İnternetten nevresim seti alırken nelere dikkat etmeliyim?

0 oy
139 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (7 puan) tarafından

Sorum yukarda 

3 Cevaplar

0 oy
önce (13,350 puan) tarafından

Aldım evet English hommdan aldım bide trendyolda bir satıcıdan ikiside güzel çıktı

önce (7 puan) tarafından

Kiminde düz çarşaf oluyor sizinki hangi modeldi 

Bi dk link atayım 

https://ty.gl/3wojtqysmcfme

Bu satıcıdan toplu aldım canım tek ve çift kişilik hepsinin çarşafı lastikli attığım modelide aldım 

English hommdan aldığım satıştan kalkmış 

önce (7 puan) tarafından

Güzel çıktı mı çok model marka var kararsız kaldım 

Ben memnunum hep açık renk aldım koyu renkler solma yaparmı bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (352 puan) tarafından

Valla canım ben aldım Trendyoldan ama hiç memnun kalmadım 

önce (7 puan) tarafından

Hangi markaydı bende oradan bakımda 

önce (352 puan) tarafından

Uzun zaman oldu canım ceyizime almıştım üç tane Yataştan almıştım sanırım 

0 oy
önce (6,021 puan) tarafından

English homede güzel indirimler alıyor

Karacadan ve english homeden aldığım takımlardan memnunum 

önce (7 puan) tarafından

Tamam canım 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

İnternetten nevresim takımı alırken nelere dikkat etmeliyim?
İnternetten nevresim alırken ilk dikkat etmeniz gereken kumaşın içerik bilgisidir; %100 pamuklu veya ranforce kumaşlar sağlıklı ve uzun ömürlü kullanım için en ideal seçeneklerdir. Ürün açıklamasındaki dokuma sıklığına (tel sayısı) bakın, yüksek tel sayısı kumaşın kalitesini artırır. Ayrıca kullanıcı yorumlarında yıkama sonrası çekme veya renk solması olup olmadığını mutlaka kontrol edin.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Nevresim setlerinde kullanılan ranforce kumaş nedir?
Ranforce, genellikle 57 tel dokuma sıklığına sahip, tamamen pamuk ipliğinden üretilen oldukça dayanıklı ve nefes alabilen bir kumaş türüdür. Hava geçirgenliği yüksek olduğu için terletme yapmaz ve özellikle günlük kullanıma çok uygundur. Yıkama sonrası formunu kolay kaybetmemesi ve ütülenmesinin pratik olması tercih edilme sebeplerinin başında gelir.
İnternetten aldığım nevresimin kalitesini nasıl anlarım?
Ürünün kalitesini anlamanın en hızlı yolu, ürün detay sayfasındaki kumaş türü ve sertifika bilgilerini incelemektir. OEKO-TEX sertifikasına sahip ürünler, insan sağlığına zararlı maddeler içermediği test edilmiş tekstil ürünlerini temsil eder. Eğer elinize ulaştığında kumaşta aşırı parlaklık veya sentetik kokusu varsa, bu ürünün içinde yüksek oranda polyester bulunduğu anlamına gelebilir.
Nevresim takımı alırken hangi ölçüleri tercih etmeliyim?
Yatağınızın boyutuna göre doğru nevresim setini seçmek için yatak eninizi ve boyunuzu baz almalısınız. Standart tek kişilik yataklar için 160x220 cm, çift kişilik standart yataklar için ise 200x220 cm nevresim kılıfı ölçüleri genellikle yeterli olur. Ancak, yatağınızın yüksekliğini ve yorganınızın boyutunu önceden ölçerek ürün detaylarındaki ebatlarla karşılaştırmak en doğru sonucu verecektir.
Yeni aldığım nevresim takımı yıkama sonrası çeker mi?
Doğru yıkanan %100 pamuklu nevresim takımlarında çekme payı oldukça düşüktür ancak yine de risk almamak için talimatlara uymak önemlidir. İlk yıkamayı mutlaka ürün etiketinde yazan 30 veya 40 derece sıcaklıkta, benzer renklerle birlikte yapın. Kurutma makinesi kullanacaksanız düşük ısı ayarını tercih etmek, pamuk liflerinin zarar görmesini ve ürünün çekmesini engelleyecektir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+4 oy
11 cevap 531 göst.
0 oy
2 cevap 163 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 388 göst.
5 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,916 soru

24,612,621 cevap