Denebunu kutumu onaylamayı unuttum, ne yapabilirim?

0 oy
222 göst.
önce Diğer kategorisinde (624 puan) tarafından

2024 den beri denebunuya üyeyim ilk defa bana kutu çıkmış dün girmedim görmedim o yuzden knaylayamadim üzüldüm ya böyle olan varmi? Sonra ne zaman cikar acaba

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,979 puan) tarafından

Bnde bayadır üyeyim 3 kutudan 1ini yakalayabildim 😅 şans işi o sürekli girip bakman lazım 

önce (2,872 puan) tarafından

Nerden bakmak lazım bende hiç bilmiyorum 

Valla Gmail geliyo bn ordan bakıyodum hep 

Şimdi yükledim anketler var onlara katılınca ne oluyor 

Eksiksiz bi şekilde doldur bekle arada gir çık aktif ol uygulamada aylık kutular geliyo doldurdugun anket uyumuna göre 

Tamam teşekkür ederim 💐 

-Reklam-
0 oy
önce (39,485 puan) tarafından

Belli olmaz. Şansın var bu ay yine çıkar yoksa 1 yıl da beklesen 2 yıl da beklesen çıkmaz 

0 oy
önce (348 puan) tarafından

O ne oluyo ilk defa duydum 

0 oy
önce (1,927 puan) tarafından

Bu ne oluyor bilmiyorum bilmeyenlerde vardır diye düşünüyorum bilgilendirme yapacak biri çıkar mı acaba:))

önce (1,927 puan) tarafından

Birde nerden üye olunuyor 🤭

önce (3,228 puan) tarafından

Senden de bacım 💜 Google amcadan girip uye olabilirsin ücretsiz hepsi ☺

@&Gastamonlummm şimdi anketler var onları doldurunca ne oluyo baci

Onları doldurunda kazanma şansın daha çok yükseliyor bacı 😁

Tamam teşekkür ederim 💐 

0 oy

Benim de en son öyle olmuştu sonraki ay tekrar çıkmıştı şans işi biraz 🤗

0 oy
önce (1,297 puan) tarafından

Canim bir şey ben de kullanmak istiyorum tam detaylı anlatır mısın play Store'dan mı indireceğiz uygulamayı nereden gireceğiz

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Denebunu kutusu onaylanmazsa ne olur?
Denebunu kutusu için verilen onay süresi kaçırıldığında, hak kazanılan kutu otomatik olarak iptal edilir ve sistem tarafından bir sonraki uygun üyeye tanımlanır. Bu kutuyu tekrar talep etmek veya onay süresini uzatmak teknik olarak mümkün değildir; bu nedenle bildirimleri düzenli takip etmek önemlidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Denebunu kutusu bana neden çıkmıyor?
Denebunu kutuları, kullanıcıların profillerine, ilgi alanlarına ve demografik özelliklerine göre algoritma tarafından belirlenir. Profil bilgilerinizin eksiksiz ve güncel olması, anketlere düzenli katılım sağlamanız ve aktif bir üye olmanız, kutu kazanma şansınızı artırabilecek temel faktörler arasındadır.
Denebunu'da kutu kazandığımı nasıl anlarım?
Denebunu kutusu kazandığınızda size sistem üzerinden bildirim gönderilir ve kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme iletilir. Ayrıca, hesabınıza giriş yaptığınızda ana sayfanızda kutu talep etme veya onaylama ekranını görerek kutunuzun hazır olup olmadığını kolayca kontrol edebilirsiniz.
Denebunu kutusu hakları ne sıklıkla yenilenir?
Denebunu kutusu hakları sabit bir takvime bağlı olmayıp, markaların sunduğu kampanyalara ve stok durumuna göre değişiklik gösterir. Sisteme düzenli giriş yaparak aktif kampanyaları kontrol etmek, yeni çıkan kutulardan haberdar olmanın en etkili yoludur.
Denebunu'da kaçırdığım kutu için tekrar şansım olur mu?
Kaçırdığınız bir kutu için o kampanya dönemi özelinde tekrar hak kazanmanız mümkün değildir ancak bu durum ilerleyen dönemlerde yeni kutu almayacağınız anlamına gelmez. Profilinizin güncelliğini koruyarak ve platformdaki etkileşiminizi sürdürerek bir sonraki kampanya dönemlerinde kutu kazanmaya devam edebilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 899 göst.
26 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 648 göst.
12 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde 200919 (651 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 344 göst.
27 Ocak 2026 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne12 (399 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,066 soru