Ben 2020 den beri bu siteyi kullanıyorum telefon değiştirdim bir kaç kez isim falan değişti öyle merak ettim kimler burda
Ben 2021 de açmıştım sonra hesap isim değiştirdim 2022 den beri aynı hesabımı kullanıyorum bazı zamanlar aktif olamadım :)
Ben daha çok okuyup geçenlerdenim
Kizimin sayesinde buldum burayi iyi ki bulmisum guzel samimi geliyor bazen tatsiz olaylar olsada guzel iyi geceler
Maalesef oluyor bazen saçma sapan postlar oluyor
2020 tayfdanım bende.
😁 yalan olmasın ama eskiden daha güzeldi burası
Evet hem de cok cikmak istemiyoduk
Ben burdayım. İlk hamileliğimden beri kullanıyorum. 6 yaş olacak neredeyse çocuğum
Benimde oğlum 6 yaşında hamileliğimden beri kullanıyorum burayı
Ben 2020 eylül den beri burdayım
Bende 2020 de oğluma hamileyken keşfettim burayı 🙂 harika bir uygulama
Yillardir burdayim 🙂🙂🙂
Beni hatırlar mısın bilmiyorum ama 2020 de annemle kavga etmiştim çıkmıştım evden çocuğumla gidecek yerim yoktu öğretmen evine gitmiştim
Evet oyle bir konu hatirliyorm
Ne zor günlerdi ya Allah kimseye yaşatmasın
2020'den beri burdayım. Çok hesap değiştirdim.
Aynı ben 😁
2019 dan selam 😛
Benden bir yaş yaşlısın 😁
2018 den beri kullanıyorum ama çok yazan degıldım halada öyle bir ıkı kezde hesap değişikliği oldu 😊
Bende sadece okur geçerim
2019 kasım ayından beri buradayım
2018 den buyana burdayim @ikbal le birlikte
Beni nasıl unutursun
❤️❤️❤️❤️❤️ meltoom sende varsin
Varım tabi 🌹
Sevdo bnde varimn
2018 ocak ayinda uygulamayi haziran gibi sohbet kismini gordum gebe soru cevap ama o zaman baska uygulamada aktiftim orasi kapaninca buraya gecmistim temmuzda bu bolum acilmisti Ağustos'ta uye olmustum elosum doğdu büyüdü 2 ye gidiyor zalim zaman ya
Ben de 2020 den beri buradayım. Sohbet bölümünü biraz geç keşfetmiştim 😁
2021 den beri buradayım kızımın hastalığını araştırırken buldum. İlk başta kullanıcı adım farklıydı. Akılda kalmayan gelişi güzel gmailli bişeydi 😂
Rabbim birdaha yaşatmasın 🤲
Bende 22 den beri burdayım eskiden çok çok daha güzeldi sayfanın tadı ☺️
Eskiden güzeldi doğru şimdi eski tad yok
Ben varım hep şifremi unuttum tekrar üye oldum
Bende 2020 de kullanmaya başladım. Büyük oğluma hamileydim 🤭 çok aktif değildim hâlen daha öyle bazen günlerce haftalarca aklıma gelmez BAZEN aktif olurum
Beeennn 🖐🏻🖐🏻🖐🏻
Ben varım 2020'den beri kullanıyorum
Ben varım 2019 dan beri burdayım canım
Aysommm🥰
2021 de okucuyu olarak takip ettim gebelik bölümünde üyeydim çünkü hamile idim sürekli postlari sohbet postu yasak diye kapattıkları için burayı keşfettim doğuma kadarki süreçte üye olmadan okuyup 2022 de üye oldum 4 yıldır da aynı hesapla devam ediyorum
1,507,324 soru
24,604,490 cevap
363,767 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın