonra gorumcemi aradım baya kızdım dedim saçma şeylere girdim senin yüzünden felan yani Allah başa vermesin büyü var Allah korusun kim büyü yapiyorsa kendi başında patlasin inşallah 

Okadar öfkeliyim ki ama ciddi ciddi bazı şeylerin olduğunun farkındayım

0 oy
önce (1,601 puan) tarafından

Ayyy ayirdilar mi sonunda ah cicegim ne cektiniz bunlardan 

Ya gerçekten bilmiyorum ya delireceğim artık

0 oy
önce (10,402 puan) tarafından

Dua falan oku dedi mi dediyse neleri yap dedi bende şüpheleniyorum kendimden 

Evet söyledi Ayetel Kürsi Felak nas Fatiha Sagn'dan başlayıp sol omzuma arkama önüme en sonunda yattığım yere etrafıma 2 defa okumamı söyledi bunları bu şekilde her gece kendimi korumamı istedi ve benim için aynı zamanda kendisi de 3 gün okuma yapacak Allah razı olsun

0 oy
önce (6,586 puan) tarafından

İnşallah duzelirsiniz kimsenin yuvası yikilmasin düzeni bozulmasin 

Ya kim ister ki

0 oy
önce (5,461 puan) tarafından

Senin başka hesabın da var mı sanki yine böyle bahsetmiştin hatta yapanlar kendilerine döndü haberlere bile çıktılar filan diye.

Canım hesabım aynı ismi değiştirdim sadece SP ydi girerken uzun uzun yazmakla uğraşmaktan sıkılıp kısaltmıştım şimdi kaydedince tekrar aynı isme çevirdim evet evet ben yazmıştım

Anladım. Peki eşinizle aranızdaki bu durum büyüden kaynaklıysa yine de ayrılmayı düşünüyor musunuz. Allah yapanları bildiği gibi yapsın.

+1

Ben elimden geleni yaparım zaten Allah bunun için ayetler indirmiş yapmam gereken usulde korumaya ve temizlenmeye çalışırım bundan sonrası Allah'ın takdiridir eğer gerçekten bu şekilde evliliğim yıkılıyorsa hayır buna müsaade etmem ben ayrılma meraklısı değilim sonuç olarak her ikimiz de irademiz dışında davrandıysak ve bu şekilde ilişki bitme noktasına geldiyse o zaman işin rengi değişir bunu kendime bir imtihan olarak görürüm ve tabii ki zamana bırakırım direkt silip atmam hiçbir şeyi

Allah hakkınızda en iyisi en güzeli neyse onu nasip etsin. 

0 oy
önce (16,320 puan) tarafından

Allah perişan etsin yapanı yaptıranı en ufak parmağı olanı. Gün yüzü göstermesin onlara cehennemden çıkamasınlar. Benim anneme ve babama da yapılmış vaktinde ben o evde doğduğum için bana sarmış, hoca biraz daha büyüseydi bu kız delirirdı demiş çok saçma sapan şeyler yapıyormuşum gece uyurken annem bana bunları büyüdükten sonra anlattı insan değil ya bunlar gerçekten şeytanlar. 

Allah korusun ya gerçekten her ikisine de sordum yani hani bu olanlar olabilir yani insani olarak duygularımız değişebilir belki ama her ikimizin de iradesiyle davranmadığını söylediği için biraz tuhafım açıkçası ben de eskisi gibi değilim çünkü ben de aynı şeyleri hissetmiyorum ikimiz de birden bir soğuma var

0 oy
önce (5,826 puan) tarafından

Bu tür kötü işlerle uğraşanlar mutlaka vardır, yoktur diyemiyorum. 

Fakat şöyle bir şey var, bizlere verilen akıl ve yürek ile, diğer canlılardan farklı olduğumuz aşikar. Yaptığımız hatalardan, attığımız adımlardan bizler sorumluyuz. 

Birkaç kişinin kötü niyetine bağlayıp, tüm suçları da o tarafa yüklemek, yaşadığımız sorunların, asıl sorumlulularını görmezden gelmek olur. O halde tüm kötü giden ilişkilerde birilerinin kötü emellerini aramak zorunda kalırız.

Demek istediğim, mutlaka kötü olmanızı isteyen vardır, ama o bana bunu yaptı, biz kötü olduk , şunu etti, kavga ettik falan demek biraz kolaya kaçmak oluyor.

Buradaki tek güvence de hocaların para istememesi olmamalı. Onlar istemese de sen gönlünden geçeni verirsin diye düşünüyorum. 

Evde bulduğum şeylerden önce inan bende  bu şekilde ihtimal vermem hatta bugün konuşurken de ben insanlar zamanla tabii ki psikolojik sorunlar yaşayabilirler veya bir şeyler değişebilir sadece biz kendi irademizde mi bu şekilde ayrılıyoruz yoksa bir şeyin etkisinde miyiz herhangi bir şeyin etkisi var mı diye sormak için aradım ben özellikle ilişkim bitmesin kafasında değilim bitebilir yani hayırlısı buysa bitsin de sorun değil ama bazı şeyler var kesinlikle reddedemedim türden inkar edemem bu üzerimizde olan şeyleri gerçekten Allah kimseyi de düşürmesin yani bilmiyorum kötü bir durum ya

önce (5,826 puan) tarafından

Anlıyorum seni. Yeni iş yeri açtığımız dönemde kaç defa bir şeyler çıktı gizli yerlerden...

Dediğim gibi kötü niyetliler var, işsiz güçsüzler var, ama olay şuna geliyor "köpeğin duası kabul olsaydı, ohoo".

Senin yapabileceğin en iyi şey, tüm benliğinle, içten dua etmek. Hakkında iyisini, hayırlısını dilemek. Eğer bunu eşin de bu şekilde düşünüp, hareket ederse, üstesinden gelemeyecek hiç bir şey kalmaz. 

0 oy
önce (26,965 puan) tarafından

Dostum noldu size böyle haberim yoktu. Aşlahım feraha çıkarsın. İnşallah düzelirsin düzelirsiniz hayırlısıyla

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Evde bulunan şüpheli eşyalar manevi huzursuzluğa neden olur mu?
Evde bulunan ve aidiyeti bilinmeyen eşyaların manevi bir rahatsızlık hissi uyandırması, bireylerin inançları doğrultusunda sıkça karşılaştığı bir durumdur. Bu tür nesnelerle karşılaşıldığında öncelikle sakin kalmak ve kişisel inanç sisteminize uygun manevi tedbirlere yönelmek, psikolojik bir rahatlama sağlayabilir. Eğer bu eşyalar huzursuzluk veriyorsa, evden uzaklaştırılması ve ortamın temizlenmesi yaygın bir uygulamadır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Sürekli halsizlik ve bitkinlik hissi manevi bir durumdan kaynaklanabilir mi?
Tıbbi olarak açıklanamayan sürekli halsizlik, baş ağrısı ve kol kaldıramayacak kadar bitkin hissetme durumu, hem fiziksel hem de psikolojik faktörlerden kaynaklanabilir. Öncelikle bir uzman hekime görünerek kan değerleri ve genel sağlık kontrolü yaptırmak en güvenli yoldur. Fiziksel bir bulguya rastlanmadığında, stres, vesvese veya çevresel negatif etkilerin yaşam kalitesini düşürdüğü kabul edilerek manevi destek alınabilir.
Eşler arasındaki tartışmaların manevi bir nedeni olabilir mi?
Aile içi iletişim bozuklukları, stres ve yaşam koşulları tartışmaların ana kaynağı olsa da, bazı bireyler bu durumu dışsal veya manevi etkilere bağlayabilir. Manevi inançlara göre, nazar veya benzeri negatif etkiler hane içindeki huzuru bozabilir. Bu tür durumlarda koruyucu dualara başvurmak ve aile bireylerinin birbirine karşı sabırlı olması, aradaki gerginliğin azaltılmasında etkili bir yöntem olarak görülür.
Nazar ve manevi etkilerden korunmak için neler yapılmalıdır?
Nazar ve negatif enerjilerden korunmak için en yaygın yöntem, düzenli olarak dua okumak ve manevi bir disiplin oluşturmaktır. Özellikle uyku öncesinde veya güne başlarken okunan koruyucu dualar, kişinin kendini güvende hissetmesine yardımcı olur. Manevi uzmanlar, bu süreçte inançlı bir tutum sergilemenin ve olumsuz düşüncelerden uzak durarak zihni sakinleştirmenin, korunma üzerinde büyük bir tesiri olduğunu belirtir.
Manevi destek alırken nelere dikkat edilmelidir?
Manevi destek alırken kişilerin güvenilirliğini sorgulamak ve herhangi bir ücret talebi gibi ticari beklentilere karşı dikkatli olmak hayati önem taşır. Gerçek bir manevi rehber, çıkar gözetmeksizin sadece kişiye dua ve manevi yöntemler konusunda yol gösterir. Manevi yardım arayışında olan kişilerin, istismara açık durumlardan kaçınmaları ve kendi inançları doğrultusunda doğrulanmış kaynaklara yönelmeleri önerilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,508,959 soru

24,625,831 cevap

364,824 kullanıcı

...