Çocuğumun oynadığı oyundaki şiddet içeriklerini nasıl durdururum?

0 oy
932 göst.
önce Diziler & Filmler kategorisinde (8,007 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

çocuklarınızı okula gondermeyin

13 Cevaplar

+3 oy
önce (225 puan) tarafından

Bence kimse evinden çıkmasın yada evinden çocuklarıyla birlikte çıkanlar son duasını edip öyle çıksın çünkü artık akşamına eve dönüp dönmeyeceğini garantisi yok  çocuğun okulda da olsa yanında da olsa aynı  

-Reklam-
+2 oy
önce (5,717 puan) tarafından

Bence de tüm Türkiye genelinde okulların tatil olması lazım ama sadece Maraş ve Urfa'da tatil edilmiş 😥

önce (8,007 puan) tarafından
+1

bütün  okullar  tatil edilmeli kaç  okulda çocuklarda sila bulunmus

önce (352 puan) tarafından

Konya da tatil canım pazartesiye kadar yazililarimiz vardı iptal edildi

önce (31 puan) tarafından

Hatay'da da tatil di bugün 

önce (74 puan) tarafından

Urfa'da tatil edilmedi ama çocukların çoğu okula gitmedi 

+2 oy
önce (831 puan) tarafından

Bugum okullar tatil edilseydi 2. Facia olmayacaktı. Göndermeyin bencede 

önce (5,109 puan) tarafından

Karakola 

Yada siber güçlere 

Yada cimere 

O tarzı yerlere 

Ben e postadan gönderdim mesala

Evet canım 

Bende ekran görüntüsü aldım 

Her yerde paylaşım yapıyorum şuanda 

önce (1,981 puan) tarafından

Adana Seyhan okulunda 23 Nisan'da şenlikte de katliam yapılacakmış bilginiz olsun . Allah'ın çok korkunccccccc birisi sadece çocukları ve kadınları hedef alıyorum demiş yorumda birisi canım birilerini öldürmek istiyor yazmış karşımızda psikolojisi bozuk bı tayfa var çocuklarınızı şenliklere göndermeyin 

Evet canım bende girdim o guruba baktım 

Bende var telegram 

Aşırı derecede korktum 

Kiralık katil mi dersin 

Silah mi dersin 

Acayip korktum 

Resmen kana susamış caniler vardı 

Kesinlikle bunları ihbar etmemiz lazım 

Açık açık herşey konuşuluyordu

önce (151 puan) tarafından

Tövbe yarabbim okurken tüylerin diken diken oldu çocukları bencede okula göndermeyin benimkiler küçük okula gitmiyorlar ama yine güvende degiller dışarı bile çıkarmaya korkuyoruz 

+2 oy
önce (491 puan) tarafından

Neyin tantanasi yapılıyor anlamıyorum genel konuşuyorum şuan her evde her akşam ***** saçma Türk dizileri izleniyor hepsi de silahlı maşallah herkesin belinde oyuncak gibi taşıyor çok normal gibi. Çocuk ağlamasın iki lafın belini kıralım diye telefon ellerde çocuk neye giriyor kiminle konuşuyor ne yapıyor kimsenin umurunda değil kimse bilmiyor şimdi de çocuklar neden böyle diyorlar daha beter olacak çocuklar çocuklara TV telefon sosyal medya yasağı aileler koymadığı sürece böyle olacak bu benim görüşüm verin spora verin kutuphaneye 

önce (1,088 puan) tarafından

Aile daha çok internet kullanıyor tiktok,pupg ,claftty 

+1 oy
önce (1,677 puan) tarafından

neymis oyunun adi. bi ara mavi balinami ne vardi oyun oyle gorevler veriyordu. demin kahrmanmarastaki ******** i.ti izledim. ogretmen sinifta ders anlatio bu dangalak kafayi kirmis gezinio atlio ziplio derste. boyle saygisiz seviyesiz uyumsuz kisi zaten okulda egitilmez timarhaneye dort duvar arasinda geberip gitmesi beklenir cinsten bir mahlukat

önce (5,172 puan) tarafından

Casper mış canım oyunun adı 

önce (8,007 puan) tarafından

insan birşey diyemiyor hala okullar tatil değil suanki hedef farklı bir okulmus yorumda gordum

Her şehirden bir okula saldırı oldu olacak haberi geliyor. Hangisi gerçek hangisi yalan bilemiyoruz. Bu durumda bile tıklanma almak uğruna yalan haber yapanlar var. Allah ıslah etsin.

önce (1,804 puan) tarafından

Bide fark ettiyseniz elini silah şekli yapıp boğazına dayamis biseyler anlatır gibi

Evet farkettim 

0 oy
önce (1,319 puan) tarafından

Arka arkaya olmasi bence planli bisi gibi dusunmeye basladim ya bu boyle okuldada guven yoksa cocuklar napsin herkezin piskolojisini bozdular resmen

0 oy

image

Telegram grupları varmış herşeyi konuşuyorlar katılımcı sayısıda yüksek Allah'ım fırsat vermesin yaa

Evet hemde çok var böyle gurupları 

Bende biraz önce burdan gördüm ve araştırdım İnan ki aklın yerinden oynar 

Korkunç derecede konuşmaları var

Sadece bayanları ve çocukları hedef alıyorum diyenler var 

Canım insan ö.ldurmek istiyor diyenler var 

Dehşet korkunç bir konuşma yapıyorlar 

https://www.instagram.com/reel/DXLkNJWAhrW/?igsh=djMyZWhnb2thMWNp

Bu ses kaydını bı dinleyin şuan gözlerine çocuk kestirdiler ormana gotur çocuğun kafasını kes sonra okula gör çoluk çocuk önüne ne geliyorsa vur sana 5k para verecez diyorlar kana susamış lar bunu caniler yaaaa birisi kedinin gozunu oymuş karşımızda psikopat bi katil örgütü var napacaz bilmiyorum

önce (867 puan) tarafından

Cnm sen hangi sehirdesin ben elazigdayim ya cocigu evin cevresinde dışarıya cikarcam burda skinti varmı burda okul felan yok asagoda okul var uzakda burada tehlike varmı acaba ayy rabbim korusun tüm evlatlarımızı 

İstanbul'da yaşıyorum canım ❤️ 

Amin inşallah 

Sesi dinledim 

Yemin ederim ki 

Nefesim kesildi 

Bunları bir ihbar etme şansımız yok mu ya

0 oy
önce (746 puan) tarafından

daha da devam edecekmiş bu olaylar çocuklar üzerinden. Çocuk olayları sebebiyle okullar kapatılacak öğretmenlik mesleği bitecek uzaktan online eğitime geçilecek yeni bir dönem baslayacak dijital dönem.

Katliam yapanlarinda Zihni tamamen kontrol ediliyordu özellikle 5 gnin gelmesi bu zihin kontrollerini daha da uygulanabilir hale getirdi. Frekans saldırılarını bı araştırın 
Dijital hapishaneye çevriliyor ülkemiz bizde birer zombi

0 oy
önce (8,584 puan) tarafından

Zaten suan tatil defilmi hafta sonuna kadar

0 oy
önce (49 puan) tarafından

Bence de göndermeyin yavrularınızı.Hepsi masum melek.Tüm çocuklarımızı Allah korusun.Baksanıza 54 ölü felan diyorlar bir hemşire söylemiş.Daha yeni bir görüntü izledim gece saat kaç hala ambulans girip çıkıyor okula

0 oy
önce (484 puan) tarafından

Bu serefsizlerin sağı solu belli olmaz, bu psikopatlar birşeyi kafaya takti mı yapar 

Hay tukureyim egitimine de okuluna da, candan kiymetli değil hicbirsey.öyle bir hale geldikki kime guvenecegmzi şaşırdık kaldık 

Oğlum bir yasinda ama şayet yedi yasinda olsaydı asla gondermezdim varsın okumasin cahil kalsın Rabbim acısını gostermesin..

0 oy

https://www.instagram.com/reel/DXLkNJWAhrW/?igsh=djMyZWhnb2thMWNp

Bu ses kaydını dinleyin gözlerine çocuğu kestirmisler çocuğu alıp ormana goturup kafasını kes sonra okula gör çoluk çocuk kadın müdür vur hepsini sana 5k para verecez diyorlar Allah'ım kafayı yiyiyecem

önce (867 puan) tarafından

Cnm sen hangi sehirdesin ben elazigdayim ya cocigu evin cevresinde dışarıya cikarcam burda skinti varmı burda okul felan yok asagoda okul var uzakda burada tehlike varmı acaba ayy rabbim korusun tüm evlatlarımızı 

0 oy
önce (114 puan) tarafından

Allah'ım korusun evlatlarımızı bende gönderdim ama korkuyorum yinede😑

önce (8,341 puan) tarafından

Niye gönderdin canım 1 gün eksik kalsın okulu

Dün bizim Konya'da okullar tatildi bak maraşta edilmemiş 

Edilseydi bu olay yaşanmıcaktı. 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Çocukların oynadığı oyunlarda şiddet içerikli görevler nasıl anlaşılır?
Oyunlarda şiddet içerikli görevleri tespit etmek için öncelikle oyunun yaş derecelendirmesini kontrol etmeli ve çocuğunuzun oynadığı oyunun oyun içi etkileşimlerini düzenli olarak gözlemlemelisiniz. Çocukların ekran başında geçirdiği süreleri takip etmek, şüpheli görevleri veya uygunsuz içerikleri erkenden fark etmenize yardımcı olur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Çocukları internetteki tehlikeli oyunlardan korumak için neler yapılmalı?
Çocukları internetteki tehlikeli oyunlardan korumak için oyunlarda ebeveyn denetimini aktif hale getirmeli ve internet kullanımı konusunda açık iletişim kurmalısınız. Bilinmeyen kaynaklardan oyun indirilmesine izin vermemek ve çocukların oyun içi sohbetlerini kısıtlamak, karşılaşılabilecek zararlı yönlendirmeleri büyük ölçüde engelleyecektir.
Oyunlarda kendini öldürmeye teşvik eden içerikler nasıl ihbar edilir?
Oyunlarda kendini öldürmeye teşvik eden veya şiddet içeren içeriklerle karşılaştığınızda, durumu vakit kaybetmeden oyunun resmi destek platformuna ve BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) İhbar Merkezi'ne bildirmeniz gerekmektedir. Bu tür içerikleri oyun içi raporlama butonlarını kullanarak da şikayet edebilir ve uygulamanın mağazadan kaldırılması için geri bildirim gönderebilirsiniz.
Çocuğumun şiddet içerikli bir oyuna maruz kaldığını nasıl anlarım?
Çocuğunuzun şiddet içerikli bir oyuna maruz kaldığını davranışlarındaki ani değişiklikler, uyku problemleri, okul reddi veya normalden daha sinirli ve içe kapanık olması gibi belirtilerle anlayabilirsiniz. Oyun sürecini yakından izleyerek veya çocuğunuzla oyunun içeriği hakkında dürüst bir diyalog kurarak yaşadığı deneyimlerin detaylarını öğrenmeniz oldukça önemlidir.
İnternetteki tehlikeli meydan okuma oyunları neden yayılıyor?
İnternetteki tehlikeli meydan okuma oyunları genellikle anonim platformlar ve sosyal medya grupları üzerinden yayılarak çocukların merak duygusunu ve akran baskısını suistimal eder. Bu tür zararlı içeriklerin yayılmasını önlemek için dijital okuryazarlık bilincini artırmak ve çocuklara tanımadıkları kişilerden gelen linklere tıklamamaları konusunda rehberlik etmek en önemli koruyucu adımdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 355 göst.
0 oy
1 cevap 112 göst.
0 oy
22 cevap 742 göst.

Kategoriler

1,505,502 soru

24,578,331 cevap

362,316 kullanıcı

...