Microblading kaş yaptırdıktan sonra pişman olur muyum?

0 oy
161 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (4 puan) tarafından

Microblading kaş yaptırmak istiyorum ama sonra pişman olurmuyum çok kararsızım 

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,495 puan) tarafından

Su kaslari komple alip yerine dovme gibi bisey yaptiriyolar onu mu diyosun oysa bin pisman olursun bizim velilerden biri yaptirmisti kadin hic mutlu degildi biyik sgdasiyla butun kasini aliyodu 

önce (13,524 puan) tarafından

🤭🤭 bilmiyordum, o nick değişimini kaçırmışım ben😂😂 abov kendi kendimi rezil ettim

Yaziklar olsun o kadar da samimi sicak konusuyodum bi de aldatilmis hissediyorum 😂😂

ben yeni biri gibi düşünüp öyle konuşmuştum🤭😅 birilerine sormuştum hatta bu kız nerde diye ama kapattı gitti diyen olmuştu 😂😂 

+1

O ara bi aydinlanma doneminden geciyodum hayatim bi farkindalik olusmustu o yuzden herseyden kendimi soyutlamistim sadece burasi degil telefonu elime almiyodum kpnu komsu es dost kimseyle gorusmuyodum kendimi kapatmistim sadece muhammed ve esim vardi onlarda gorevimi yerine getirecek kadardi sonra biraz ferahladim bi bakayim kimler var kimler yok cok arayanlar olmus bekleyenler olmus benimle ayni anda kapatan baskalari olmus bi kac kisi herkes gitti diye post acmis idil nuray falan hatirliyorum hatta nuray da kapatmis o zaman geri gelmis beni sormus derken Allah bin kez razi olsun sevenden sevdirenden bu kadar sevildigimi bilmiyodum hatta kimsenin aklinda kaldigimi bile dusunmuyodum numarami da kimseye vermedigim icin ulasamamislar sonra actim tekrardan da nickim baskaydi iste herkes tanidi beni sen nasil tanimadin ben biliyosun saniyodum 

vallahi bilemedim, ara ara yazma şeklinde benzetiyordum ama hiç aklıma gelmemişti 😂😂

bazen insan kendini dinlemek istiyor, iyi geliyor uzak kalmak

-Reklam-
0 oy
önce (2,007 puan) tarafından

keske daha once kesfedip yaptirsaydin diye pisman olursun evet:) mukemmel otesi guzel yapan yer olursa. kalici eyeliner ve dudak pigmentasyonda inanilmaz rahat 3 uc de mecbut bende

önce (2,007 puan) tarafından

eyeliner da tavsiye ederim kullanimi cok rahat oluo
önce (4 puan) tarafından

Çok güzel olmuş. Benim o yaptıracağım yer çok doğal yapan bir yer kaşlarım kalın güzel ama bir kaşımda sorun var eşitlemek istiyorum 

0 oy
önce (2,079 puan) tarafından

Ben yaptırdım ama hiç doğal durmuyor dövme yaptırmış gibi duruyor ben sevmedim 1 seneyi geçti hala çıkmadı soyka ya kaşlarımı kahveyle karışık yap siyah olmasın dedim ona rağmen o kadar köyü yapmış ki meret bir sene oldu hala çizgileri duruyor eşim dövme mi yaptiridn sen diyor ondan gizli yaptirmistim bide ne biliyom böyle olacağını bida tobeee. Ben uzun zamandir fotoğraf cekineliuorum artık kaslarım çok sinirimi bozuyor fotolarda bile değişik geliyo gözüme 

0 oy
önce (336 puan) tarafından

Cilt tipine gore karar veriliyor kuru ise microblading yapılması mantıklı komple de kasi almiyorlar araları dolduruyorlar yapan kişinin phimaster olmasi lazim yoksa ne boyadan ne işlemden memnun kalirsiniz. Ben shading yaptirdim 2 kere daha uzun gidiyor ve yapay durmuyor.

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Microblading yaptırdıktan sonra pişmanlık yaşamamak için nelere dikkat etmeliyim?
Microblading işleminden pişman olmamak için öncelikle yüz hatlarınıza uygun doğal bir form seçilmeli ve işlemin uzman, steril bir ortamda yapıldığından emin olunmalıdır. İşlem öncesinde uzmanın daha önce yaptığı çalışmaları incelemek, kullanılan boyaların kalitesini sorgulamak ve beklentilerinizi net bir şekilde ifade etmek, sonuçtan memnun kalma ihtimalinizi artırır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Microblading kaş uygulaması ne kadar süre kalıcıdır?
Microblading uygulaması cilt tipinize, yaşam tarzınıza ve bakımınıza bağlı olarak genellikle 1 ile 2 yıl arasında kalıcılık gösterir. Yağlı cilt yapısına sahip kişilerde boyanın tutunma süresi daha kısa olabilirken, kuru ciltlerde bu süre uzayabilir. Kalıcılığı artırmak için güneşten korunmak ve düzenli rötuş yaptırmak oldukça önemlidir.
Microblading sonrası kaşlarda renk değişimi veya bozulma olur mu?
Microblading sonrası kullanılan pigmentin kalitesi düşükse kaşlarda zamanla istenmeyen kızarıklık veya mavileşme gibi renk değişimleri görülebilir. Kaliteli pigmentler ve doğru teknik kullanıldığında renk solması kontrollü bir şekilde gerçekleşir. İşlemden sonra güneş kremi kullanmak ve önerilen bakım rutinlerine uymak, renk bozulmalarını engellemeye yardımcı olur.
Microblading işleminin iyileşme süreci nasıl ilerler?
Microblading sonrası iyileşme süreci genellikle 7 ile 10 gün sürer ve bu dönemde kaşlarda hafif kabuklanma ile kaşıntı yaşanması çok normaldir. İlk birkaç gün kaşların suyla temasından kaçınılmalı ve uzmanınızın önerdiği özel bakım kremleri düzenli olarak kullanılmalıdır. Kabukları koparmamak, pigmentin ciltte düzgün bir şekilde kalması için kritik öneme sahiptir.
Microblading yaptıranlar en çok hangi durumlardan şikayet eder?
Microblading yaptıranların en yaygın şikayetleri arasında kaş şeklinin yüz ifadesiyle uyumsuz olması, rengin beklentiden çok daha koyu çıkması veya işlemin hızla solması yer alır. Bu tür sorunları yaşamamak için işlem öncesi çizim aşamasında kendi onayınızı almadan uygulamaya geçilmemesini istemek ve profesyonel bir uzmanın tecrübesine güvenmek esastır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 311 göst.
0 oy
6 cevap 531 göst.
24 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Babiyakus (502 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Bsmrr (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 217 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (3,222 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,452 soru

24,606,381 cevap

363,860 kullanıcı

...