Parktaki kaydırakta dışkı gördüm ne yapmalıyım?

0 oy
445 göst.
önce Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından

Kizlar 2 gundur iğrenç şeylerle karşılaşıyorum parkta dün hep gittiğimiz parka gittik oğlumla parkta iğrenç Bi diski kokusu vardı sonra fark ettim ki kaydırakta diski var aldım oğlumu hemen eve gittim bugün başka Bi parka gittik bugünde gittiğimiz o parkta kaydırakta dışkı vardı aradım belediyeyi şikayet ettim ama inşallah temizleme falan Bi sonuç alirim 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (5,528 puan) tarafından

Yapanı bulup işi kökten halletseler diyeceğim de, uğraşmazlar. Ne iğrenç insanlar var ya.. 

önce (263 puan) tarafından

Aynen ya 2 parkta üst üste gormesem dicektim ki hani tuvalet eğitiminde Bi cocuk kaçırmış falan ama 2 parktada

önce (5,528 puan) tarafından

Çocuk kaçırsa ne olacak ki, ebeveynin temizlemesi lazım. 

Orasıda öyle ama millet hala çocuğunu oynatiyordu ben en çok ona şaşırdım dün 

önce (1,670 puan) tarafından

aynen gercekten o mahlukati bulmalilar. cocuk yaosa bile. sortuna pantolinuna sivanir kalir hani kaydiraga dökülmez . ayirinin biri yaomistir dag hansozunun biri

Bencede ya ama nasil bulacaklar ki o kadar uğraşmzlar temizleseler yeter

-Reklam-
0 oy
önce (4,688 puan) tarafından

Daha önce bende görmüştüm, afedersin hayvan dışkısı mi, insan dışkısı mi ayırt edemedim, ayrıca bazı parklar çiş kokuyor. Park güvenlik ve hijyeni konusunda bende çok rahatsızım. Evimizin yakınındaki parkta bira içen erkekler var. Birde Park okul dibinde düşünün. O yüzden biz parka pek gitmiyoruz 

Öyle vallahi zaten sevmiyorum bulunduğum semti cocuk eve tıkılıp kalmasın diye parka götürdüm ama hayattan soğudum resmen 

0 oy
önce (8,579 puan) tarafından

Hayvan diskisidir  belediye napsin anca temizler parkı hayvanlar yhereyere yapuyor

Kopek yapabiliyorda insan yapamıyorum mu yani oraya ben diyorum ki belki Bi cocuk belki akşamdan sarhoş Bi adam belkide akıl sağlığı yerinde olmayan birisi yapmış olabilir 

% sanmışsın ama hayvan yok aklında 😏

Tamam canım hayvan gelmiş kaydıraktan kaymış tam kalkacağı zaman kaka yapmış ve gitmiş hatta yaparkende şey demiş sıçayım böyle parka demiş beğenmemiş 

Off neyse tamam insan yapmis tamam😁 hayvan dememiştir de insan yapayim demiştir kaydırak onemli

Tamam canım kral sensin bilen sensin senin dediğin doğru ben uyduruyorum tabiki gördüğüm şeyi ben değil senin görmeden yorumlaman başka bisey zaten evet kopek 25 senedir evimde bahçemde kopek besleyen ben ayırt edemedim gördüğümü ama sen gormeden ayırt ettin evt haklısın 

0 oy
önce (1,540 puan) tarafından

Çingeneler yapıyor bunu küçük büyük farketmiyor. 

Bilmiyorum artık ama iğrenç bisey ya parktan soğudum 

0 oy
önce (12,948 puan) tarafından

geçen bizim parkta da vardı ya🤦🏼‍♀️ tuvalet eğitimini verememişlerin suçu 🤦🏼‍♀️ 

AAhahahahh Bi iğrenç durumla karsilasan tek bahtsız ben değilmişim sevindim 😀

pislik her yerde maalesef 🤦🏼‍♀️ 

Hastalıklı gibi parka yüzey temizleme mendiliyle gidip cocuk kaymadan önce bi sileyim diye düşünüyorum:) 

hangi bir gün yapabiliriz ki böyle 🤦🏼‍♀️ 

Orasida öyle ama bilmiyorum ki ya zaten yeni yeni parka götürmeye başlamıştım o yüzden Bi degisik oldum 

0 oy
önce (191 puan) tarafından

Bnmde her zaman güvenli küçük diye gittiğimiz Bi park vardı  sürekli yerde yatak falan görüyordum meğersem evsizlerinmş neyse Bi tane kadın Bi tane adam vardı içip içip birbirinin şeylerini okşuyorlardı şok oldum o günden 1 kaç ay sonra park yıkıldı tekrar yapılıyor şuan  gerçekten çok iğrenç insanlar var 

Ne diyeceğimi bilemedim ya inşallah yenisi güvenli olur canım 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Parktaki oyun alanlarında dışkı ile karşılaşırsam ne yapmalıyım?
Parktaki oyun alanlarında dışkı görmeniz durumunda öncelikle çocuğunuzun bu alanla temasını tamamen kesin ve hemen uzaklaştırın. Hijyen güvenliği için vakit kaybetmeden ilgili belediyenin temizlik işleri birimini arayarak lokasyonu bildirin ve durumu kayıt altına aldırın.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Çocuk parklarındaki hijyen sorunlarını hangi kuruma şikayet edebilirim?
Çocuk parklarındaki hijyen eksiklikleri ve güvenlik riskleri için en kısa sürede bölgenizdeki belediyenin şikayet hattını veya CİMER üzerinden belediye birimlerini bilgilendirmelisiniz. Şikayetinizin takip edilebilir olması için kayıt numarası almayı ihmal etmeyin.
Parktaki dışkı ile temas eden çocuğa nasıl müdahale edilmelidir?
Çocuğunuz parktaki bir dışkıya temas ettiyse veya o ortamda uzun süre bulunduysa, eve döndüğünüzde kıyafetlerini hemen çıkartıp yüksek ısıda yıkayın. Çocuğunuzun ellerini ve temas etmiş olabilecek bölgelerini mutlaka dezenfektan içeren sabunlarla, bakteriyel riskleri minimize edecek şekilde temizleyin.
Oyun parklarının temizliği ne sıklıkla yapılmalıdır?
Belediye sorumluluğundaki çocuk parklarının genel temizliği ve dezenfeksiyonu, halk sağlığını korumak amacıyla periyodik olarak, genellikle haftalık veya aylık periyotlarla yapılmalıdır. Ancak şikayet veya kirlilik durumlarında belediyeler acil temizlik ekiplerini yönlendirmekle yükümlüdür.
Parklarda dışkı gibi ciddi hijyen sorunları nasıl önlenebilir?
Parklarda hijyen sorunlarını önlemek için belediyelerin düzenli denetim yapması ve çocuk alanlarının kapalı devre kamera sistemleri veya güvenlik görevlileri ile kontrol altında tutulması gerekir. Ayrıca vatandaşların temizlik konusundaki hassasiyeti ve hızlı geri bildirimleri, belediyelerin bu alanlara daha fazla önem vermesini sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 302 göst.
0 oy
19 cevap 588 göst.
22 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 612 göst.
0 oy
5 cevap 292 göst.

Kategoriler

1,505,477 soru