Balkonuma raf yaptım, nasıl daha güzel dekore edebilirim?

+1 oy
309 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,530 puan) tarafından

Selamün aleyküm güzel kardeşlerim 🌸 Gününüz hayırlı bereketli geçsin inşallah. Büyükleri okula gönderdim. Yarım gün baktığım çocuk öğretmeni yokmuş tam gün geldi bakalım. Küçük kizimda uyanmadı daha . Bende işlerin çoğunu bitirdim inşallah . Balkona resimdeki raftan yaptık nasıl olmuş. Bir kaç çiçek alıp yeniden dekor edeceğim. Fikirlere açığım. Sizler neler yapıyorsunuz yorumlarda buluşalım.. Allah'a emanet olun 

image

9 Cevaplar

+1 oy
önce (311 puan) tarafından

Aleykümselam. Günaydın ablacım. Gayet güzel olmus. Kahvalti hazırlıyorum ne yapalım. 

önce (1,530 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım . Sanada kolay gelsin🌸

-Reklam-
+1 oy
önce (491 puan) tarafından

Aleyna aleykümselam. Günaydın sarmaşık çiçeklerde ekleyebilirsin yanına da küçük Bi iki tablo eklersen daha güzel durur bence. Bende kızımla birlikte hala yatıyorum 10 buçuk gibi kalkıp kahvaltı yaparız 

+1

Teşekkür ederim canım 🌸 sizede afiyet olsun o zaman

önce (491 puan) tarafından

Rica ederim. Bende teşekkür ederim 😊 

+1 oy
önce (39,613 puan) tarafından

Aleyküm selam. Günaydın. Bende çocukları okula yolladım. Bugün okuma partisi var okulda onun için pasta yapmıştım dün sabah süslemesini yaptım. Şimdi kahvaltı bulaşıklarıni yıkayıp evi toplayacam öyle gidecem okula. Ev temiz şükür dün bütün halıları kaldırdım süpürüp sildim camları sildim. Okuldan gelince bir süpürge tutarım sadece yeter.

Maşallah sizede kolaylıklar dilerim

+1 oy
önce (9,728 puan) tarafından

Aleykümselam 🩷

Bende öyle çocuklara bir şey yedirecem kendim geç yiyorum canım istemiyor erken saatlerde 

Raf da çok güzel durmuş sarmaşık şeklinde küçük saksı da koyabilirsin 

Kuzulara afiyet olsun . Teşekkür ederim yorumun icin🌸

0 oy
önce (2,070 puan) tarafından

onumu giysemmm bunumu giysem mod on kız vocugu daha 10 yaş. birkac sene sonrayi dusunemiyorumimage

önce (2,070 puan) tarafından

ust rafa sallantili sarkan bi cicekek konsa bence daha guzel .  hu ara bende cicek arayisi dayim yapay vivek evimdeki bikac yere 

Kolay gelsin Canan. Benim ikincide 10 yaşında daha onda böyle düşünceler başlamadı. Çiçek bakacağım inşallah çarşıya gidince teşekkür ederim 🌸 

0 oy
önce (3,252 puan) tarafından

Günaydın canım Raf çok güzel güle güle sağlıkla kullan çiçek diyeyim bende sarkan bir çiçek olursa çok güzel olur 🤗 ne yapayım erkenden uyandım işlerimi bitirdim oturuyorum hava da yağmurlu minik kuşumla takılıyoruz 😍

Allah razı olsun canim benim 🌸sizede iyi keyifler dilerim prensesle

önce (3,252 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederiz teyzesi 💮💜

0 oy
önce (1,578 puan) tarafından

Ve aleykümselam cok sukur anlik postu gordu bu gozler 🤭 oh masaAllah hizlisin ben daha hic bisey yapmadim 8 bucukta uyandik 9 bucukta yataktan ciktik bi kahvalti yaptik cocuk hala mizil mizil yiyo Allahim delirtecek az kaldi esim isten geldi yatti bulasik makinasini calistirdim 3 5 bulasik kaldi bjrazdan aksam yemegini hallederim onlarla birlikte bulasigini da toplarim evimde toplu sayilir banyoyu yikasam iyi olcak bi de makinada camasirlar var tam dolmadi ama yikatsam mi bilemedim yikatirsam balkonu da yikamam lazim tozlu 

önce (1,578 puan) tarafından

Ah rafi soylemeyi unutmusum cok guzel olmjs ellerine saglik 

Teşekkür ederim canım sanada kolay gelsin 🌸 günün güzel geçsin inşallah 

0 oy
önce (1,439 puan) tarafından

image

bende kahve eslinde buralarda post gezmesindeyim isler bitti sobali ebdeyim sobalarimi söktüm temizleyip kaldirdik evi bastan assa temizledim dubarlar yerler sildim esyalarin yerini degistim kapimin onunu yiladim dis kapimi kopukleyip yıkadım şükür bitti esimi işe yolladik simdi dinlenme zamanı 

Afiyet olsun . Güle güle otur evinde ağız tadıyla inşallah 🌸

önce (1,439 puan) tarafından

Amin inşallah 🌼

0 oy
önce (2,941 puan) tarafından

Ayetel Kürsi eşliğinde oğlumu uyutmaya çalışıyorum sobalar kalktı temizlik yapıyorum yavaş yavaş 3 ay dikkat etmen gerek dedi dk bugün Allah izin verirse mutfak dolaplarının içini yapicam cokckirli değil ama illa toz oluyo dün banyo WC baştan sona yıkadim gün gün yapınca bitiyo işte hava bulutlu burda öyle iştemmm😌

Gece çok geç uyuduğum için erkenci değilim şu ara

Kolay gelsin canim . Soba kalkınca insan nasıl ferahlar bilirim önceden koydeyken bizimde sobaliydi. Allah kolaylık versin islerinde inşallah 

Saol canım çok kullanmadık ama şu ara yaktık elektrikli kombi vardı yandı bende korkuma soba yaktım adam alttan ısıtma yapmış iyi hoş ama elektrik çok yakiyor

Rabbim sanada gonlundeki en güzel evi nasip etsin inşallah. Namazı kıldım seccadenin üstünde oturuyorum duam sana kismetmis

+1

Allah kabul etsin razı olsun inşallah 🤲 

Sağlıi olayım yeter ev araba öyle büyük seylerde gözüm yok 🤗

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Balkon duvarına ahşap raf nasıl monte edilir?
Balkon duvarına ahşap raf monte etmek için öncelikle duvarın yapısına uygun matkap ucu ve dübel seçmeniz gerekir. İşleme başlamadan önce rafın konumunu su terazisi kullanarak işaretlemeli, ardından duvarı delerek dübelleri yerleştirmelisiniz. Rafı sabitlemek için paslanmaz çelik vidalar kullanmak, dış mekanın nemine karşı rafın ömrünü uzatan en önemli adımdır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Küçük balkon dekorasyonu için ne tür çiçekler seçilmeli?
Küçük balkonlarda dekorasyon yaparken güneş ışığını sevme durumlarına göre sardunya, petunya veya minyatür güller gibi az yer kaplayan çiçekler tercih edilmelidir. Balkonun güneş açısına göre seçilen bu bitkiler, dikey raf sistemlerine yerleştirildiğinde alanı verimli kullanmanızı sağlar. Çiçeklerinizi düzenli sulayarak ve drenajı iyi olan saksılar kullanarak balkonunuzda ferah bir atmosfer oluşturabilirsiniz.
Balkon dekorasyonunda dikey raf kullanımı neden avantajlıdır?
Dikey raf kullanımı, özellikle dar balkonlarda zemin alanını boşaltarak daha geniş bir kullanım alanı yaratmanıza olanak tanır. Raf sistemleri, bitkileri veya dekoratif objeleri göz hizasına çıkararak balkonun görsel derinliğini artırır. Ayrıca, dikey düzenleme sayesinde çiçeklerin birbirinin güneşini kesmesini engelleyebilir ve bakım işlemlerini daha pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Ahşap balkon rafları dış hava koşullarından nasıl korunur?
Ahşap balkon raflarını dış hava koşullarından korumak için montaj öncesinde mutlaka dış mekana uygun vernik veya ahşap koruyucu boya uygulanmalıdır. Bu işlem, ahşabın nem, yağmur ve güneş ışığı nedeniyle çürümesini veya renginin solmasını engeller. Yılda en az bir kez yapılacak bakım ve koruyucu katman yenileme işlemi, rafın uzun yıllar ilk günkü gibi sağlam kalmasını sağlar.
Balkon rafı üzerine dekorasyon yaparken nelere dikkat edilmeli?
Balkon rafı üzerine dekorasyon yaparken ağırlık merkezini dengelemek ve rafın taşıma kapasitesini göz önünde bulundurmak temel kuraldır. Daha ağır saksıları rafın kenarlarına değil, destek noktalarının üzerine yerleştirmek rafın sarkmasını önler. Estetik bir görünüm için farklı boyutlarda bitkileri ve renkli saksıları bir arada kullanarak görsel bir hiyerarşi oluşturabilir, aydınlatma detaylarıyla dekorasyonu tamamlayabilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,082 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (901 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 524 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,184 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 491 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 569 göst.