Dikey derin dondurucu mutfakta emanet gibi mi duruyor?

0 oy
206 göst.
önce Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından

Dikey derin dondurucu almiştım dikey almamin nedeni ilerde L mutfaga cevirdigimde gömmeli bir sekilde dolabin icine koyacagim emanet gibi durmuş biraz ama sandik tipi için iletde olmazdi bide baska yerde yoktu sandikli olanlar icin sizce nasil

image

9 Cevaplar

+1 oy
önce (2,124 puan) tarafından

Şuan bende senin durumunda yim evim dar gene sen o mutfağa çevirince karsambasi gidecek benim ortada baş misafir gibi duracak buzdolabının yanına koyarım diyordum sığmadı gavur mali şimdi mecbur tezgahın yanına koyacam evim gözüme çok.daginik.geliyo 

önce (191 puan) tarafından

İlerde L ye cevirfigimde buzdolabiyla ikisini gömmeli yaparim diye dusundum

önce (2,124 puan) tarafından
+1

Çok iyi olur şuan emanet gibi duruyo ortada dolabın içine gomulirse göz yormasi geçer bacim

Aynen insallah

-Reklam-
0 oy
önce (2,866 puan) tarafından

Bence başka odalarda olmasından iyidir. Genelde dondurucular mutfak dışındaki odalarda oluyor da 😅 benim de tabi 😁

Baska odada yada balkonda yer olsa yatay sandikli model.alirdim ileriye yonelik mutfak dolabı yaptırdigimda içine gömmeli buzdolabiyla yan yana koyarim diye dikey aldim bide cekmeceli daha pratik o yüzden 

0 oy
önce (416 puan) tarafından

Evet baya emanet gibi durmuş ben derin dondurucumu   çamaşır odasına aldm  zaten mutfağımda  yer yoktu 

Benim baska odada yada balkonda yer yoktu ilerdede mutfak dolabi yaptirdigimda buzdolabıyla gommeli bir sekilde icerde olur diye bu sekil aldim gerci esimle kaynanam.kucuk 3 cekmeceli al dedide ben buyuk.aldim

0 oy
önce (6,022 puan) tarafından

Evet biraz ortada kalmis ama islevi daha önemli benim icin, hic onemli degil sandiktan cok daha pratik bunlar 

Aynen canim

0 oy
önce (644 puan) tarafından

Bana normal geldi valla

Ama sadece çocuklar arkasına sağına soluna ellerini koyarsa elektrik çarparsa. Ben bı ondan korkuyorum... Sorun olmasın insallah

Sağ ol canim

0 oy
önce (4,440 puan) tarafından

Bende bunun aynısını kullanıyorum çok memnunum.  Biz kilere koyduk başka bi odaya da koyabilirsin . Benim ilk başlarda kullanmadığım bi oda vardı oraya koymuştum 

Benim.yer yok canim kuçuk 3 çekmeceli alsaydim.balkonda kiler dolabinin yanina olurdu aslinda ama baskada yer yok.ilerde L ye cevirdigimde dolabi buzdolabiyla ikisini gommeli yaparim guzel dururmu sence

0 oy
önce (8,666 puan) tarafından

Benim ne çekti o dolap çocuk odasında bile durdu 😂 sonunda yerini buldu darısı seninkinin de başına 

Ben kapalı balkonuma dolabın içine gömdürdüm

Benim.balkonlar dolu maalesef olmaz ilerde L yaparsam icine gommeli yaparim sence nasil.olur

0 oy
önce (2,591 puan) tarafından

Evet biraz emanet gibi durmuş ama yerin yoksa yapacak birşey yok önemli olan işini görmesi benim derindondurucuya yer yoktu mutfağım da malzeme koyduğum dolap vardı onun kapaklarını söktüm ara raflarını da çıkarttım içine koyduk seninki de dolap içinde olursa daha güzel durur 

Evet ya ilerde gomme dolap yaptırırim o duvara yada balkondaki oglumun dolabini cikartip oraya koyarim bipmiyorum bakalim artik

0 oy
önce (2,949 puan) tarafından

Ya ben dolabı gelen misafir açar bakar tedirgin olurdum kilidi varsa kitle lütfen çünkü dondurucum benim gizli hazinem :))) 

Başka bi yere koyma imkanın yok mu?

Kimse simdiye kadar dolabimi acip bakmadı bundan sonrada bakmaxlar sanirim

önce (2,949 puan) tarafından

Ay bilmiyorum. Sanırım bu benım fobim hahah 

Baksalar ne olacak kız birsey olmaz:)

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Dikey derin dondurucu mutfak dekorasyonunda nasıl şık durur?
Dikey derin dondurucuyu mutfakta daha şık göstermek için dolap modülleriyle aynı hizada konumlandırabilir veya yanına dekoratif bir raf ekleyerek bütünlük sağlayabilirsiniz. Ankastre görünümü vermek için dondurucunun etrafını mutfak dolabı kapaklarıyla çevrelemek en etkili yöntemdir. Eğer dondurucu dışarıda kalıyorsa üzerine örtü sermek yerine mutfağın genel renk paletine uygun bir sticker veya panel ile estetik bir dokunuş yapabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Mutfak tasarımında dikey derin dondurucu kullanımı neden avantajlıdır?
Dikey derin dondurucular, sandık tipi modellere göre daha az taban alanı kapladığı için dar mutfaklarda dikey depolama alanı sağlar. Gıdaların raf sistemleri sayesinde daha düzenli kategorize edilmesine olanak tanır ve aradığınız ürüne ulaşmanızı kolaylaştırır. Özellikle L tipi veya küçük metrekareli mutfaklarda dikey form, dolap içlerine veya niş alanlara gömülebilir yapısı sayesinde daha modern bir yerleşim düzeni sunar.
Derin dondurucu mutfakta nasıl gömme dolap gibi saklanır?
Derin dondurucuyu gömme dolap gibi göstermek için cihazın ölçülerinden en az 5-10 cm daha geniş bir dolap nişi hazırlanması gerekir. Cihazın hava sirkülasyonu için yanlardan ve arkadan boşluk bırakmak motor ömrü açısından kritiktir; bu nedenle kapaklı bir sistem yapacaksanız mutlaka havalandırma mazgalı kullanmalısınız. İleride mutfağınızı yenilerken dondurucunun boyutlarını baz alarak mobilya tasarımı yaptırmak, cihazın mutfağa emanet gibi durma sorununu tamamen ortadan kaldırır.
Sandık tipi ve dikey dondurucu arasında seçim yaparken nelere dikkat edilmeli?
Dikey dondurucular düzen ve kullanım kolaylığı açısından ön plana çıkarken, sandık tipi dondurucular aynı hacimde daha fazla gıda depolama kapasitesi sunar. Eğer mutfağınızda kısıtlı alan varsa ve ileride ankastre bir düzen kurmayı planlıyorsanız dikey modelleri tercih etmelisiniz. Ancak depolama kapasitesi sizin için öncelikliyse ve dondurucuyu mutfak dışında bir kiler veya balkon gibi alana koyma imkanınız varsa sandık tipi modeller daha verimli olabilir.
Küçük mutfaklarda dondurucu yerleşimi nasıl optimize edilir?
Küçük mutfaklarda dondurucu yerleşimi yaparken cihazın kapak açılma payını hesaplamak ve trafiği engellemeyecek bir köşeye yerleştirmek önemlidir. Dondurucuyu buzdolabının hemen yanına veya mutfak girişine yakın bir noktaya koymak çalışma üçgenini bozmaz. Alanı verimli kullanmak için dondurucunun üzerine mutfak aksesuarlarını koyabileceğiniz ekstra bir raf sistemi monte ederek hem dondurucuyu gizleyebilir hem de ek bir depolama alanı oluşturabilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 857 göst.
0 oy
17 cevap 965 göst.
0 oy
13 cevap 450 göst.
30 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Behis (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,037 göst.

Kategoriler

1,508,188 soru

24,615,662 cevap

364,321 kullanıcı

...