22 aylık bebeğim evde kilitli kaldı ne yapmalıyım?

0 oy
467 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,346 puan) tarafından

Ayy kizlar benim aksiyonlar bitmiyor dışarı çıkacaktık kapıda ayakkabimi giyeyim dedim 22 aylık kızım çat diye arkamdan kapıyı kapatti şok yaşadım içerde kaldı hemen koştum tanıdık komsu vardi çağırdım geldiler plastik şişe kesip denediler olmadı başka komşu geldi denedi olmadi acilmiyor eski kapi yani ama Çelik  biz bu taraftan kapıya vuruyoruz tık tık diye o karşılık veriyor bize boyu da yetmiyor açmaya çilingir çağırdım geldi elinde bir şey ile 2 saniyede açtı 700 TL bayıldım durduk yere bizimki gitmiş yatağa oturmuş ağlıyor ayy olacak oluyor 

19 Cevaplar

+1 oy
önce (8,953 puan) tarafından

Geçmiş olsun yapacak birsey yok çok.kucuk kac para olursa olsun insanın gözü gormez

önce (6,346 puan) tarafından

Öyle hemen komşuya kostum onlar ugrasip açmaya çalışalım dedi yoksa saniyesinde arardım 

-Reklam-
+1 oy
önce (13,426 puan) tarafından

geçen benimki de üstüme kapıyı kapattı ama neyseki boyu yetiyor 🫣 sütyensiz falan dışarıda kalmıştım yoksa😂😂

kapının önüne her zaman ağır bir şey koy

önce (13,426 puan) tarafından

kapının önüne çöp atmaya çıkmıştım 😂 evde çocuk varsa her daim hazırlıklı olmak gerek😅 

Ay sorma yedek anahtar mi koysam dışarı napsam benim sütyen vardı saçım bile yapılıydi😁

önce (1,638 puan) tarafından
+2

Ayyyy moralim sıfırdi ağlıyordum bildiğin okuyunca kahkaha attım Allah'ta sizi guldursun

önce (271 puan) tarafından

Aynen öyle ben hep ilk anahtarı alıyorum ayrıyeten yedek anahtarım var ablamda 🤗

önce (5,802 puan) tarafından

Oğlum diğer evimin kapısını üstüme kilitliyordu sürekli. Aşağı bir şey atınca inerdim gelene kadar kapıyı kitlemiş olurdu karda terlikle tişörtle kapıda beklediğim çok oldu 🤣

+1 oy
önce (7,438 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Benim kızım da bir kere beni balkona kitlemişti. Oda 2 yaşlarındaydı açmamıştı da tekrar.

Cok saol seninki de kötü olmuş 

+1 oy
önce (186,768 puan) tarafından

yani o arasa camdan sarkabilirdi nalkona cikabilirdi giden para olsun iyiki oturmus aglamis

Bacım evde balkon yok camlar vs kapaliydi ama mutfaj tezgahina vs cikabilirdi sandalye ile 

+1 oy
önce (30,433 puan) tarafından

Geçmiş olsun ben o yüzden her dışarıya çıkmaya önce anahtarı kapının dış tarafına takıyordum Allah korumuş yine çocuk için zor olmuştur 

İşi oyuna vurdu ama herşey olabilir di

+1 oy
önce (3,886 puan) tarafından

Sırf bu korku yüzünden önce çocugumu giydirip kapının önüne çikarır sonra ben ayakkabımı giyer çikarım çöp atma gibi durumlarda kapının arasına mutlaka mutlaka terlik koyarım canınız saolsun gıden 700 tl olsun ya evde yalnızken camdan sarksa aşağı düşseydi ya tehlikeli aletlerle kendine zarar verseydi çocugunuza birşey olmadı iyiki

Benim kız kapı acildigi an ayakkabısiz vs semerinden boşalmış gibi koşuyor tutana aşk olsun o yüzden içerde onu giydirrim sonra kendim giyer çıkardım ama bu sefer ayakkabım kapının önünde kalmış eşiğe adımımı attım eğildim almaya aniden kapattı Allah'tan telefon elimdeydi 

+1 oy
önce (254 puan) tarafından

Aynısı başıma gelmişti ama asla actiramadik o kapıyı çok ugrasmistik bi keresinde de beni yatak odama kilitleyip gidip içeri yatmisti Allah'tan telefonum yanımdaydi da komşuları arayıp plastik şişeyle kapıyı actirmistim onlar kurtarmıştı beni odadan 😅😂

Seninkiler becerikli açmış benimkiler fos çıktı 🙂😁😁

+1 oy
önce (2,809 puan) tarafından

Çocukların böyle davranışları var hepsi muhakkak yapıyor. Ya kendini ya başkasını kapı dışında bırakır. Bunu bildiğim için tedbirli davranıyorum. Dikkatli olmalı. Bi defasında yatak odasındaydım pencereyi kapatmaya geldim bi baktım kapıyı kapatıyor kilitlemek üzereydi bilıyordum. Hemen bağırdım ve koştum bıraktı. İşin kötü yanı bebeğim de salondaydı. Fırsat bulup kilitleseydi kardeşine zarar verebilirdi  affetmıyor pek. ilk aklıma gelen bu olunca panikle bağırıp koştum.

Ben tezgaha çıkar bıçak alır diye korktum valla ama çilingir geldi hemen 8 dk içinde 

+1 oy
önce (656 puan) tarafından

Aynisini yasadim benim 4 yasindaki oglum kapiyi bi cekti ikimiz disarda kaldik evde 2 yasinda kizim uyuyodu telefonda evde tabi komsu teyze var bi ona kostum esimi aradim da gelene kadar soguk soguk terledim kizim uyanmamisti Allahtan sonrasinda ben panikatak gecirdim boynuma kolye gibi anahtari takmayi bile dusunmustum bi ara

Off anlık olacak oluyor 

+1 oy
önce (2,568 puan) tarafından

Geçmiş olsun ben korkumdan ne olur ne olmaz diye çıkmadan anahtarı yanıma alıyorum ki kapıyı filan kapatırsa dışarıda kalmayalım diye 

Artık bnada ders oldu ama çok dalgınlık var bu ara 

+1 oy
önce (5,335 puan) tarafından

Ay en korktuğum şey o yüzden mutlaka ilk isim anahtarı dışarı takarım. Allah korkutmasın bir daha. İnsanne yapacağını şaşırıyor cidden.

Öyle ya annem ile telde konuşuyordum ağzım açık kdldi anne kapat kapat dedim hemen koştum 

+1 oy
önce (57 puan) tarafından

Ayyy en korktuğum şey

Çok kötüydü 

+1 oy
önce (4,594 puan) tarafından

Benim kızım da bir keresinde bakıcısını odaya kilitlenmiş, sonra Allah'tan kadının söylediklerini yapıp kapıyı açabilmiş geri. 3 yaşından büyüktü 

Evin tüm kilidini topladım ama dış kapı kaldı Allah'tan anahtar arkasında değildi kendini de kilitleyeblrdi gerçi herturlu çilingir geldi 

+1 oy
önce (39,479 puan) tarafından

Aynı şeyi bende yaşadım. Bundan kötüsü başıma gelmez heralde. Çok korktum. Allah'tan benim ev ikinci kat ve balkon kapısı kilitli değildi. Balkona merdiven dayayıp da öyle çıktım. Ama o merdiveni nasıl damdan indirdim hatırlamıyorum. Metre boyunda. Allah o an öyle bir kuvvet verdi ki tek başıma merdivenlerden indirip bahçeye kadar götürdüm. 

Benim giriş kat ama kapalı heryer tüm camlar 

+1 oy
önce (8,954 puan) tarafından

Benim oğlum aynı şeyi 20 aylıkken yapmıştı marketten geldik ben ayakkabımı çıkartırken kapıyı örttü bende karşı komşumu çağırdım çığlık çığlığa o sakin davrandı çınar teyzem aç kapıyı ödülü kap dedi tamam dedi açtı kapıyı valla insanın ömründen ömür gidiyor

Bunun boyu da yetmiyor yetişmiyor belki yetisse yapardı 

önce (8,954 puan) tarafından

Boyu yetişse açardı tabi 

+1 oy
önce (9,364 puan) tarafından

Benimkide odanın kapısı dışardan açılmıyor tam kapatirsan bı kapattı kaldı odada cam demirli ama yinede korktum açık diye. Baya bi uğraştım komşuyu cagiracaktim tam abi evdeydi acabildim şükür ama aklım gitti o an

0 oy
önce (2,743 puan) tarafından

geçmiş olsun.. bunu teyzem yaşadığı için her zaman bu konuda tedbirliyimdir. bir ayağım daima kapı arasında olur ya da terlik falan koyarım araya. önce çocuğu çıkaramıyorum çünkü iki tanelerdi artık üç oldular. ben kapı arasında duruyorum herkes hazır olana kadar :)

Öyle sert carpti ki kapiyi elim ayağım arada olsa nolurdu bilmiyorum dediginde haklisin insanin başına gelmeyince anlamıyor

önce (2,743 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun. cocuk olunca ne yapacağı belli olmuyor gerçekten de

0 oy
önce (5,336 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Nasıl korkmuştur yavrucak

Başta korkmadi güldü dökmüş dolapta ne varsa ayakkbiligi vs sonra biraz ağladı oda kapiyi acamayimca zaten çilingir cok hızlı geldi 10 dakika olmadan açtı saolsun 

0 oy
önce (444 puan) tarafından

Ay çok zor bir durum canım geçmiş olsun  biz köyde yaşadığımız yedek anahtarımı dişarda saklıyom vala çünkü bazen anahtarı içerde unutuyoz bizimde kart ve petle açılmıyordu 

Yedek anahtar cikarmak lazım doğru diosun 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

22 aylık çocuğum kapıyı kilitledi içeride kaldı ne yapmalıyım?
22 aylık çocuğunuz içeride kilitli kaldığında yapmanız gereken ilk şey sakin kalıp durumu değerlendirmektir. Kapı plastik şişe veya basit yöntemlerle açılmıyorsa vakit kaybetmeden profesyonel bir çilingir çağırmak en güvenli yoldur. Çocuğunuzla sürekli konuşarak onu sakinleştirmeye çalışın ve kapının diğer tarafından sesinizi duyurarak korkusunu azaltın.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Çelik kapı arkadan kilitlendiğinde çilingir ne kadar sürede açar?
Çelik kapılar uzman bir çilingir tarafından genellikle 2 ila 10 dakika arasında hasar verilmeden açılabilir. Kapının kilit mekanizmasının türüne ve kilitli olup olmamasına göre bu süre değişse de profesyonel ekipmanlarla müdahale oldukça hızlı sonuç verir. Yanınızda mutlaka kimliğinizi bulundurmanız kapının açılması sürecinde gerekebilir.
Çocuğumun evde kilitli kalmaması için hangi önlemleri alabilirim?
Çocuğunuzun evde kilitli kalmasını önlemek için kapı kollarına takılan çocuk güvenlik kilitlerini kullanabilir veya kapıların iç kısmındaki kilit mekanizmalarını çocukların ulaşamayacağı seviyeye getirebilirsiniz. Ayrıca kapı dilini tutan karşılıkları değiştirerek veya kapı stoperleri kullanarak kapının tamamen kapanmasını engelleyebilirsiniz.
Çilingir çağırmadan çelik kapı nasıl açılır?
Plastik şişe veya kredi kartı yöntemi gibi popüler çözümler genellikle sadece dilli kapılarda işe yarar ve kilitli çelik kapılarda oldukça zordur. Profesyonel ekipmanınız yoksa kapıya zarar vermemek için bu yöntemleri denemek yerine profesyonel yardım almak en doğrusudur. Kapı göbeğine veya kilit mekanizmasına bilinçsiz müdahale etmek kapının tamamen bozulmasına yol açabilir.
Çilingir ücretleri neye göre belirlenir ve ne kadar ödenir?
Çilingir ücretleri hizmetin verildiği saate, günün durumuna ve kullanılan teknik ekipmana göre değişiklik gösterir. Gece saatleri, hafta sonu veya bayram gibi özel günlerde ekstra ücret uygulanabilir. Ortalama bir çelik kapı açma işlemi için güncel piyasa koşullarında net bir fiyat bilgisi almak adına aradığınız kişiye kapının kilitli olup olmadığını önceden belirtin.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 458 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,724 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (406 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 1,259 göst.
5 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde angelmelodi (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 365 göst.