1 Mayıs'ta EGM kırmızı gül dağıttı mı?

0 oy
210 göst.
önce Diğer kategorisinde (946 puan) tarafından

Kzlar 1 Mayıs diye kırmızı gül dagittilar mı  1 kırmızı gül ve kırmızı tül içinde  eşim EGM  de bugun gül getirdi senin için dedi  kizimada annenizde size bakıyor ya o ds işçi sayılır o yüzden dedi kızım gülü anneme nasıl verirsin diye kskandi biraz ben merak ettim gülü dagttilarda mı getirdi yoksa almismidir eskiden böyle zamanlarda karanfil dagitrkardi gul hiç duymamistim

1 cevap

+1 oy
önce (946 puan) tarafından

En İyi Cevap

Sordum şimdi gülü ben aldım diyor ama hala inanamadim Gül alicak biri değil :))

-Reklam-

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

1 Mayıs'ta EGM tarafından kırmızı gül dağıtıldı mı?
Emniyet Genel Müdürlüğü'nün (EGM) 1 Mayıs İşçi Bayramı kapsamında resmi olarak kırmızı gül dağıttığına dair bir uygulama bulunmamaktadır. Kurumun böyle bir rutin dağıtım etkinliği yoktur; bu nedenle eşinizin getirdiği gül, kurumun genel bir uygulaması değil, kişisel bir tercih veya özel bir durum olabilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
EGM'de çalışanlara 1 Mayıs'ta hediye veriliyor mu?
Emniyet teşkilatında 1 Mayıs İşçi Bayramı veya benzeri günlerde personele standart bir hediye dağıtımı uygulaması yoktur. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan personelin çalışma şartları ve özlük hakları mevzuata bağlıdır ve bayram hediyesi gibi uygulamalar resmi bir prosedür kapsamında yer almaz.
Emniyet personeline özel günlerde çiçek dağıtılır mı?
Emniyet teşkilatında özel günlerde personele çiçek dağıtılması gibi bir genelge veya resmi bir uygulama yoktur. Bu tür jestler genellikle birim amirlerinin inisiyatifiyle çok kısıtlı bölgelerde veya özel durumlarda gerçekleşebilir, ancak kurumun genel bir dağıtım politikası mevcut değildir.
İşçi bayramında kamu kurumlarında çiçek dağıtımı yaygın mı?
Kamu kurumlarında 1 Mayıs İşçi Bayramı sebebiyle personele çiçek veya gül dağıtılması yaygın bir uygulama değildir. 1 Mayıs, resmi tatil olması nedeniyle kamu birimlerinde idari izin süreci olarak işler ve bu güne özel bir kutlama veya hediyeleşme pratiği kurum kültürü içerisinde yer almamaktadır.
Eşimin getirdiği 1 Mayıs gülü ne anlama gelebilir?
Eşinizin 1 Mayıs günü getirdiği gül, kurumun resmi bir dağıtımı olmadığı göz önüne alındığında, tamamen şahsi bir düşünce veya jest olabilir. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün böyle bir geleneği bulunmadığı için bu durumun kurumdan ziyade eşinizin kişisel bir kutlama veya nezaket tercihi olduğunu söylemek daha doğru olacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 1,174 göst.
30 Aralık 2025 Diğer kategorisinde _GuRbET_ (14,252 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
0 oy
4 cevap 332 göst.
20 Eylül 2025 Diğer kategorisinde diziden kurgu (84 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 252 göst.

Kategoriler