8 yaş doğum günü için evde nasıl pasta yapabilirim?

+2 oy
140 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,741 puan) tarafından

Ve bir yaş daha geride kaldı 8 yaşımızi 

image

doldurduk zaman çabuk geçiyor onlar büyüyor biz yaşlanıyoruz 

Pastasını kendim yaptım 3 yaş bir cadı ile zar zor biraz şekli bozuk oldu ama nasıl sizce evdeki malzemelerle anca yapabildim 

7 Cevaplar

0 oy
önce (9,728 puan) tarafından

Çok güzel olmuş eminim çok da lezzetli dir hazırlara nazaran iyi ki doğmuş prenses nice sağlıklı seneleri olsun ✨🌸🫶🏼🩷

önce (1,741 puan) tarafından

Teşekkürler ablası🥰 hazır pasta almayı pek sevmiyorum hem minicik pastaya Dünya para istiyorlar hemde yapıldıkları yerden emin olamıyor insan

-Reklam-
0 oy
önce (1,116 puan) tarafından

Cok güzel olmuş eline sağlık 

Teşekkürler 🥰 

0 oy
önce (2,941 puan) tarafından

Resmi kaldır pasta devrilir nazardan eline sağlık sağlıklı huzurlu yaşları olsun kizçenin🩷

Amin saol ablası🥰kız dur tövbe de 🤣

0 oy
önce (9,192 puan) tarafından

Emeğin sonucta önemli değil nasil dugu iyiki doğmuş kiziniz

Teşekkürler ablası 🥰 

0 oy
önce (3,924 puan) tarafından

Çok güzel görünüyor hamile değilim ama fena canım çekti şuan baton pasta krizine girdim hemen sipariş vermem lazım 🤭🤭🤭 iyiki doğmuş kızınız sağlıklı mutlu nice yaşları olsun

Teşekkürler ablası🥰yaaa hakkınızı helal edin 

Helal olsun ne demek 5 adet sipariş verdim 😂😂😂

5 miii kim yiyecek okadar pastayı 

Sen sanki Türkiye'ye tatile gelecektin demi

3 haftadır burdayım ❤❤🥰

Güzel tatillerin olsun inşallah 

0 oy
önce (103 puan) tarafından

Pasta çok güzel görünüyor hazır gibi. Ellerinize sağlık. İyi ki doğmuş kızınız🌸

Teşekkürler ablası🥰

0 oy
önce (8,699 puan) tarafından

Çok güzel olmuş çok sevinmiştir🤗

Nice uzun sağlıklı mutlu yılları olsun 

Teşekkürler teyzesi okulda daha şimdilik görmedi 🥰

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

8 yaş doğum günü için evde pasta nasıl yapılır?
Evde 8 yaş doğum günü pastası yaparken temel ihtiyaçlar pandispanya keki, krema ve süsleme malzemeleridir. İlk adım olarak hazır veya ev yapımı pandispanyanızı ikiye bölüp arasına hazırladığınız kremayı ve meyveleri yerleştirin. Pastanın dışını kapladıktan sonra evdeki çikolata parçaları, meyveler veya renkli şekerlemelerle süsleyerek şekil bozukluklarını kolayca kamufle edebilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Küçük çocuk varken evde pasta yaparken nelere dikkat edilmeli?
Küçük çocuklarla mutfakta vakit geçirirken güvenlik ve hız en önemli önceliklerdir. Pasta yapım sürecini çocuğun uyku saatine denk getirmek veya onu mutfakta güvenli bir alanda oyalamak işinizi kolaylaştırır. Malzemeleri önceden hazırlayıp, karmaşık süslemeler yerine basit ve hızlı yöntemleri tercih ederek süreci daha az stresli hale getirebilirsiniz.
8 yaş doğum günü pastası için hangi malzemeler evde kolayca bulunur?
8 yaş doğum günü pastası için evdeki un, yumurta, şeker, süt ve kakao gibi temel malzemelerle harika bir içerik oluşturabilirsiniz. Krema için hazır şanti veya evde süt, nişasta ve şekerle pişireceğiniz bir muhallebi kullanmak oldukça pratiktir. Süsleme aşamasında ise bisküvi kırıntıları veya evdeki meyvelerle pastaya profesyonel bir dokunuş katmanız mümkündür.
Ev yapımı pastada şekil bozukluğu nasıl düzeltilir?
Ev yapımı pastalarda oluşan şekil bozukluklarını gidermenin en etkili yolu dış katmanı çikolata ganajı veya yoğun bir krema tabakası ile pürüzsüzleştirmektir. Şekli tam oturmayan kısımları krema ile doldurup üzerini meyve, Hindistan cevizi veya pasta süsleri ile kapatarak hataları gizleyebilirsiniz. Önemli olan pastanın lezzetinin yerinde olmasıdır, küçük kusurlar ev yapımı pastalara özgü doğal bir görünüm katar.
Çocuklar için evde pratik pasta yapmanın avantajları nelerdir?
Evde pasta yapmanın en büyük avantajı kullanılan tüm malzemelerin içeriğini bilmeniz ve çocuğunuzun damak tadına göre özelleştirebilmenizdir. Ayrıca dışarıdan alınan pahalı pastalara göre çok daha ekonomik bir çözüm sunar ve aile bireyleri için özel bir anı oluşturur. Kendi emeğinizle hazırladığınız pasta, çocuğunuz için çok daha değerli ve anlamlı bir doğum günü hediyesi olacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 368 göst.
20 Ocak 2026 Aile & Aşk kategorisinde gulistaN_18 (9,727 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 365 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde curious (1,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde curious (1,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 675 göst.
14 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,431 soru

24,618,483 cevap