Geceye renkli bi soruyla geleyim dedim hep keder hep keder içim şişti.şimdi sosyal medyada gündem olan Sibel Can ve Seda Sayan kıyaslaması var.Siz hangi taraftasınız Sibel Can gibi işve cilvelimisiniz yoksa Seda Sayan gibimisiniz.
Benim içim Seda dışım Sibel Can
Herkes dış görünüşüme aldanır ama içimde bi höt höt konuşan bi Seda var😁
İkiside değil Bülent Ersoy olurmu😁
Yer o adamı🤣🤣🤣
Bende yerim😂 boşa mı delirdim
Anammmm Bülent halamı çok severim açılın ulennnn🤣🤣🤣
😂😂😂gel büyür bacım
Ruh halime göre değişiyor 😊 Ama genel olarak sakin bir yapım var.
Bende normal hayatta sakinim ama sinirlenince 1.53 boyumdan Seda Sayan çıkıyor
Hiç bir zaman ayyy yapamıyoğğrruuumm insanı olmadım 100 de 1500 Seda bacım canımı disime alıp hallederim geçen markette iki genç kız vardı bişey arıyorlar kasiyere sordular ayyyyy yaaaaa şu şeyy vardıyağğ artık satılmıyomuuu diye bir soruşları var bi işve bi cilve Allah'ım Allah'ım içimden dedimki hayatımın hiçbir döneminde şöyle olamadım 🤣
Bende öyleyim gücümün son damlasına kadar uğraşırım.
Ben severim işve cilve bir türlü içimdeki cocuksu yanımı büyütemedim
Odun geldim odun ölecem ben.denesem de gülme krizine giriyorum sonra😂
Ben sedayım sanırım yaa erkek gibiyim hiç isve cilve bilmem. Öyle Nazlı Nazlı yapamam kendimi. 😄 Zorba abim ve kuzenim sayesinde böyle olduğumu düşünüyorum.kendimi korumak zorunda kaldım küçük yaşlardan beri erkek gibi oldum 😄 😄
Ben yapınca kendimi komik geliyor bana olmadığım kişiliğe giriyorum sanki.yok bacım alışamadık g.tte don durmazmış
Al benden de o kadar 😄
Benimde içim Sibel can gibi ama dışım Seda Sayan 🤣dışardan çok soğuk görünüyorum aslında içim pıtı pıtı bişey 🤣
Seda sayan gibiyim cilveyi falan bilmem heleki dışarda hiç yapamam
Cikaririm ayakkabimi onun beynini yararim. 🙃
Kisiden kisiye degisiyo bende bu durum disariya karsi ve ailemi korumam gereken bi durum varsa sedayim ama kocama sibel 🤭 insanin nazlanacagi biri olmali hayatinda ya
seda sayanım ama sibel can olmak hayalim 😂
evliliğin ilk zamanları sibel can gibi olup sonrasında seda sayana dönüştürdüler 😂
Bende tam tersi içim Sibel Can dışım Seda sayan 😅
Bende üçüncü şıkkı ekliyorum " Seda Can",🤭😂
Benim de içim Sibel, dışım Seda 😅
Sibel Can'ın yanından bile geçemiyorum maalesef. Köpek gibi çalışıp kraliçe gibi yaşamaya çalışan ben 😂
1,505,227 soru
24,573,712 cevap
362,097 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın