Merhaba hanımlar 🫶🏻
Nasılsınız ne yapıyorsunuz?
Butik açtım yoğun geçiyor, buraya da Baya oldu girmeyeli hal hatır sormak istedim 😍
Nede olsa bir çok şeyi buradaki arkadaşlar sayesin de tecrübe edindiğim bir platform🤌🏻
Bayram hazırlıkları ne durum da?
Bizim burada telaşlar ufaktan başladı😌
Sizler de durumlar nedir?
Hayırlı olsun işiniz💐
Yoğun bir bayram temizliğinden çıktım
Şuan kafam rahat şükür 🥰
Banada gelsene
Neden olmasın, işim bitti bu seferde sıkılıyorum 😀
Biz kadınlar hiç normal değiliz ya
Evim temiz Aslında sadece kışlıkları kaldırıp oyle temızlıcem maksat yaza girmeden bir temızlıyım yazın zor oluyor
Ders çalışıyoruz oglanla
Bayram temızlıgıne yarın baslıyorum ınsallah hatta geceden halımı ıslatırım yarın sabah yıkarım yada gece bellı olmaz ısım
İşlerin bereketli olsun ınsallah 🫠
Ya maşallah kuran mı öğreniyor
Az kaldı şedde cezm kaldı yarında cezm gecıyor
Programa kadar hoca kurana geçer dıyor da bakalım:)
Maaşallah rabim hatim etmeyide nasip etsin inşallah♥
Bende benim kızları yazın kuran kursuna göndericem inşallah
Merhaba canım işiniz rast gitsin inşallah
Daha yeni bsyram temizliği bitti alışveriş daha yapmadık bakalım belki bu hafta onuda hallederiz
Bir bebek iki çocukla yoğun bayram temizliği içerisindeyim 2 gün önce halaları yıkamaya ve verdim adamı arıyoruz ulaşılamıyor ne zaman gelir belli değil ev darmadağın
İşinizde hayırlı olsun bol bereketli kazançlar olsun ♥️
Ben de yarın baslıycam bayram temizliğine insallah
Şuan oğlumu bahçeye cıkardım bisiklet biniyor bende onu izliyorum birazdan eve gireriz
Rabbim hayirli kazanclar nasip etsin canim bol bereketli olsun inşallah ben bayram hazirligi falan yapacak durumda degilim hafif hafif kasilmalarim var gibi agrilarim da var zaten bana kim gelecek tatlimi sekerimi hazir alirim gelen giden olmaz da kendim yerim artik yemekle camasirla ugrastim butun gun baska bisey yapmadim mutfagim toplanacak hic canim istemiyo
Yaa sen hamile miydin
1,508,934 soru
24,625,339 cevap
364,800 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın