Zara pantolonumla nasıl bir tişört kombinleyebilirim?

0 oy
259 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (8,844 puan) tarafından

Kizlar ben bu pantolunu zara dan aldım arkadaş üzerine ne  renk tişört alsam bilemedim bu tişört ile kombin yapsam sanki olmadi

pembe tonu gutti ammaa kiz gibi olur dedi eşim olmaz dedi zaten pantolunuda h8c begnmiyor 😂😂

Ben seviyorum bu tarzları napsam ya akıl verin kırmızıda de edim begenmedim boğdu..

En sonunda iade edeceğim herelde

image

image

7 Cevaplar

0 oy
önce (875 puan) tarafından

Düz beyaz gider işte buda gitmiş 

önce (8,844 puan) tarafından

Düz beyaz hiç gitmedi onuda denedim😂

-Reklam-
0 oy
önce (1,173 puan) tarafından

Eşin haklı erkek çocuğum var o da küçük olmasına rağmen bu tonları asla giymek istemiyor kız erkek farkı kalktığından beri eşcinsel kavrami türedi.Ben o yüzden dikkat ediyorum mavi siyah yeşil  beyaz...

Escinselmi 😂😂 o onun için demedi zaten kiz gibi güzel bunu giyince kiz zannederler iyice diye dedi😊

0 oy
önce (2,548 puan) tarafından

Bence bu renk olmuş yanlız pantolona bayıldım 

Bende çok severek aldimda eşim diyor begenmedim rengini 😂 

Olmadi bu tişörtle giydiririm deneyim bakalim

önce (2,548 puan) tarafından

Erkekler hep öyle bunun değişik bir rengini bende oğluma aldım çok yakışıyor ama bu renk de hoşuma gitti bakayım bedenini bulursam bende ogluşuma alayım 🤣

Yeşilova var sarısı var😊 

0 oy
önce (864 puan) tarafından

Bence gayet güzel 

Olmuş mu diyorsun bakayim uzerind egiydirince nasılsın olcak

önce (864 puan) tarafından

Ben başkq bişeyle düşünemedim ya belki düz beyaz yada krem olabilir ama yine de bu çok uyumlu gözüküyor

Beyaz denedim olmadi  hic yakışmadı hatta

0 oy
önce (2,826 puan) tarafından

Bence pembe daha çok boğar üstündeki mavi mi mor mu tam göremedim ama o renk olursa bence daha güzel olur çünkü pantolonda pembe ağırlıklı arasındaki mor ve ya mavi hangi renkse o daha iyi 

Bu aksam mavi denedim kötü durdu özellikle girdim baktim😆

Pantolon çok hoş ama kombinlenmesi biraz zor bir parça ya o zaman direk beyaz tişört olacak :) 

Bi de şu pembe tişört hangi sitede canım Hm mi Zara mı acaba bende o pembe tişörtün kalıbından yani omuzdan oversize istiyorum çocuklara bulamamıştım ni türlü belki başka modelleri vardır 

Zara oda sitesinde var

0 oy
önce (3,482 puan) tarafından

Kendinemi aldın 

Yok Koz 1..5 yasindaki oğluma 😂

0 oy
önce (19,598 puan) tarafından

Şu ara için önü açık jean gömlek beyaz tişört, yaz için de bu tişört olmuş

Onları başka kombine yaptim özellikle slopet çok istiyordum bir uzun birde kısa aldim😁 birde kot ceket aldim 3

4 tane falan tişört aldım bu pantolon kombin kaldırmıyor ya 😁

Gidip nerdese değineceğim eşime hak vermeye basladim

önce (19,598 puan) tarafından

Çok tatlı pantolon bence bu tişört ile bir iki giydir bunu verme geri 

Öylemi diyorsun bakayim o zaman aslinda bence atlasa yakışır kaldırıyor tarz şeyleri böyle bol.pantolonlarida çok seviyorum 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Zara pantolon ile nasıl şık kombinler yapabilirim?
Zara pantolonları şık bir şekilde tamamlamak için pantolonun kesimine ve rengine uygun kontrast tonlar seçmelisiniz. Eğer pantolonunuz iddialı bir renge sahipse, üst giyimde beyaz, krem veya bej gibi nötr tonları tercih ederek dengeli bir görünüm elde edebilirsiniz. Aksesuarlarla kombini hareketlendirmek, kıyafetin stilini yükselten en önemli unsurdur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Kombin yaparken renk uyumu nasıl sağlanır?
Renk uyumu sağlamanın en pratik yolu renk çemberi kurallarını uygulamaktır; birbirine zıt renkleri bir araya getirmek çarpıcı bir sonuç verirken, aynı renk ailesinden ton sür ton yapmak daha zarif bir görünüm yaratır. Pantolonun rengi boğucu geliyorsa, üst giyimde daha ferah ve açık tonları kullanarak dengeyi sağlayabilirsiniz.
Vücut tipine uygun pantolon kombinleri nelerdir?
Vücut tipine uygun kombin yapmak için pantolonun paça kesimi ile üst giyimin formunu dengelemek gerekir. Bol kesim pantolonlar giyiyorsanız daha oturan veya içine sokulan tişörtler, dar kesim pantolonlar giyiyorsanız daha dökümlü bluzlar tercih ederek silüetinizi daha orantılı gösterebilirsiniz.
Moda trendlerine göre pantolon üzerine ne giyilir?
Güncel moda trendlerinde rahatlık ön planda olduğu için pantolon üzerine basic tişörtler, hafif oversize gömlekler veya triko bluzlar oldukça popülerdir. Pantolonunuzun tarzını seviyorsanız, onu tamamlayacak parçayı seçerken kendi kişisel zevkinizi ön planda tutmalı ve kıyafetin içine girdiğinizde kendinizi özgüvenli hissettiğiniz renkleri seçmelisiniz.
Kombin yaparken renk seçimi neden önemlidir?
Renk seçimi, kombinin genel havasını ve cildinizin ışıltısını doğrudan etkilediği için stilin en önemli parçasıdır. Kırmızı veya pembe gibi baskın renkleri kullanmakta zorlanıyorsanız, bu renkleri sadece çanta veya ayakkabı gibi aksesuarlara taşıyarak ana kombininizi daha sade renklerle oluşturup modern bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 225 göst.
0 oy
9 cevap 492 göst.
11 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
10 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Busra6363773 (472 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 333 göst.
31 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rabia2 (449 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,300 soru

24,589,055 cevap

362,937 kullanıcı

...