0 oy
365 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (969 puan) tarafından

2. Bebeğim 5 buçuk aylık eşimin belirsiz bi hastalığı var hiçbir doktor teşhis koyamiyor sürekli ağrıları var. Sabah işe gidiyor akşam geliyor yemeğini yiyip yatiyor bir daha ses seda yok. Ne namaza kaldırabiliyorum ne yatağına yatmasını duymuyor, kafasi kalkmiyor. Ben ise çokk yorgun. Hergun  geceler boyu kac defa kalkiyorum sabah 8 dedi mi benim mesai başlıyor suan gece saat 1 ve ben hala ayaktayim ev darmadağın. Ilk çocuğum 5 yaşında garibim bütün gun kendi kendine vakit geçiriyor onunla hic ilgilenemiyorum Bebeğim çok agliyor gündüz uykulari neredeyse hiç yok. Ağlasam dinleyenim teselli edenim yok bana biraz motive edici biseyler söyleyebilirmisniz?

8 Cevaplar

0 oy
(5,737 puan) tarafından

Öncelikle bunların hepsinin geçici bir dönem olduğunu unutmamalısın. Bebeğinin diş sancıları olabilir, belki bu yüzden ağlıyordur. Ağlama sebebini bulabilirsen, çözümü de rahat olur. Büyük çocuğunun da bazen kendi kendine oynaması çok kötü değil. Kendi hayal dünyasını geliştirir, yaratıcılığı artar. Tabiki her gün her gün bu şekilde olmamalı. Ama senin çok bunaldığın dönemlerde bu şekilde olması büyük bir sorun değil. Çözüm olarak en iyisi parka, dışarıya çıkmak sanırım. Hem büyük çocuk diğer çocuklarla kaynaşır, hemde ufak bebek de dışarıda susar.

Evde de yemek varsa, aşırı bir temizliğe gerek yok. Dağınıklık hepimizin evinde var. 

Eşine de sağlık şifa diliyorum. Kendi içinde, içi içini yiyordur. Gün içinde biriktirdiği tüm duyguları da akşam yatakta uzanarak, ses seda etmeyerek çıkıyordur. Seni çok iyi anlıyorum ama bu süreçte sanırım eşinin psikolojik olarak daha fazla desteğe ihtiyacı var. 

(969 puan) tarafından

Cok teşekkür ederim. Bebeğim arabasında yatmayi sevmiyor hep ağlıyor. doğdu doğalı çok ağlayan bi bebek sürekli kucakta olcak veya emcek. Ondan yoruldum heralde sürekli ağlama sesi kulaklarimda çınlıyor ondan park büyük oğlum için iyi ama ufaklığı yine zapt edemiyorum. Bir an önce şu zamanlar geçsin de derdini bana anlatabilsin yavrum. :'(

(5,737 puan) tarafından

O zaman kanguru almalısın. Benim kızımda sürekli kucak isterdi. Kanguru benim için hayat kurtarıcı olmuştu. Yine biraz oyalar onu. 

(969 puan) tarafından

Evt kabguru bi seçenek bakim bakalim

-Reklam-
0 oy
tarafından

bende aynı durumdayım bacım sen yıne es aılesıyle ugrasmıyorsun bende onlarda var gece mama saatıne uyandıgında gözler kapalı sekılde doyuruyorum 8 aylık kızım 8 ay 4 sene gıvı gectı sen dusun 

(969 puan) tarafından

Ah canim allah kolaylik versin bende iste eş var ama tek başıma büyütüyorum. Ne bir yardim ne bi dur cocuk neden agliyor bi sıkıntısı mi var acaba diye merak bile edilmiyor horul horul uyuyor....

0 oy
(2,916 puan) tarafından

Evin daginikligini boşver canım o iki yavrunla bolca oyna zaman nasıl geçiyor bilmiyorsun benim ilk oğlumda aşırı huysuz uyumayan bir bebekti hep derdim ey Allah'ım bu yururmu ben görürmüyüm şuan 17 yaşında gerçekten geçmez sanıyoruz ama hepsi geçiyor birgün bu yazdığım aklıma gelecek❤️Kaldiki hepimiz aynıyız çocuklar evin işi gücü derken gün nasıl bitiyor bilmiyoruz 

(969 puan) tarafından

Ay hadi inşallah. İnsanoğlu işte hem hemen büyüsün istersin hem bebek kalmalarini :D

0 oy
(275 puan) tarafından

Öncelikle Allah yardımcın olsn bnm 23 aylık bir kızım var bnde desteksiz tek başıma büyüttüm ailem yanmda değildi eşim gurbette çalşyordu kimse bana bir tabak yemk vermedi kızım kolik bebekti o ladr ağlamktan nefesi gidyordu çok zor günler yaşadm şükür hepsi geçdi Sizde zor günler yaşıyorsnz sürekli güzel günlerin hayalini kurun bu sizi motive edecektir 

(969 puan) tarafından

İnşallah canım inşallah geçecek 

0 oy
(3,130 puan) tarafından

Evin dağınıklığı boşver canım olabildiğince çocuklarına vakit ayır ve hepsi geçecek bunu unutma zaman çok hızlı 

0 oy
(26,918 puan) tarafından

Geçecek bugünler dostum. Allahım sana kolaylıklar eşine şifalar versin. İnşallah daha iyi olursunuz 

0 oy
(1,468 puan) tarafından

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. İnan hepimiz o yollardan geçtik. Rabbim sağlık sıhhat versin. Güzel günlerin olsun inşallah.🌸

0 oy
(13,667 puan) tarafından

yorucu çok haklısın 

ama eşinin sorunu belki de psikolojik 

para, iş yeri stresi, geçim stresi vs onu bu hale getirmiş olabilir. bir depresyon yaşıyor olabilir.bir şekilde birbirinize destek olmanız lazım. geçici bir süreçtir emin ol. 

ailenizden birileri yanınıza gelebilse bu dönemde çok iyi olur

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 368 göst.
26 Mayıs 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Meryemasaf (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 381 göst.
+2 oy
15 cevap 993 göst.
11 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde damlaaktas4682 (1,522 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,068 soru

24,614,457 cevap

364,252 kullanıcı

...