bakmayın bu saatte yazdıgıma oysakı 7de uyandım😂 kızı uyutup bıraz oturuyorum siz neler yapıyorsunuz bakalım
Günaydın 😂 4 gündür çocuklarla evdeyim Sabah annem geldi kocam hala uyuyor hepsini evde bırakıp kaçtım dükkana gidiyorum 😂
oh ne guzel bende dısarıya hasret kaldım ya eşimden iizn istiycem bu yaz annemlere gotursun goturmezse ben bu evde kafayı yıycem yoksa 😂😂
Ben bu yıl bağımsızligimi olan ettim bacım 5 ay kadar oldu emzirmeyi bitirdik iki yaşı geçti küçüğüm esimede iş yeri açtırdım birlikte hayatımda aldığım en iyi karar oldu çocuklara annem bakıyor biz iş yerine çalışmak çocuk bakmaktan çok çok daha kolay yeminle kafam dağıldı
benım kız 6 aylıkken kendısı bıraktı uyanık oldugunda emeklerken heryere tırmanıyor kalkıyor ona bakmaktan lavaboya bıle gıdemıyorum yemegı bıle kucagımdayken yapıyorum doğrudur tabı ama özler insan ya sımdı uyurken bıle özledım 😂
Biri 4 biri. 2 yaş sendromunda şuan özlemek daha iyi geliyor eve gidince bol bol öpüp kokluyorum ozleyince güzel geliyor 🫢😂
Günaydın bende bebelere kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum küçük oğlum bu ara o kadar iştahsız ki.cildirircam az kaldı
çok iyi bilirim çok zordur eltımın kızlarıda oyleydı 1 2 saat kahvaltı ettırmeye calısıyordu allahtan benım kız ne versem yıyor ya oyle zorlamadı benı zaten evde tek zorlamayan o yanı oda zorlasa bıterım sankı
Günaydın kocamla kızım ekmek simit almaya gitti az daha gelmezlerse polisi aricam 🤣
😂😂 kız bırsey ıstemıstır buyuk ıhtımalle yoksa gec gelmezlerdı
10 da gittiler el insaf yahu 🤣
Günaydın 🌟
Bende 8 de uyandım büyüğüne banyo yaptırdım küçüğüne de kahvaltı yaptırdım şimdi yatırıyorum gidip hem kahvaltı yapacam hemde büyük kızıma kahvaltı yaptırılacak sonra iş güç
bitmiyorkı zaten her gun her gun aynı seyler insanda bıkıyor artık
Öyle vallahi billahi
6 ve 4 yaş 6.30 da kalktılar 😫
Banyoda oyuncaklarını yıkıyorlar bende uzandım sütlaç yapıyorum pişmesini bekliyorum ☺️
benımkı bı 5.30da uyanmıstı uyutup tekrar 7 7.30da uyandı benımkısıde banyo meraklısı dun aksam dıyorum gel bıcı bıcı yapcaz odadakı banyo kapısına gıtmıs kapıyı açmamı beklıyor dedım hava ısınsın anca öyle orda yıkarım senı dedım yakalamasın dıye kacıyormus bıde 😂
Oyy yerim onu 🥰
Benimkiler de ufakken çok meraklıydı hala aynı çıkın demesem saatlerce duracaklar ☺️
Napim ya çocuğu yıkadım yarın doktora goturcez alerjisi var neye olduğunu bilmiyoruz bu cnmi sıkıyor bide dün kocamı p*rn izlerken gördüm bu adamın sadakatsizlik öldürüyor beni ya bide pişkin pişkin cevaplar veriyor özür bile dilemedi dün gecedenn beri canım sıkın cnm sen napiyorsun
ay allahım bu erkekler nasıl içleri rahat edıyor ya acaba
Bilmiyorum cnm inan ömürden ömür gidiyor resmen
Günaydın annemdeyim perşembe akşamından beri bugün evime dönücem çok mutsuzum
nıye noldukı
Mide bulantılarım çok hamilelik zor geçiyor annemdeyken kendimi huzurlu hissediyorum evime gidiyorum depresyona giriyorum
Günaydın🌸 ciceklerimle kahvaltı yaptık. Biraz evde spor yapıp hızlıca islerimi halledip namazımı kılıp Spor salonuna gideceğim inşallah.
oo ne guzel nasıl gıdıyor spor bıraz motıve etkı bende baslayayım bı tutturamadım vakıt bulamıyorum aslında kız oyle bı yoruyorkı gece yatagın yerını bıle zar zor buluyorum
Spor çok güzel gidiyor . Benimde 3 çocuğum var vaktim yok ama kilom çok fazlalasmis kendimi ihmal etmişim . Dur dedim.ve başladım. 1 ay olacak diyet yapıyorum evde grow jo yapıyorum. Spora da yazıldım günlük 2 saat gidiyorum. Gidene kadarda iş yapıyorum gelince geceye kadar da😂o kadar yoğunum düşün. Ama kilo verdikçe çok mutlu oluyor insan . Emek olmadan yemek olmaz
öyle tabı ama evde butun odalar dolu sımdı kızda gece uyuyunca yapsam odada sesten korkuyor aglama krızıne gırıyor sonra nasıl yaparım dıye dusunuyorum bı yandan bakalım en kısa zamanda baslarım ınsallah
Saat 4.33 ve bebe sallıyorum 🤣
burdada 11.35 😂 gece bende salladım bı aglama krızı atlattık gece gece
Ya 22 aylık hala aynı illa 1 2 kere kalkacak sütten keseli de 4 ay oldu hala aynı tabii o zamanlar 7 8 kez kalkardı buna da şükür
alışınca oyle gidiyor benımkı 8 aylık gece 1 kere kalkıyor bazen 2 3 oluyor
1,507,229 soru
24,603,249 cevap
363,706 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın