Zor bir süreçteyim, dualarınıza ihtiyacım var

0 oy
149 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (5,234 puan) tarafından

Cok ıcım doldu duanıza talibim bunun ıcın bana 5 10 artık guzel gonlunuzunden ne koparsa Ya Mümin Ya Fettah ısmı celiliyle duama amın der msınız? 

Kagıda yazdm muradımı suan takatım olmadıgımdam buraya yazamyorum ama kagıdı resmını atacagım

image

2 Cevaplar

0 oy
önce (542 puan) tarafından

Allah'ım hayırlısı neyse onu nasip etsin hayatında güzel düşün güzel yaşa aklına kötü bişey getirme 😔 üzdün gece gece ya 

önce (5,234 puan) tarafından

Uzmek ıstemezdm ama cok doldum spnra eger bırıleri de duama amın derse dedim duam daha hızlı kabul olur ınsAllah dıye dusunup post actım

Allah ım hayr kapımj acsn ıns

İnsan bazen dolup taşıyor ne yazık ki kendinden başka fayda olmuyor insana hele ki bide insanı yıpratan en yakını olunca daha bir koyuyor insana ne gidebiliyor insan ne de kalmaya mecali kalıyor 😔

Tamda o dedıgınız gıbı kalmaya da mecalım yol gıtmeyede cesaret 

Geçen sene bende ağır psikolojik sorunlar yaşadım psikologa gittim hiçbir fayda görmedim sonra kendi kendime söz verdim ben çocuklarımı bırakmayacam kendime bu kötülüğü yapmayacam dedim eşim bir dediyse ben 10 dedim o bir tekme attıysa hayatıma ben 10 tekme attım kazanan ben oldum pes etti kendisi yeter artık bu hayata bir defa geldim bir daha gelmeyecem

Catısmaktam yoruldum babasının kopyaso don kişot mısali yel degırmenine karsı savasam şovalyeyim 

Yokmuş gibi davran inan o kadar zoruna gidiyor ki erkeklerin dene bak 

Allah a havale ediyorum ben gonşumde zaten yok

Üzüldüm çocukların var mı onları düşün içini ferah tut yoksa hastalık sıkıntı ruhsal çöküntü bırakmaz yakanı hep dertten kederden olur bunlar

Bır evladm var iyiim

-Reklam-
0 oy
önce (1,296 puan) tarafından

Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah canim 🌸 imtihanlarından başarıyla cikmani nasip etsin. Ser gibi görünen şeyler hayrına çıksın. 

+1

Allah razı olsun sizden sızın de ne muradınız barda versin Rabbim

önce (1,296 puan) tarafından

Amin canim🌸

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Ya Mümin ve Ya Fettah esmaları ne anlama gelir ve faziletleri nelerdir?
Ya Mümin ismi, güven veren ve koruyan anlamını taşırken, Ya Fettah ismi ise kapıları açan ve zorlukları kolaylaştıran manasına gelir. İslam geleneğinde bu esmaların düzenli okunmasının kişinin iç huzurunu artırdığı, kalbi ferahlattığı ve manevi engellerin aşılmasına vesile olduğuna inanılmaktadır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Dua ederken Ya Mümin ve Ya Fettah esmaları nasıl zikredilmelidir?
Dua ederken bu esmaları belirli bir sayı sınırı olmaksızın, kalpten gelen samimi bir niyetle zikretmek esastır. Alimler, esmaların okunmasında sayıdan ziyade, kişinin o esmanın anlamını tefekkür ederek ve teslimiyet duygusuyla Allah'a yönelmesinin manevi tesir açısından daha kıymetli olduğunu belirtmektedir.
Sıkıntılı zamanlarda dua etmenin insan psikolojisi üzerindeki etkileri nelerdir?
Sıkıntılı anlarda dua etmek, kişinin yaşadığı stresle başa çıkmasına yardımcı olan güçlü bir psikolojik destek mekanizmasıdır. Dua etmek, kişinin yalnızlık hissini azaltır, üzerindeki yükü paylaşma duygusuyla rahatlamasını sağlar ve zorluklar karşısında manevi direncinin yükselmesine katkıda bulunur.
Zor bir dönemden geçerken manevi destek bulmak neden önemlidir?
Zor dönemlerde manevi destek almak, kişinin belirsizlik karşısında duyduğu kaygıyı yönetmesine ve umudunu korumasına yardımcı olur. Çevreden gelen dualar ve manevi paylaşımlar, bireyin yalnız olmadığını hissetmesini sağlayarak zorlukların üstesinden gelme motivasyonunu güçlendirir ve duygusal iyileşme sürecini destekler.
Kişisel muratlar için yapılan duaların kabulü konusunda neler bilinmelidir?
Dua, bir kulun Allah ile kurduğu doğrudan iletişimdir ve kabulü konusunda sabırlı olmak büyük önem taşır. Duaların hayırlı vakitte ve hayırlı şekilde gerçekleşeceğine dair olan inanç, kişinin içsel dinginliğini korumasını sağlar; bu süreçte samimiyet, süreklilik ve teslimiyet en temel unsurlardır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 347 göst.
24 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huzurum91 (14,119 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 232 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 341 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde M. Nur (846 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 433 göst.
10 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,308 soru

24,604,345 cevap

363,759 kullanıcı

...