Eşimin yeğenimi almaya gitmemesine sinirlenmem normal mi?

0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından

İyi akşamlar hanımlar yigenim bana gelecek yoksa şuan eşime dedim ki almaya gidersin indiği zaman dedim sabah işe gidicem uyucam dedi ama yigenimle konuşmuştuk gün içinde eşimin gelmemesini ben taksi tutarim gelirim demişti eşim de vakitlice gelseydi diyo bende sonuçta misafir gece vakti yalnizmi birakicaz dedim çok sinirliyim eşime karşı haklı degilmiyim abartiyorummu yoksa bu durumu😏yigenim kız bu arada 

6 Cevaplar

0 oy
(2,576 puan) tarafından

Konuyu tam anlamadım , yeğenin size bu saatte gelecek, eşinizin almasını mı istiyorsunuz? Böyleyse eğer eşiniz haklı 🙄

(8 puan) tarafından

Evet canim ama şehir dışından geliyor otobüsle otogardan alicaktik

(2,576 puan) tarafından

Hmm o zaman iş başka , kız çocuğu bu saatte yalnız bırakılmaz. Biraz karşı tarafında düşünmesi lazımdı bu durumu aslında . Saat çok geç oldu ve haklı olarak eşinin dinlenmeye de ihtiyacı var

(8 puan) tarafından

Aynen öyle aslında da insan yinede sinir oluyor işte 😏

-Reklam-
0 oy
(5,284 puan) tarafından

Keşke eşinle konuşsaydın önce.ona göre eşinin gelmeyeceğini söylerdin.götürmek istemeyene bahane çok nasılsa

(8 puan) tarafından

Geç vakte kalmasaydi giderdim diyo zaten yigenim asla istemio gelsin zahmet etmesin dio 

0 oy
(5,269 puan) tarafından

Saat kaçta gelecek yeğeniniz. Yani aslında alması iyi olur bence. Kendi yeğeni gelecek olsa almayacak mı gidip otogar yada havaalanı nereden geliyorsa işte.

(8 puan) tarafından

11 bucukta İncek otobüsten 

(5,269 puan) tarafından

Ayıp ediyor eşin yarım saat geç uyusun ne var yani. Bilmiyorum bence alınması gerekiyor. Demedin mi senin akraban olsa bırakır mıydın diye.

(8 puan) tarafından

Gıcık işte kendi akrabası olsa onada gitmezdi rahatına düşkün maalesef😏

önce (5,269 puan) tarafından

O zaman yapacak birşey yok. Kendininkine gider deseydin daha farklı olurdu

0 oy
(7,448 puan) tarafından

Taksiye bin sen al gel . Elinşn keyfini bekleme

0 oy
(8,753 puan) tarafından

Tamda bu sebepli kadınların araç kullanması gerekli  bilseydin suan eyvallah etmezdim gider kendin alirdin

0 oy
(5,590 puan) tarafından

Yeğenin her gün şehir dışından gelmiyor sanırım. Kız başına, bu saatte yalnız dönmesi hoş değil.

*şu cümleyi kurduğum için ayrı bir sinirlendim. 

(8 puan) tarafından

İşte bu yüzden kaldırdım güzellik uykusundan gitti aldı geldi.... 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşin misafir karşılama konusunda destek olmaması normal mi?
Evlilikte misafir ağırlama süreci ortak bir sorumluluktur ve eşlerin birbirine destek olması beklenir. Eğer bir tarafın iş programı veya yorgunluğu diğer tarafın planını aksatıyorsa, bu durum iletişim kopukluğu yaratabilir. Sağlıklı bir ilişkide, özellikle gece saatlerinde gerçekleşecek ulaşımlar gibi güvenlik gerektiren konularda eşlerin ortak bir çözümde buluşması, partnerlerin birbirine verdiği değerin bir göstergesidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Aile içi tartışmalarda beklentiler nasıl yönetilir?
Aile içi tartışmaların yönetilmesinde en önemli adım, beklentilerin önceden net ve açık bir dille ifade edilmesidir. Eşinizden bir ricada bulunmadan önce onun programını ve o anki yorgunluk durumunu değerlendirmek, tartışmaları başlamadan önleyebilir. İhtiyaçlarınızı sakince dile getirmek, karşı tarafın kendisini savunmaya geçmesini engeller ve çözüm odaklı bir diyaloğa kapı aralar.
Misafir ağırlarken eşler arasında görev dağılımı nasıl olmalı?
Misafir ağırlama sürecinde eşler arasında görev dağılımı yapılırken kişilerin o günkü iş yoğunluğu ve müsaitlik durumu göz önünde bulundurulmalıdır. Eğer bir tarafın fiziksel veya zihinsel yorgunluğu çok fazlaysa, taksi gibi alternatif ulaşım seçeneklerini önceden planlamak çatışmayı önler. Önemli olan, her iki tarafın da kendisini yük altında hissetmeyeceği, karşılıklı uzlaşıya dayalı bir plan yapmaktır.
Eşimle misafir konusunda yaşadığım tartışmayı nasıl çözerim?
Eşinizle misafir konusundaki tartışmanızı çözmek için öncelikle sakinleşmeyi bekleyin ve duygularınızı 'ben' diliyle ifade edin. 'Benim için gece vakti yeğenimin yalnız gelmesi endişe verici, bu yüzden senin desteğini bekledim' şeklinde bir yaklaşım, suçlayıcı bir dilden çok daha etkili olacaktır. Ortak kararların, planlama aşamasında alındığından emin olmak gelecekteki olası anlaşmazlıkların önüne geçebilir.
Gece saatlerinde misafir ulaşımı için dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Gece saatlerinde misafir ulaşımı planlanırken güvenlik öncelikli tutulmalıdır. Eğer eşin müsaitlik durumu uygun değilse, önceden güvenilir bir taksi durağı ile anlaşmak veya misafirin ulaşım detaylarını anlık olarak takip etmek oluşabilecek endişeleri azaltır. Güvenlik kaygıları, çiftlerin birbirinin hayatını kolaylaştırmak için empati kurması gereken en temel konulardan biridir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 926 göst.
0 oy
7 cevap 770 göst.
27 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 321 göst.
24 Aralık 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 2,076 göst.

Kategoriler