Elimde fazla 6 numara bebek bezi var, kime verebilirim?

0 oy
168 göst.
önce Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

Selamunaleykum anneler bebegı bezı bırakıp elde fazla kalan bezı olan varmı lazımdır bana ihtiyacımız var oğlum ıcın 6 numara bazen oluyor ya hanı fazla kalan bezler atılmıyor benım de suan ımkanlarımdan dolayı ıhtıyacım var Yazabılırsınız Sımdıden teşekkür ediyorum 

1 cevap

0 oy
önce (6,179 puan) tarafından

Hangi şehirde sin canım 

önce (2,751 puan) tarafından

İstanbul'da süt yardımı gıda ve bez yardimi annemin komşusu hala alıyor valla bezi sütü kapısına geliyor belediyeyi ara direk İBB yi

önce (58 puan) tarafından

İbb den şuanda süt yardımı alıyor büyüğüne ama bez yardımı gormedım aradım yok 

önce (3,625 puan) tarafından

Delirik nerye aramak lazım cnm

önce (2,751 puan) tarafından

Valla ben Sakaryadayim aradım burada öyle yardım yok dendi ama İstanbul da var biliyorum komşu alıyor 3 yildrir kapıya geliyo 144 ara sorun genede 

önce (3,625 puan) tarafından

Tesekkır edrm cnm 

-Reklam-

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Elimde kalan bebek bezlerini ihtiyaç sahiplerine nasıl ulaştırabilirim?
Elinizdeki fazla bebek bezlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yerel sosyal yardımlaşma gruplarına, belediyelerin sosyal hizmet birimlerine veya mahalle muhtarlıklarına başvurabilirsiniz. Ayrıca sosyal medya üzerindeki anneler platformları ve ikinci el paylaşım grupları, ihtiyaç duyan ailelerle doğrudan iletişime geçmeniz için oldukça hızlı ve etkili yöntemlerdir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
İhtiyaç sahibi ailelere bebek bezi yardımı yapan kurumlar nelerdir?
Bebek bezi yardımı yapan başlıca kurumlar arasında Türk Kızılayı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ile çeşitli sivil toplum kuruluşları yer almaktadır. Bu kurumlar, sosyal inceleme sonrasında ihtiyaç duyan ailelere periyodik olarak bebek bezi ve temel hijyen malzemesi desteği sağlayabilmektedir.
Bebek bezlerinin son kullanma tarihi var mıdır ve nasıl saklanmalıdır?
Bebek bezlerinin genellikle belirtilen bir son kullanma tarihi yoktur ancak doğru saklanmadığında yapıları bozulabilir. Bezlerin emicilik özelliğini kaybetmemesi için güneş ışığından uzak, kuru ve nemsiz bir ortamda, kendi orijinal ambalajı içerisinde veya hava almayan kapalı kutularda muhafaza edilmesi gerekmektedir.
6 numara bebek bezi hangi yaş grubu için uygundur?
6 numara bebek bezleri genellikle 16 kilogram ve üzeri ağırlıktaki çocuklar için tasarlanmıştır. Genellikle tuvalet eğitimi süreci öncesindeki 3 yaş ve üzerindeki çocukların kullanımı için uygun olan bu bez numarası, çocukların gelişim evresine ve vücut yapısına göre değişiklik gösterebilmektedir.
Bebek bezi bağışı yaparken nelere dikkat edilmelidir?
Bebek bezi bağışlarken bezlerin hijyenik kalması için paketlerin hiç açılmamış ve yırtılmamış olması en önemli kuraldır. Kullanılmış veya paketi açılmış bezler hijyen riski oluşturabileceği için bağış olarak kabul edilmemeli, bezlerin markası veya türü ne olursa olsun mutlaka temiz ve kuru tutulmuş olduklarından emin olunmalıdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
0 cevap 190 göst.
0 oy
5 cevap 783 göst.
6 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 503 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ayfer ikranur (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler