Günaydın kızlar, şimdi benim saçlarım sarı tonunda boyalıdır. Ben uzun süredir omuz hizasi kullanıyordum. Uzun bob gibi. Şimdi uzatmaya başladım omzumu baya beş parmak kadar geçti.
Şimdi ben evde bu saçı kullanmakta zorluk çekiyorum..sanırım kısanın rahatligina alıştım. Yinede uzatcam diye inat ettim. Ara ara kesme hissi geliyorm bugünde o günlerden biri....
Fikrinizi alayım. Uzun mumkisa mi? Yani uzatmak isterim ama günlük hayatta kullanmak için tüyo verebilirmisniz. Çok zorlanıyorum evde.
Saçımı arkadan topladigimda erkek gibi geriye doğru ağırlıkta yaptığından gergin bakımsız biçimsiz bir hal alıyor.
Gergin ve biçimsiz ise üstlere kat attırabilirsin ya da ön tarafa sadece. Saçın sağlıklıysa uzun güzel oluyor, bakımsız saçta uzunluk hoş görünmüyor.
Benim saçlarım da şuan belimde, sırf örünce güzel duruyor diye kesmiyorum. Yoksa bir kessem, omuz üstü yapacağım.
Toplayınca hani saç geriye doğru agirlik yapıyor ya..öyle gergin oluyor sağlıksız oluyor.
Perçem.kahkul falanmi yapayım dedim yani
O ağırlık hissini çok iyi bilirim 🫠 İllede uzatayım diyorsan tabi peçem yapabilirsin. Hem farklı görünür, biraz hava da katar.
Sende kahkül falan varmı .. katliamı kesimin?
Gerçekten nasıl baş ediyorsun
Benim saçım sarı değil ama kendimi bildim bileli uzundu saçım hep belim civarinda. Banada kısa saç kullanışsız geliyor nedense :) alışkanlık sanırım. Elimle saçımı savurmam lazım illaki 😁
Bahsettiğinden biraz daha uzun saçlarım ombre var bendede sarı genelde toplu kullanıyorum zaten tesettürlüyüm ya topuz tarzı yaparım yada tokayla dağınık toplarım önde kahkül var onuda kestiğime pişmanım
1,508,188 soru
24,615,662 cevap
364,321 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın