Elenetal 3 yerine İmom Latte kullansam sorun olur mu?

0 oy
64 göst.
Diğer kategorisinde (2,654 puan) tarafından

Kızlar elenetal3 kullanıyordum emzirme döneminde bayadir kullanmiyorum şimdi halsizlik var alayım kullanayım dedim ama piyasada yokmuş. Onun yerine İmom latte diye bir vitamin varmış onu kullansam diyorum kullanan var mı aranizda? Elenetal3 nette var aslında ama nete de guvenemiyorum. İmom latte de var nette hangisinden nerden alsam acaba?

1 cevap

0 oy
(1,163 puan) tarafından

Ben İkisinide kullandım lacmix en güzeli ve birsürü vitamin var içinde 

önce (2,654 puan) tarafından

İmom.lattenin içinde kalsiyum yokmuş 

önce (1,163 puan) tarafından

Lacmix al

Baktım onda da kalsiyum yok ama bide bitkiler var diyor doktora sormaya gerek var mi ki? Süt arttıran özelliği de var diyolar. Sende etki oldu mu?

önce (1,163 puan) tarafından

Emziren anne vitamini zaten bunlar süt artırma özelliği var tabiki kalsiyumda bir çoğunda yok zaten onu doktora danışıp ek olarak alabilirsin calsimax gibi 

Teşekkürler 

-Reklam-

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Elenetal 3 yerine İmom Latte kullanmak uygun mudur?
Elenetal 3 ve İmom Latte, emzirme dönemindeki anneler için geliştirilmiş farklı vitamin takviyeleridir ve içerikleri birbirine benzerlik gösterse de formülasyonları farklı olabilir. Her iki ürün de emzirme döneminde ihtiyaç duyulan vitamin ve mineralleri desteklemek amacıyla üretilmiştir ancak marka değişikliği yapmadan önce içeriğindeki etken maddeleri karşılaştırmalı ve mutlaka kendi doktorunuza danışmalısınız.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Emzirme döneminde halsizlik için hangi vitaminler kullanılır?
Emzirme döneminde yaşanan halsizlik genellikle demir, B12 vitamini, D vitamini eksikliği veya yetersiz beslenmeden kaynaklanabilir. İmom Latte gibi emzirme dönemi vitaminleri bu eksiklikleri gidermeye yardımcı olur; ancak halsizliğinizin altında yatan gerçek nedeni anlamak için bir kan tahlili yaptırmanız ve doktorunuzun önerdiği değerlerde takviye almanız en güvenli yoldur.
Elenetal 3 piyasada neden bulunmuyor?
İlaç ve gıda takviyesi piyasasında ürünlerin stok durumları, ithalat süreçleri veya üretim politikalarına bağlı olarak zaman zaman geçici olarak bulunmayabilir. Eğer düzenli kullandığınız bir takviyeyi bulamıyorsanız, eczacınızdan muadil içerikli güvenilir alternatifler hakkında bilgi alabilir veya ürünün resmi distribütöründen stok durumu hakkında net bilgi isteyebilirsiniz.
Emzirme dönemi vitaminleri alırken nelere dikkat edilmeli?
Emzirme dönemi vitaminleri seçerken ürünün içerdiği folik asit, demir, kalsiyum ve iyot gibi değerlerin sizin günlük ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığına bakılmalıdır. Özellikle emzirme sürecinde bebeğe geçen süt içeriğini doğrudan etkileyebileceği için doktor onayı almadan ve kan değerlerinizi kontrol ettirmeden herhangi bir vitamin takviyesine başlamamanız önerilir.
İmom Latte emzirme döneminde ne zaman kullanılmalıdır?
İmom Latte, emzirme döneminde annenin vücudundaki vitamin ve mineral depolarını desteklemek amacıyla genellikle günde bir kez, tercihen tok karnına veya doktorunuzun belirttiği zaman diliminde kullanılır. Ürünün kullanım talimatlarına uymak ve günlük almanız gereken dozu aşmamak, emzirme dönemindeki sağlığınız ve sütünüzün kalitesi açısından oldukça önemlidir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 259 göst.
0 oy
3 cevap 182 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 807 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,141 soru

24,602,054 cevap