Gunaydinnnn🥰😘🥰😘🥰
Anneler ve anne adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun rabbim evlatlarimiza uzun ömürler versin hepimize hayırlı güzel hayat nasip etsin
Bugün inşallah herkesin evi mutluluktan huzurdan kahkahalardan başka ses duymaz tüm göz yaşları sevinçten akar hepinize musmutlu bir anneler günü diliyorum🥰😘🥰😘🥰😘🥰🥰
Eşim işi gereği bu sabah erken çıktı gitti sonra uyandığımda bir mesaj atmış
Tşk ederim canım. Maşallah eşine benimki oralı bile olmuyor
Üzme canını inanki esimden anneler gününde ufak bir beklentim bile yoktu çocuklarımiz sarılsa yeter bize 😘
Enişte abladan daha kibar sanki 😂
Kız biz romantik bir çift asla olamadik 🤣🤣🤣
Maşallah ne güzel benimkide sabah isten geldi daha görüşemedik
Gün uzun bacım daha 🥰
Bizde buna benzer bir şey yaşadık Dünyanın en güzel annesi anneler günün kutlu olsun yazmış :)
Buna da şükür 🤣🤣🤣hiç bir beklentim olmadi açıkçası çünkü romantik bir çift değiliz genelde gırgır şamata
Biz tam romantik olacakmışız da üşenmişiz gibi bir çiftiz :) ikimizde incelikten hem çok anlamıyoruz hem de uğraşmayı sevmiyoruz
Senin anneler günün kutlu olsun abla.🌸🌹
Mutluluğunuz daim olsun inşallah
Amin canım cumlemizin insallah
Benimki de arayıp dünyanın en güzel çiçeği, dünyanın en güzel annesi anneler günün kutlu olsun dedi. Canım aşkım ❤️🥲
Rabbim hep mutlu etsin inşallah bazen ufak bir söz en pahalı hediyeden bile daha değerli oluyor insana 🥰
Evet canım, hamileyken de dahil çiçek çikolata alırdı 🥲 bu sene evde değil başka eyalette 🥹
Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah
Almış yolladı ay nasıl mutlu oldum amin amin 🥹❤️❤️
1,508,026 soru
24,613,859 cevap
364,224 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın