Sosyal medyada gündem olan terlikli ünlü videosu hangisi?

0 oy
341 göst.
önce Kültür-Sanat kategorisinde (2 puan) tarafından

Terlikle şans edeni de ilk defa görüyorum😂😂 şarkının ritmine takıldım😂 YouTube keşfete düşmüş 

5 Cevaplar

+5 oy
önce (13 puan) tarafından

Bu yayını birkaç kez izledim nerde bosbeleş kişiler var burda 

oha diyorum o ne ya öyle adamın pantolonun önü patliycak kaldır şunu canım 

ayrıca bu adam da çok itici birisi böyle biri nasıl meşhur olur anlamış değilim 

-Reklam-
+4 oy
önce (2,475 puan) tarafından

Ay milletimiz ne kadar mal varsa ünlü ediyor zaten. Önünün haline bak.  Rezillik ya . Midem bulandı. Böyle hiç gelismeyiz 

önce (49 puan) tarafından
+1

Katılıyorum dediklerine havlayan adam bile ünlü oldu ya ben birşey demiyorum 

Ay sen yazınca dikkat ettim oha gerçekten tövbe tövbe 😬

önce (2,475 puan) tarafından

Yorumlar hep o tarz zaten. Önüne napmis ne koymuş diye.  İğrenç.  

+1 oy
önce (1,736 puan) tarafından

Ajdar bu nanee nane diye aniriyordu bir ara iğrenç şey kaldırmış geçmiş daracık pantolonla okadar milletin içine gerçi o milletinde aradığı o aklı başında olan insanın orda ne işi oluy yoksa

0 oy
önce (62 puan) tarafından

Neyi unluymus🤣🤣

önce (20 puan) tarafından

Bence neyi ünlü olduğu belli oluyor 🤣🤣

önce (62 puan) tarafından

Aman şimdi önüne gelene ünlü diyorlar medya sisirmesi ***** saçma insanlar birkez olsun oturup dinlemisligim yok çikita çikita diye dolaşan boş avare biri iste

önce (20 puan) tarafından

🤣🤣he ya birde o vardı cikita muz 🤣🤣ne günler gördü canım ülkem adam sahneye terlikle gelmiş ben videodan çok videoya ilk yapılan yoruma güldüm yorumu yapan da haklı yapmış 🤣🤣🤣🤭

0 oy
önce (98 puan) tarafından

Toplama kampı Bir program birkaç defa denk geldim de 

Ayrıca o dikkatimi çeken şey gerçek değildir umarım 🙈🤣🤣

önce (6,144 puan) tarafından

Biri yorum yapmış 3 çift çorap koymuş diye 🤣 insan insandan midesi bulanır mı, oldum olası şu adamdan midem bulanıyor 

önce (98 puan) tarafından

🤣🤣 o hiç çoraba da benzemiyor da inşallah coraptır canım 🤣adam uzaylı gibi bişe yaa 

önce (6,144 puan) tarafından

Valla doğalı öyleyse daha iğrenç 🤮🤮

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Sosyal medyada viral olan terlikli ünlü videosu hangisi?
Sosyal medyada terlikli tarzıyla dikkat çeken kişi, YouTube üzerinden keşfete düşen ve ritmik müziğiyle öne çıkan videodaki isimdir. Bu tarz içerikler genellikle popüler kültür ögelerini mizahi bir dille birleştirdiği için kısa sürede geniş kitlelere ulaşmaktadır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Terlikli videolar neden sosyal medyada bu kadar hızlı yayılıyor?
Terlikli videolar, günlük hayatın içinden gelen absürt ve doğal anları yansıttığı için izleyiciler tarafından daha samimi bulunur. Özellikle ritmik müziklerle birleştirilen bu tür içerikler, yüksek etkileşim potansiyeli sayesinde YouTube ve diğer sosyal platformlarda keşfet algoritmasına hızla dahil olur.
Keşfete düşen terlikli video akımı nedir ve nasıl ortaya çıktı?
Terlikli video akımı, genellikle belirli bir dans figürü ya da şarkı ritmi üzerine kurgulanmış, gündelik kıyafetlerle yapılan eğlenceli içerikleri kapsar. İnsanların beklenmedik anlarda popüler müziklere uyum sağlaması, bu videoların izlenme oranını ve paylaşım sayısını doğrudan artırır.
YouTube keşfet algoritması viral videoları nasıl belirliyor?
YouTube algoritması, izlenme süresi, tıklanma oranı (CTR) ve kullanıcı etkileşimi gibi temel metrikleri analiz ederek videoları öne çıkarır. Terlikli ünlü videoları gibi eğlenceli ve merak uyandırıcı içerikler, izleyicinin videoda kalma süresini artırdığı için keşfette daha sık görünür.
İnternette viral olan videolar nasıl takip edilir?
İnternette viral olan videoları takip etmek için YouTube ana sayfasındaki Trendler sekmesini kontrol edebilir veya sosyal medya platformlarındaki güncel hashtagleri kullanabilirsiniz. Ayrıca popüler içerik üreticilerini takip etmek, güncel akımlardan ilk haberdar olanlar arasında yer almanızı sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 852 göst.
19 Kasım 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Aniskomhakli (1,535 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,338 göst.
19 Ocak 2020 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 2,435 göst.
18 Ekim 2019 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 985 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Serapse (565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,408 soru

24,618,260 cevap