+1 oy
442 göst.
önce Diğer kategorisinde (8,323 puan) tarafından

Sonunda izlenecek birşeyler buldum .yankı 1.sezon izledim 2.sezında çıkmış açtım 

Görümcem sağolsun üyelik yapmış tabii ye 😁

Kızlar küçüğü parka çıkardı hava çok güzel. Büyük oğlum okulda 

Bende keyif yapayım dedim

Sizlerde ne var ne yok . 

image

18 Cevaplar

+5 oy
önce (9,969 puan) tarafından

Ohh mis afiyet olsun. Bende sabah işlerini bitirdim kızçemi alıp bebek görmeye gidiyorum

Daha düne kadar karnımdaydu şimdi birlikte bebek görmeye gidiyoruz 🥹 

image

önce (340 puan) tarafından

Ama torun çok güzel bi olay beee çocuk sevmek istiysun ve çocuk senin değil seviyorum seviyorum agladimi vermiyorum anasına hahaha çok güzel bişey 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ayy bnde bir acılı severim dedesine şikayet eder beni babane de diyemez banne der 🤣🤣🤣

önce (8,323 puan) tarafından

Bende çok acılı severim ya . Benim çoxuklar alışık gülerdi

Eltimin oğlunada totosuna vurdum yanımdan gecerken 1.5 yaşında başladı ağlamaya 😅 eltim dio alışık değil o biz hiç vurarak sevmedik . Kız öyle sevgimi olur dedim 

Ayy şöyle agzini yüzünü buruştura buruştura seveceksin benimkiler alışkındi toruncem de alsti

önce (2,632 puan) tarafından

Benim büyük evlense heralde çok uzak olsun isterim bıktırdı bu ara beni Ergen tavırları bide ayni babası ama torun nasıl olur bilmiyorum benim ailemde benim çocuklarım tek torundu cok sevgi gördüler bilmiyorum eşimin ailesi çok höt höt ler sevgi nedir bilmezler sevgiden anlamazlar inşallah çocuklarımızın düğünleri nasıp olurda görürüz 

Öyle deme ayy evlenince özleriz uzak olsun deme dua olurda uzak şehirlere gider

-Reklam-
+2 oy
önce (1,306 puan) tarafından

Bemde kzimla kayinvalidemgile geldim yemek yaptırmış bizide cagirdi burda yiyin diye tatlida yapmis az yiyebildim diyetteyim simdide oturup kitap okucam kafa dinlicem kizimlada halasi hala yegen günü yapiyolar oh mis

+2 oy
önce (183 puan) tarafından

Anlık iğne oyasıyla ugrasmaca.. Yazmayı utuleyip akşama bı paylaşım yapıyım bakalım kızlar beğenecekler mi😊 

+1

Merakla bekliyorum canım

+1 oy
önce (967 puan) tarafından

image

valla bende kalktım işte kuzum erkenden kahvaltı yaptık bebişimi öğle uykusuna yatırdım işlerim bitti şunları gömeyim dedim bende azıcık o sırada da kara kara ne yemek yapacağımı düşünürüm taze fasulye yapabilirim bakalım bulaşık ve çamaşır makinem dolusu şimdilik bu kadar sanada afiyet olsundu🥰🤍

Ohh afiyet olsun. Tabii enerji lazım  sonra eritmek için önce yiyoruz zaten 😁

Sağol aşkım benim🥰 öyle tabi oğlum kanımı emiyor enerji toplamak lazım 😁

önce (414 puan) tarafından

Memati kekin efsane görünüyor 🤤

@Nuraydnn aşkımm😘 yakın olsan verirdim kız 🙂

önce (414 puan) tarafından
+1

Afiyet olsun 😍 

+1 oy
önce (2,632 puan) tarafından

Kahvaltıyı anca kaldirdim gece geç yat gece boyu kasinmaktan uyumadım zombi gibiyim bir sürü isim var bebeğimi doyurup kalkicam basliycam Ulan ev kalabalik oldumu yatakları toplamak bi saat🤭çamaşır attım bulaşık bekliyo ben önce bütün evi sil süpür en son mutfaga atıyorum kendimi öyle işte yemekte biraz makarna var dünden önüne bir corba yapar gecistiririm bakalim

Kolay gelsin canım. Bende bi makineye çamaşır attım bulaşık Makinesi boşalt doldur yaptım sonra oturdum amannn beklesin gerisi yaparız acelesi yok 😅

Akşama Karnıbahar fırında yapayım dedim yanına bişeyler uydurcam bakalım 

+1 oy
önce (888 puan) tarafından

Bende kızı uyutup kahvaltı yaptım uyanıkken yanında bırsey yenılmıyor dırekt atıyor kendını 😂 şimdi evi süpüreyim diyorum da uyanmasın dıyede ertelıyorum şimdilik yemege gecım de uyanınca süpürürüm 

evet öyle valla gece uyumuyor beşikte dön oraya dön buraya barı sımdı uyusun dıye ses cıkartmakta ıstemıyorum odaya bıle gıtmıyorum şuan ses olur uyanır dıye 😂 

@mismis5346 ciğim her yorumda nede güzel gülüyon anacim 😁

ne bilim emoji koymayınca soğuk davranıyormus gıbı oluyorum sanıyorum o yuzden sanırım 🤭 

İyi yapıyon gülüm hep gül zeten 🥰😁

+1

kadınlar olarak beraber gulelım hep inşallah 😊❤️ 

+1 oy
önce (3,135 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun bugün hava miss gibi bende sobami temizledim her yeri topladım bir tek süpürge kaldi 1 saattir süpürge gözümde büyüdü anam onca işi yaptım hiç zorlanmadim ama süpürge işi beni yoruyor artık hemen bitirip minik kuşumla kısır keyfi yaparız bizde sonra da kahve içerim inşallah 🤗

Kısır benimde aklımda kaç gündür . Yarın arkadaşım gelicek onunla yapayım dedim durdum bugünde

Burasıda çok güzel 19 dereceyi gösteriyor 

+1 oy
önce (1,333 puan) tarafından

Afiyet olsun canim 

Evet bugun hava guzel sabah babami atadim daha cikmadik yarin cikcakmisiz dedi bende cocugu disari cikaramiyorum bari balkona cikarayim dedim cok guzel sabah gunesi aliyo baya oturduk simdi girdik iceri yerde oturmaktan bi yanlarim agrimis biraz ama olsun kemiklerimiz isindi biraz dinlenip yemek yapcam esim evde geceye gidecek uyuyo aslinda bi supursem iyi olcak da malesef olmadi ona supurteyim uyaninca 

Başında ne yazdın anlamadım canım niye çıkamadın 

Annem ameliyat oldu da hastanedeler taburcu olmamislar yani onlar ciksaydi yol ustundeyim beni de alip oyle eve gececeklerdi doktor kalsin bu gece de demis 

Aa geçmiş olsun canım. Bende birazdan yemeğe kalkacam inşallah. Karnabahar fırında yapacm yanında bakalım birşeyler bulurum 

önce (682 puan) tarafından

Gecmiş olsun canım 

Amin hanimlar sagolun 

+1 oy
önce (12,977 puan) tarafından

Listelerde boğuluyorum 🤣 sonum hayır inşallah 🌸🤲

image

önce (12,909 puan) tarafından

valla böyle bakınca aklıma gelmedi de züccaciye gez 😂 

Onu denedimde incik boncuklar çok cezbedici onlara kapılmak istemiyorum bu defa 🤣 minimum eşya niyetim var

ay o da doğru aldıkça alası gelir insanın😂 

Liste yapmak hiç benlik değil. Direk kafamda yazar çizerim giderim alırım ekstralarda çıkar tabi 😅

Allah kolaylık versin canım

Tüm ev olunca öyle olmuyor be canım eksik bin tane 🤣

Amin Allah razı olsun 🌸

+1 oy

image

ödem çayımı içerken senin triliçe ve kola gömmeni görmem😂😂

kızımla fasulye ayıkladık, ocağa koyduk şimdi o niloya izliyor ben de çaydan içiyorum. 

yeni yeni kendime geliyorum acayip hasta olduk kızımla, gözümü açamıyordum. söz verdim kızıma sonra onu parka götüreceğim

Şifa olsun canım diğer posta yazmaktan burayı görmemişim 😅

Yaz gelsin yine başlarım diyete kışın hiç diyet modunda olamıyorum suyuda az içiyorum. Dışarıda çıkamıyorum 

Benim vücut ödem toplamıyor ya yazın diyetisyende demişti maşallah ödemin hiç yok die . 

Benim evde parka çıkaracak çok var ..zaten benden istemiyor hep ablalarından abisinden istiyor. Yanlarına beslenme felan koyuyorlar Enes ister die 😅 sitenin içinde olunca arada bakıyorum keyifleri yerinde oluyor

Ayy dizi baya sardı niye TV de böyle kaliteli diziler çıkmaz ki 

+1 oy

Ayyyy trilece mi o beeeee bacım ev nerdeydi senin gerçi nerde olursa olsun trilice için her yolu giderim ayy bütün tatlıları yaptım yaparım da bı trilice denemedim 

Bende denemedim hiç 😅 hazır pastane işi.

2 3 kere cheesecake yaptım aman aman hazır almak daha mantıklı çok uğraştım 

Buyur gel canım daha var 😁

Aslında denemek istiyorum da çok zahmetli gibi geldi sanki bir sürü bulaşık vs çıkacak🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

+1 oy
önce (359 puan) tarafından

Afiyet olsun iyi seyretmeler sana. Bende işimi bitirdim, duşumu aldım şimdi de Yusuf suresini dinliyorum hamileyim bebeğime faydası olması için 

Maşallah canım Allah güzel huy güzel ahlâklı olmayı nasip etsin yavruna

önce (359 puan) tarafından

Amin inşallah 😊 hepinizin evlatları güzel huylu, güzel ahlaklı olur inşallah 

+1 oy
önce (2,685 puan) tarafından

Afiyet olsunnnn 

Tuvalet yıkayıp koridoru süpürüp namaz kılıcaö inşalahhh 

Allah kabul etsin ben izinliyim . 

Benimde iş çok başta ütü var 

+1 oy
önce (808 puan) tarafından

Afiyet olsun ben de oğluşumu uyuttum evi topluyorum.biraz ara verdim ayy hava o kadar soğukki sanki kış yeni geliyormuş gibi evde bunaldım burda çocuklarını parka çıkaranları görünce imreniyorum hava 2 derece kar atıyor artık yaz gelsiiiinnnn

Nerde yaşıyorsun ki nasıl kar yağıyor 

Burda 19 derece bugün gecen hafta soğuktu ama

önce (808 puan) tarafından

Bayburt tayım hafta sonu hep kar yağdı şimdi karla karışık yağmur hava öyle kasvetliki

+1 oy
önce (5,683 puan) tarafından

Diyette olan  ben 🥲 afiyet olsun güzel duruyor 

image

+1 oy
önce (1,553 puan) tarafından

image

ben kahvemi yudumlarken onlarda oynuyor

Ne güzel canım . Balkon çok güzel 

+1 oy
önce (5,715 puan) tarafından

Oğlumu öğlen uykusuna yatırıyorum. 1 haftaya taşınma var ev nanay daha eşyaları toparlayacağım bakalım 

önce (183 puan) tarafından

Allah kolaylık versin gurbetçi bacım❤️🌸

Allah kolaylık versin çok zor taşınma bilirim 9 kere taşındım 

önce (5,715 puan) tarafından

Allah hepimizin yardımcısı olsun bacılarım. İnşallah Son taşınmam da Türkiye’de olur ❤️ geçerim tekrardan evime 

0 oy
önce (16,916 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Afiyet olsun, ne izliyorsun? 

Ahanda anlık 😁😁

Oynasınlar bende yemeğimi yiyorum 

Tabii de Yankı die bir dizi 

Ne oynuyor o bıcırıklar

önce (16,916 puan) tarafından

Yapay kar 😁

Bakayım bende muhteşem yuz yile dönüş yapmak üzereyim yoksa

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 412 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busra_oyku33 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 2,214 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 508 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Cicekanne (1,184 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 471 göst.
7 Ocak 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Heidi nin koylusu (5,173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,505,352 soru

24,575,464 cevap

362,168 kullanıcı

...