Eşimin TikTok'ta kadınlara yorum yapması aldatma mı?

0 oy
479 göst.
önce Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından

Kızlar ben tiktok kullanmıyorum bende yüklüde değil eşimle tlfonlarımız şifresini biliriz yani ben bazen onun tiktokuna girer bakarım ama kızları takip etmez yani birşeyi yok tiktokta neyse ama ben ne zmn görsem bildirimde işte bi kızın bildirimi daha önce etkileşimde bulundunuz falan diye bende anlam veremiyodum hani takip etmiyor bişi yapmıyor niye bildirim geliyo böyle diye sonra verileri indirdim bi indirdimki canlı yayınına girdiği kızlara yorum yaparak konuşmuş hepsi çıktı şubat ayında çok yapmış marttada bazen yapmış geçen haftada sadece birinin canlı yayınına bayan zannedersem burnun estetikmi diye sormuş kimlerin canlı yayınına girdiğini görmüyorum ama yaptığı yorumlar döküman olarak saati saatine tarihine kadar çıktı işte girip yorum yaptıklarıda kız belli yani manken gibisin zaten saçlarını toplasan daha iyi çok makyaj yapmamışsın bugun sonra işte gözlüğünü tak bakalım nerelisin parlıyorsun ruj olmamış sürme olmamış gözlerinin güzelliğini almış gibi gibi hep yorumlarla konuşmuş ben anlamıyorum yani niye bunu yapar şok oldum görünce hep rüya görürdüm beni aldattığına dair ama derdim şeytandan bu rüya vesvese veriyo ama bi yandan acabamı derdim dün akşam gördüklerime okadar şaşırdımki çok üzüldüm buraya anlatıp içimi dökmek istedim onada hesap sormadım pusuya yattım bakalım devam edecekmi biraz daha beklicem yani buda aldatma demi kızlar

16 Cevaplar

+9 oy
önce (1,655 puan) tarafından

tiktoka zaten baska ne icin giriliyoko. canli yayilmarda ona buna yavsamak ve enayilerin paralarini almak icin degilmi? takip etmesine gerek yokki tiktok dedgin sey sanal kerhane iste

önce (687 puan) tarafından

İyide karısı varken niye yani neye götü kaşınır anlamam gerçekten moralim bozuldu okudukca boğasım geldi gece

erkek milleti yani. cocugu bir sakiz istese para yiok der. ordaki yayinda kadinin tsortunden hir dugme acmasi karsiliginda milyarlarca oara veren dangalaklar var. enayilik iste kadinlarda yolup paralarini alio bu dangalaklarin . 

önce (5,717 puan) tarafından

Kız kocamda da var, bazı haber videolarını yemek veya komik insanları hep oradan izler hatta beraber de bakarız ben sevmiyorum indirmedim. Çokkkk fazla insan pis işler için kullansa da az öz temiz niyetle bakan da var 😂

ya illaki vardir canim :)) ama genelde tiktokun adi cikmis bu sekilde diye. istagram yada x  daha elit kesim bi nebze olsun😂😂😂

image

buda iste enayi olan kadinlarin talebi😂😂😂 covuk yakisikli i allah var yukarda digruya digru ama oarada atamam yani 😂😂😂

-Reklam-
+5 oy
önce (5,161 puan) tarafından

Yani aynı şeyi sen bir erkeğe yapsan eşin ne tepki verir. Amaaan yorum yapmış sadece diyip geçebilir mi. Olmaması gereken birşey.

Olmaması gereken birşey tabi bende çok öfkeliyim ama ne yapacağım konusunda fikrim yok sinirliyim bi sinirle ortalığı yıkmak değilde sakin soğukkanlı olup gözlemleyeceğim ve sonra zaten yüzüne çarpacağım herşeyi

Dokümanları ekran görüntüsü alsaydın elinde kanıt olurdu.

Elimde zaten dosyalara gizledim fotolarımdada göremez 

Tamam o zaman biraz daha takip et baktım devam ediyor sorarsın.

+2 oy
önce (228 puan) tarafından

Tiktok kullanmasına neden müsade ediyorsun oranın amacı belli degilmi zaten 

İyi sabredip bekliyorsun ben böyle bir şey olsa asla duramaz kavga ederdim 

+1 oy
önce (8,569 puan) tarafından

Yani şimdi kullanimi yanlış olmuş hepimiz reals o bu izleriz ben izlerim mesela bazen eşimde izlerdide o artık ben izlemiyorum dedi qma yorum yapması helede sadece bayanlara ilgili mesajlar arsyis içinde olmuş 

+1 oy
önce (3,379 puan) tarafından

Bende evli çiftlerin tıktık olmasını sevmiyorum zaten oranın nasıl bı *** olduğunu herkes biliyor 

Sen ayrılmak boşanmak istiyorsan delil topla onlarıda silme ayrilirken avukat istiyor dün benden istedi delil ama ben hiç bişey toplamdan çıktım evden 

önce (3,107 puan) tarafından

İyide canım evliliğin kötüye gidiyordu

son zamanlarda çokta sorun vardı.

Neden delil toplamıyorsun? 

Şiddet te vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hemen darp raporu almalıydın 

Darp raporu aldın mı. Almadıysan neden???

önce (3,379 puan) tarafından

Her kadın gibi düzelir diye beklediğim için almadım alsaydim isinden falan olur diye korktum keşke ses kaydı falan alıp saklasaydim

+1 oy
önce (10,271 puan) tarafından

Senin kocan azmışş bacım kusura bakma birini bulsa dakka yatağa atar düzgün, eşine sadık biri asla böyle konuşmalar yapmaz. Terbiyesiz. Böyleleri karısına yasaklar koyar dışarıda da onun bunun karısına bakar. Sessiz kalma büyük kıyamet kopar. Sen bu konuşmaları bir erkek ile yapmış olsaydın şu an ne halde olurdun acaba 

0 oy
önce (481 puan) tarafından

Eşini iyi taniyorsundur 

Neye kızıp kizmadigini da bence gayet iyi biliyorsundur 

O zaman kendine su soruyu sor yada farzet 

-tiktokta erkeklerle bu şekilde iletisime gectigini hayal et ve eşin de dokümanları goruyor sana tepkisi ne olurdu???

Cevabını biliyorsan sende aynı şeyi ona yap bosanmaksa bosanmak kovmaksa kovmak ayrilmaksa ayrilmak 

Bazı şeyler kısas ister canım kisasta hayat var unutma 

Ortalığı yıkardı evet kısasta hayat var ama ben onun yaptığı gibi sadakatsizlik yapmıcam ama herşeyi yüzüne vurup yolumu ayırcam 

önce (481 puan) tarafından

Yapma da zaten 

Kısas derken tepki manasında yani "duyup kizmak kovmak vs"

Sen kendine yakışanı yap daima 

0 oy
önce (259 puan) tarafından

Canım öncelikle sakin ol. Net tavrın çok önemli.Bir konuşma yap. Kesinlikle öyle uygulamaları istemediğini söyle. Baktın özür diler pişmanlığını dile getirir ve bir daha güvenini sarsacak bi durumda bulunmazsa  sakinlersin Allah'ım izniyle.

0 oy
önce (5,969 puan) tarafından

Öncelikle merhaba yorumlari da okudum bunda bosanilacak birsey yok bn eltim görümcem eşim vs hepimiz kullaniyoruz tiktok kendini bilirsen hicbir sorun yok neye bakarsan karşına o çıkıyor Instagrama düşmeden önce hersey oraya düşüyor diyeyim herneyse  bir sürü mesaj gelir fotoya yorum gelir bu kişiye kalmış engelleme gizleme kabul etmeme bir sürü ozellik var eşinle konusabilirsin neden böyle yorumlar yaptin bnde eksik olan neydi de arayış içine girdin gibisinden. Birde orda veri indirince maile de düşüyor ve sürekli indirmeye müsade etmiyor olabilir belirli zaman geçmesi gerekir dikkat et haklı iken haksız duruma düşme 

İlk defa indirdim canım zaten canlı yayına girip yaptığı yorumlar var yorum yaparak konuşmuş yani konuşma tarzını biliyorum eşimin ama bu yaptığı gerçekten sadakatsizlik bizim mail dolu oldgu için artık oraya bildirim gelmiyor ben dosyalara indiriyorum dosyada indirili duruyor hala ama çok canımı sıktı yani üzülmemekte haksızmıyım video izlemesine birşey demiyorum ama ne bu kızlarla konuşmaya çalışması bi tane evde iltifat etmez başkalarına yağdırmış yok sürme çekme gözlerinin güzelliğini almış saçlarını toplasan daha iyi izmirdemisim geleyim yanına gözlüğü taksana çok yakıştı parlıyorsun ruj olmamış doğal güzelliğin varken yok kolyen güzelmiş yok işte yine bakımmı falan filan ne bunlar yani ben makyaj yapsam yorum yapmaz etmez güzel olmuşun veya olmamışın yorum yapmaz yada ben sorsam olmuşmu yakışmışmı diye birşeyi hemen der kime beğendiriyon kendini gelde sinir olma

önce (5,969 puan) tarafından

Uzulmekte haklısın  erkekler böyle işte bak benim mesajım açık orda günde 3-4 kişi mesaj yazar foto atınca yorum gelir vs hiç umursamam konuşmam etmem durur öyle eşin gibi çok erkek var gözü dışarda olan 

0 oy
önce (4,688 puan) tarafından

Tabiyki aldatma, gizli bir şekilde yapıyor ve başka bir kadının dış görünüşü ile ilgileniyor. Ben bir daha güvenemezdim. Hadi yorumda yapsın ama olayla ilgili başka bir konu olsa neyse. Direk kadının orası burası 

0 oy
önce (30,082 puan) tarafından

Bunu kadın yapsa o ... u olurdu erken yapınca da farklı bir şey olmuyor bence. İhanet her türlü ihanettir karşı taraf yüz verse eyleme de döker 

0 oy
önce (968 puan) tarafından

Eğer sürekli profiline girip gönderilerini videolarını izliyorsa o yüzden geliyor etkileşim bildirimi yani doğru baktığı için canlı yayına girdiği için geliyor 

0 oy
önce (5,701 puan) tarafından

Veriler nasıl indiriliyor canım benim de eşim bakıyor sürekli ama diyor ben kızlara bakmıyorum sadece arabalara bakıyorum normal mesajlarda iner mi yoksa sadece canlı yayında yaptıklarımı

Canım bak tiktokta girince zaten keşfette hep kadınlar çıkar eğer sürekli izlemişse arada bile gelse izlemiş demektir örneğin araba mı bakıyor mesela arabayı hep görürsün öyle yani valla ben eşime asla sosyal medya kullandirtmam izin vermem eğer kullanacaksan tek hesap tek şifre olucak dedim yok sen kullanmazssin dedi öylemi o zmn sanada yok dedim tamam sıkıntı yok senden önemli değil dedi o gün bugündür asla görmedim kullandığını bu arada sadece Instagram tek kullanıyordu mesela benim tiktoku normalde hesapsız izlememe bile çok kızıyor yukelmiyroum ikimiziinde sadece YouTube başka bişey yok

önce (5,701 puan) tarafından

Bende de tıktok Yok Instagram ortak bende de açık onda da tıktok da bir ara indirdim sonra sıkıldım kaldırdım 

Aman bacım hiç izin verme tiktoka Allah'ım sadece afedersin pavyon gibi heryerde kadın para dileniyor işte şu kadar para verirsen şuramı açarım burami açarım diyorlar rabbim kıyamet kopsun artık yani e sonra erkek iyi olsa bile nefis işte tutamiyor yapıyor o yanlışı

Tiktoka ayarlarda verileri talep et diyor ordan talep ediyorsun ertesi gün hazır oluyor zaten bildirim geliyo gelmesede gir bak indirmeye hazır diyor indir bütün döküman çıkıyor

0 oy
önce (3,729 puan) tarafından

Buda aldatmadır aldatmanın sanalı gerçeği olmaz

0 oy
önce (8,787 puan) tarafından

Zaten işi gücü olmayan gereksiz ne kadar insan varsa hepsi tiktokda buraya harcayacak vakitleri daha verimli şeylerde kullansak neler üretiriz bizene milletin burnundan saçından üstünden bizene yaptığın her şeyden sonra buradan millet ya kocasını ya karısını aldatıyor nerden buldun bu adamı deyınce de tık tok dan diyorlar artık eş arkadaş vasıtasıyla tanışmada kalmadı sosyal medya çıktı ortalık bozuldu

0 oy
önce (4,386 puan) tarafından

Aldatma illa fiziksel olması gerekmiyor buda bi aldatmadır.  

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşimin sosyal medyada tanımadığı kadınlara yorum yapması aldatma sayılır mı?
Sosyal medyada partnerin bilgisi dışında tanımadığı kişilere düzenli olarak iltifat içerikli yorumlar yapması ve canlı yayınlarda özel etkileşime girmesi, duygusal sadakatsizlik sınırları içerisinde değerlendirilebilir. Bu durum, partnerin güvenini sarsan ve ilişkinin temelindeki şeffaflık ilkesini ihlal eden bir davranış biçimi olarak kabul edilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Eşimin TikTok geçmişini ve yaptığı yorumları nasıl görebilirim?
TikTok verilerini indirmek için uygulama içerisinde Ayarlar ve Gizlilik sekmesine girip, Hesap bölümünden Verilerini İndir seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu işlem, hesabın tüm geçmişini, yapılan yorumları ve etkileşim dökümlerini içeren bir dosyayı genellikle birkaç gün içerisinde size e-posta veya uygulama üzerinden iletilmek üzere hazırlar.
Dijital ortamda kurulan gizli etkileşimler evlilikte güveni nasıl sarsar?
Dijital ortamda yapılan gizli yorumlar ve etkileşimler, partnerin rızası dışında gizlendiği için bir aldatma biçimi olarak algılanır. Partnerin fiziksel olarak yanında olsa bile başka kişilere yönelik özel ilgisini ifade etmesi, ilişkideki duygusal bağı zayıflatarak şüpheye ve güvensizlik krizlerine zemin hazırlar.
Eşimin beni aldattığından şüpheleniyorsam nasıl bir yol izlemeliyim?
Öncelikle yaşadığınız durumu net kanıtlarla ortaya koyduktan sonra, duygusal tepkiler yerine sakin bir zamanda açık ve dürüst bir yüzleşme yapmalısınız. İçinde bulunduğunuz belirsizlik süreci hem sizin ruh sağlığınızı hem de evliliğin geleceğini olumsuz etkileyebileceğinden, bu süreci profesyonel bir evlilik danışmanı eşliğinde yönetmek en sağlıklı yaklaşım olabilir.
TikTok canlı yayınlarında etkileşimde bulunmak sadakatsizlik olarak görülür mü?
TikTok canlı yayınlarında tanımadığınız kişilere sürekli olarak fiziksel özelliklerine yönelik yorumlar yapmak, sınır ihlali olarak görülür. Bir ilişkide partnerin rızası olmadan kurulan bu tür devamlılık arz eden etkileşimler, duygusal sadakatsizlik kategorisinde değerlendirilir ve karşı tarafta büyük bir hayal kırıklığı yaratır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,668 göst.
30 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,605 göst.
30 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 2,845 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cicikiii (1,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 563 göst.