Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun. 4 senedir okuyucuydum hesap açmak şimdi nasip oldu . Bir çoğunuzu yakından tanıyor gibiyim. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın . Sıkıntılarımızı gidersin . Evlerimize huzur mutluluk bereket versin inşallah güzel kardeşlerim. Allah'a emanet olun..
Sende düşme bu çukura bacım😂
😂🤣
Yalanmi 😂
🤭🤭
Olsun birbirimizin dualarında buluşuruz inşallah
Tesekkür ederim bacım hoş geldin
Hoşbuldum ablacım. Senin olgunluğunu çok beğeniyorum. Selametle
Sağol gülüm.özüm sözüm gözüm ne ise öyle davranıyorum.
Yolun açık olsun abla her daim inşallah
Hep merak etmistim postlarin gorulme sayisi yuksek cevap satisi cok az oluyo hesabi olup yazmayani illaki baska postta goruyoruz da bu gizliden hesapsiz okuyanlar kimler acaba diyodum 🤭 bende merve memnun oldum ♥️
Bende Tuğba memnun oldum.canim. Senide çok yakından tanıyor gibiyim inanki guzel insan . Bebeğine sağ selamet kavus inşallah
Ayyy cok mutlu oldum Allah razı olsun dua eder dua beklerim 🤲♥️
Amin ecmain hepinizden inşallah canim 🤲
Hoş geldin diyeceğim ama hep burdaymissin yine de hoş geldin canım
Hoşbuldum Allah razı olsun guzel kardeslerim diyorum ya okuya okuya hepiniz kardesim gibi oldunuz. Yolunuz her daim açık olsun
Allah razı olsun canim hepimizin
Hoşgeldiniz aramıza❤️
Hoşbuldum😊
benıde tanıyormusun pekı merak ettım 😂
Ve aleyküm selam
Hoşgeldin canim ben nasıl biriyim sence 🤭☺️
Çocuğunuzu tanıyorum diyince merak ettim
İyisinidir canim inşallah
Hoşgeldin. Neden şimdi hesap actin 🙂
Nasip bugunmus nedeni yok
4 sene nasıl dayandın. Hemen cevap vermek isterdim ben olsam
Okudum takip ettim kimi dua istedi ettim. Kimi üzüntüsünü anlattı üzüldüm. Biliyorum ki yazmayipta dua eden kişiler de çok var
Hoşgeldin canım neden 4 sene bekledin hesap açmak için
Bende 5 yıldır kullanıyorum bu uygulamayı bende yeni hesap açtım ben üşendiğim için hesap açamadım,bazen bazı postlara sinir oluyordum kendi kendime cevaplıyordum bende çoğu kişi tanırım yani
Nasip buguneymis diyelim
Amin inşallah hepimiz için
Hoşgeldin o zaman
Hoşbuldum canim😊
Esra kardeşim geçen perde postu açmıştım. Şimdi hesabı açınca cevap yazıyım dedim baktım kalkmış. Biz tüm evi balkonlarda dahil temmuzda diktirdik. Tül güneşlik 20 bin ödedik
Aaaoovvv beni tanıyorsun teşekkür ederim bu arada.
Evet tanıyorum burda okuduğum kadarıyla canim
Rica ederim 🌸
Hosgeldin. Birbirimize yardımcı olabileceğimiz (dualarla, yol göstermekle, fikir vermekle) bir uygulama burası. ben sevıyorum bazı insanlar çok terbiyesiz ve hadisz çıkıyor canımızı sıkıyor ama olsun. Herkes bir değil neticede.
Aynen öyle canim . Aslında neye kullanmak istersen öyle şekilleniyor uygulama. Mesela dua postlarina katiliyordum bebek bakiminda yararlaniyordum. Yemek postları çok fikir oluyordu. Güzel bakalım güzel görelim inşallah
Hoşgeldin canım aramıza
Hoşbuldum canim Allah razı olsun
Allah razı olsun canim bende fadimana 4 yavrum var Büyük oğlum evli toruncem var bitane 🥰🥰🥰
Evet abla biliyorum senide çok memnun oldum. Yavrularının hayırlı uzun ömrü olsun. Hep güzel günlerini göresin inşallah
Amin bitanem hepimizin yavrularının güzel günlerini görelim inş
Hoşgeldin gülüm Allah'ın selamı üzerine olsun
Amin canım hepimizin
Hos geldin benide taniyomusun ya merak ettim cok post acmam ama belki bilirsin
Yok canım tanışırız inşallah
İnşallah ☺️🌼
hoş geldin canım 😊😊
Hoşbuldum canim sağolasın 😊
Hoşgeldin.🌹🌹 çokça aminn
Ozaman bir soru "ulan hesabım olsaydı Suna okkalı bir cvp verirdim ama" dediğin oldu mu olduysa postu hatırlıyor musun içeriği neydi 😂
Yok okkalı cevap değilde . Mesela ayrılık postlarina çok destek olasım geliyor. Öfke anında verilen kararlar genelde yanlış kararlar oluyor. Sakin kalıp düşünüp bı değerlendirme yapmak her zaman mantıklı olandır. Rabbim başımıza gelmesine korktuğumuz şeylerden her daim korusun bizi inşallah
Amin amin düşüncelerinizi çok beğendim
Hoşgeldiniz, inşallah hayırlara vesile olsun ✨
Hoşbuldum Alaska kardeşim. Senin yazılarını hep takip ederim . Dualarda buluşalım inşallah
Amin güzelim ✨
Tüm yorumlara verdiğiniz cevaplarınızı hem tebessümle hemde hayranlıkla okudum maşaAllah çok ince , kibar ve ağzı dualı bir hanımefendisiniz 🌹 ettiğiniz tüm duaları mevla teala kabul etsin Allahümme amin Ya Muin🌷💖💕
3 çiçek annesi siz hangi çiçeksiniz ? Yada bir çiçek olsanz hangi çiçek olurdunuz ? 🌠💫🌟✨
Amin Allah razı olsun Nuray❤️ kardeşim. Ben galiba Gül olmak isterdim.
1,505,195 soru
24,572,494 cevap
362,043 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın