Daha önce evlenmiş biriyle düğün yapılır mı?

0 oy
698 göst.
önce Diğer kategorisinde (267 puan) tarafından

Kapandı kapandı kapandı kapandı kapandı

20 Cevaplar

+7 oy
önce (19,712 puan) tarafından

Evleniyor musun? Ayfer sen birinin başını yakacaksın. Bak bu net fikrim kendini iyi hissetmeyen biri nasıl bir başkasını kendi kuyusuna çeker benim aklım almıyor. Elinde avucunda olanı da döküp dilerim yayan kalmazsın iyice

Kelebek6161 canım önceden de ayfer bir şeydi. Böyle böyle kendinizi gizlediğini sanıyor insanlar yazma stilinden tanıyor artık 

önce (186,815 puan) tarafından

bide yazdigi yorumlari gizliyo

önce (5,064 puan) tarafından

Ayy kullanıcı adını değiştirmiş şimdi de ne yapmaya çalışıyor 

Bir şey desem olmayacak. Valla herkese dikkat edin kızlar normal olduğunu iddia eden çok insan var. 

önce (3,935 puan) tarafından

@Birbalannesi ni bilepsikolojisini bozmaya  calışdı... postlardan anlaşılıyor zaten bence  hiç  yorum yapulmamasıgerekir zaten anlık değişiyor psikolojik  durumu...

-Reklam-
+2 oy
önce (5,064 puan) tarafından

Kendini mutlu hissetmiyorsun tedavi olmak istiyorsun, dün boşandığın için pişmandın bugün herşey yolundaymıs gibi evlilik gerçekten senin psikolojin iyi değil ya da dalga geçiyorsun bizimle

+2 oy
önce (7,429 puan) tarafından

Ne istediğini ve ne dediğini bilmiyorsun. Ya dalga geçiyorsun yada aklın yerinde değil 

Konu bu mu sence? Evlenmemek yada evlenememek mi

Kendini tedavi ettirmeden kuracağın düzen hep altı boş zemine dayanır. Daha kendin ne istediğini yada istemediğini bilmiyorsun. Ya kendini burda duygusal olarak tatmin ediyorsun yada dalga geçiyorsun 

Ya iyi gelmezse evlilik bile bile lades bh karşı tarafa yazık değil mi sence? İlk evliliğini bitiren de sensin ve zerre ilerlemen yok o zamandan bu zamana. Belki iyi gelir diye evlilik mi yapılır Ayfer oyun mu bu bacı

+1 oy
önce (8,992 puan) tarafından

Kiz senin beyin zekan yerindemi dündü sanirim eski kocanı unutsmamastin simdi yeni koca icin havaya ucacaksin önce psikolojik tedavi şart  sana

önce (8,992 puan) tarafından
+3

Allah o aşamada yardim etsin

+1 oy
önce (39,524 puan) tarafından

Evleneceğim zaman çalgılı düğün yerine mevlütlü düğün istemiştim. Anne tarafım düğün sevmez haram diye bende öyle aman düğün olsun düğün olmazsa evlenmem kafasında değildim. Ama eşim ve görümcem düğün aşığı. Kaynanamdan tek oğlan olunca görümce bir erkek kardeşim var güle oynaya evlendirelim demiş düğün yaptık. Düğünde öyle eğlendim ki iyi ki düğün yapmışız dedim 😁. 

+1 oy
önce (10,353 puan) tarafından

Dünden bugüne ne ara evlilik düşüncesine girdin 

0 oy
önce (3,350 puan) tarafından

Kaynanmlarda kadının kızı evlenmişti bir oğlu vardı bekar biriyle evlendi düğün yaptılar 

Kişinin isteğine bağlı evlenip boşanmayla ilgisi yok  evlenip boşanan insanda düğün yapabilir 

0 oy
önce (4,099 puan) tarafından

İsterse 10 defa evlensin, düğün biz evlendik diye duyurmaktır. İsteyen istediği kadar düğün yapabilir. 

önce (4,099 puan) tarafından

Ne olabilir ki en fazla? Düğünün amacı biz evlendik diye duyurmak değil midir? Yangından mal kaçırır gibi bir nikah veya sanki yanlış bir şeyler yapıyormuş gibi sessiz sedasız evlenmek falan niye? İslami olarak hiçbir beis yok.

Hatta Hatice validemiz Peygamberimizle (sav) evlendiğinde baştan aşağı mücevher saçmalı bir düğün yapıyor. 2. Evliliği. 

0 oy
önce (2,001 puan) tarafından

niye olmasinki dugun yaptinda yuuhhh yaziklar olsun utanmadinmi diyeccek olan akrabaliktan da dugundende defolup gtsin. 80 yasinda gelinlikde giyilir ayip

olan bisey yokki.

+2

bosver dugunu sen tedavini ol. sakin tedavi olmadan evleneyim deme. 

kacarak evlenmek asil kendine hakaret gibi bisey. ben ailem mailem kimse umrumda hile degilsiniz hepinizden nefret ediyorum kocaya yandim tutustum kendim okadar degersiz bir insanim ki   kimsenin bana deger vermesine gerek yok yere cognenip atilmis sakiz gibiyim bir arabanin lastigine tekerine yapistim baska bir yere gttim diye bagirmaktan baska bisey degil kacmak. 

aliskin degilim ne :) sanki senin yaptigin normalmis gibi bahsediyosun anormal olan senin yaptigin zaten. aliskin degilim diyecegine ben bir salaklik ettim ayni salakligi bidaha yapmim demen lazimken

0 oy
önce (13,519 puan) tarafından

benim arkadaşım böyle evlendi, kadının 2.evliliği adamın ilk. baştan sona evlilik şeyleri nelerse hepsini yaptılar. söz, nilan, kına, çeyiz, düğün 

yani işin özü isteyen 5.kocaya giderken de yapabilir. kimseyi ilgilendirmez 

istemiyorsan yapmazsın, ilk evliliğinde de insanlar düğün yapmak zorunda değil. 

nikahta takılır 

takılır tabi, illa düğünde olmaz takı

önce (7,816 puan) tarafından

Gözde kendi kendine konuşmuşsun gibi😂😂😂😂 arkadaş yorumları silmiş😂😂😂

0 oy
önce (1,380 puan) tarafından

Düğün istege bagli neden olmasin simdi herkez yapiyo bence yap esinle dugun anın olur

0 oy
önce (1,486 puan) tarafından

Neden olmasin bende boyle seylere tutuluyorum gercekten isteyen 70inci dugununu yapar istemeyen bi nikah yapar gecer nolmus istiyolarsa yapsinlar ayrica adam hic evlenmemis onun ya da ailesinin bi dugun hevesi olabilir ya da taki isi borc isi belki dagittigi takilari toplamak icin yapmak istemizlerdir olabilir 

0 oy
önce (389 puan) tarafından

Ben ilk evliliğim ve sadece nikah istedim ama gelinlik giydim ben düğün yapmayı bos buluyorum bos yere masraf onun yerine tatile gittik 

Görücü usulü annemin buyuk dayısı tanıştırdı aileler tanıştı isteme söz kucuk nisan kina istemiyordum ama esim kucuk bir yer tutu nikah sonra taki oldu sonra evime geldim ben oynamayı kalabalık sevmiyorum nikah sonra takı taktılar birde korona zamanında evlendim ben pismanda degillim boyle olmasından dis çekim yaptık tatile gittik ve cok borca girmedik 

Nikahtan sonra disarda takıldı korona olduğu icin disarda taki resim cekilme tebrik etme falan oldu 

0 oy
önce (6,381 puan) tarafından

Once kendini düşün kararlarını sorgula evlenecegin veya senle evlenmek isteyen kisiye de yazık sağlıklı olmayan birinden sağlıklı bir evlilik beklenemez çok fazla gitgelin var oncelik sen olmalisin düğün takı toka değil farkında mısın iyi değilsin 

0 oy

Bence  hayatı gel gitlerinle yaşıyorsun... kimse mükemmel  değildir fakat sendebaşka bişeyler seziyorum.daha önce mesaj da atmışdın...konuşmuştuk bir yıkık bir gün evlendim diye geçmezdi bu hayat...bence dengesiz dengesiz yaşaman gerekli....

Dün eşimi özledim deyip bugun evleniyorum diyemez. Normal insanlar hani yas tutar sonra  kendini toplar düzenini kurar ya hani...öyle  evlenirler ya hani

O raddeye  gelmiş birinin hiç...düzenimi özledim dediğini duymadım. Burdakilerden birçok kişi ..psikiyatriye... gitmeni söylemişti... artık bende öyle düşünüyorum  hayatınızda ... başarılar 

Herkesin yaşadığı farklıdır... ve herkesin ...acıyı ve yası belli süre gecer ve unnuttukdan sonra evlenir.5 yol sonra düzenimi özlüyorum diyeni hiç duymadım.insan unutanlar.bi acıya saplanıp evvelsi gün başka bir ruh hali.... neyse  herkesin yolu dengine acık olsun✋️✋️

0 oy
önce (3,497 puan) tarafından

Düğün yapabilirsin en dogal hakkin bacım ama önce bı tedavi gör eskiyi falan unut ondan sonra bu yola cik yoksa sen üzülürsün 

0 oy
önce (2,049 puan) tarafından

Duyguların çok gelgitli ve bu çok büyük sıkıntı Allah yardımcın olsun 

0 oy
önce (30,479 puan) tarafından

Evlilik sağlam insanın bile psikolojisini bozan bir şey iken psikolojisi bozuk birine neler kim bilir? 

önce (267 puan) tarafından

Rahatsizdim bir basimaydim sizin kocalariniz yanınızda iyi veya kötü varlar sonuçta bide yaşadıklarım yaşadıklarımız karışık durumdu bu dünyada neler var insanlar neler yaşıyor neler çocukları yurda gidenler var ben emek vermeye çok çalıştım ama olmadı çünkü araya soğukluk mesafeler girdi bı insan için psikolojim hepten alt üst oldu şaşırdım artık ne yapacağımı hiç birşey yapasim edesim gelmiyordu çünkü karşı taraftan öyle soğudum ki bunlar bana yansiyordu yasantima baktıkta canım yanıyordu kaldiramiyordum yabanci gibi hissediyordum kendimi demekki bir kere bitince bitiyor dahada olmuyor ben bide ***** gibi yine olur ümidiyle baktım bu beni dahada yıprattı keşke böyle ugrasacagima başkasıyla hayatıma devam etseydim şuan bu psikolojik sıkıntıları cekmezdim bana çok dediler başkasıyla evlen ozaman hiç istemedim çünkü cesaretim yoktu ne yazikki 

önce (30,479 puan) tarafından

Senin anlamadığın biz seni yargılamıyoruz daha da kötüye gitmeden önce tedavi ol ondan sonra hayatını kur diyoruz psikolojinin iyi olmadığını söyleyen sensin bir nikah yeni bir ev yeni bir yaşam ilaç gibi sana şifa olacağını düşünüyorsan bizim tavsiyemize ihtiyacın yok. Bende şu an gebelik sebebi ile duygu dalgalanması var doktorla konuştum devam ederse psikiyatriye gideceğim çünkü evde oturarak geçecek bir şey değil bunun farkındayım. Herkes kendi seçimini yaşar benim artık senin hayatinla alakalı yorumum yok 

Buraya tam olarak birşey aciklamiyorum başlarında baba yok baba baskasiyla oynaşıyor ben onları öyle babasız görünce kimsesiz gibi psikolojimi cokturdu o gayet rahat davraniyordu artık yabancilasmistik araya kadın soktu

Evet sizi gayet iyi anlıyorum şu an zaten psikolojim bozuk olumsuz şeyler düşünüyorum düşündükçe kötü oluyorum ben de demiyorum evliliği yürütebilirim şu an ben de bir yanından korkuyorum

Şimdide... cankız. ... @Birbalannesi... boşver...

0 oy
önce (7,077 puan) tarafından

Böyle saçma sorular sorarak burdakilerinde kafasini yorup meşgul etme bence 

Alay ediyorsun resmen herkesle 

0 oy
önce (5,216 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin 

Gerçekten ruh hastası olmuş bu kadın 

Daha dün ya dün 

Eşimi seviyorum özledim pişmanım barışmak istiyorum gibi post açan biri

Bugün 

Başka birini buldu mu

Bulduğun kişi her kimse Allah tez zamanda senden kurtarsın 

Nici değişerek bizi sal.ak yerine mı koydun şimdi sen

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Daha önce evlenmiş biriyle düğün yapılır mı?
Daha önce evlenmiş biriyle yapılacak evlilikte düğün yapılması tamamen kişisel tercihlere ve tarafların ortak kararına bağlıdır. Medeni kanun açısından ikinci evlilik ile ilk evlilik arasında düğün yapma konusunda hiçbir fark yoktur; çiftler arzu ettikleri şekilde kutlama yapabilirler.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
İkinci evlilikte düğün yapmak geleneklere uygun mu?
Toplumda ikinci evliliklerde düğün yapılması günümüzde oldukça yaygın ve kabul gören bir durumdur. Geleneksel yaklaşımlar kişiden kişiye değişebilse de asıl önemli olan çiftlerin kendi istekleri ve çevrelerinin beklentileridir, yasal veya sosyal bir kısıtlama söz konusu değildir.
Daha önce evlenmiş biriyle evlenirken düğün süreci nasıl işler?
Düğün süreci tamamen çiftin belirlediği konsept ve bütçe dahilinde planlanır. İlk evlilik yapmış olan taraf ile hiç evlenmemiş tarafın ortak bir paydada buluşması önemlidir; taraflardan biri düğün istiyorsa bu istek saygıyla karşılanmalı ve çiftin mutluluğu ön planda tutularak bir orta yol bulunmalıdır.
Düğün yapmak evliliğin geçerliliğini etkiler mi?
Düğün yapmak veya yapmamak evliliğin yasal geçerliliği üzerinde hiçbir etkiye sahip değildir. Evliliğin hukuki geçerliliği yalnızca resmi nikah işlemleriyle sağlanır; düğün ise çiftin özel günlerini sevdikleriyle paylaşmak için düzenledikleri sosyal bir etkinlikten ibarettir.
Daha önce evlenmiş biriyle evlenirken nelere dikkat edilmeli?
Daha önce evlenmiş biriyle evlilik sürecinde en önemli husus açık iletişimdir. Düğün beklentileri, geçmiş deneyimlerin etkileri ve geleceğe dair planlar dürüstçe konuşulmalı; taraflar birbirlerinin özel durumlarına saygı göstererek kendi yeni başlangıçlarına odaklanmalıdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 657 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mrlllll (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,899 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 1,055 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,153 göst.