Hangi tableti almalıyım, memnun kaldığınız modeller neler?

0 oy
140 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (346 puan) tarafından

İyi geceler kızlar tablet almayı düşünüyoruz kullandıgız memnun olduğunuz modeller hangılerı tercıh edebılırz

8 Cevaplar

0 oy
önce (5,657 puan) tarafından

Eğer bütçeniz varsa iPad alabilirsiniz yigenimde var çok güzel ve hızlı 

önce (346 puan) tarafından

O kadar yok canm maalesef

-Reklam-
0 oy
önce (26,609 puan) tarafından

Bingo nun bulaşık tabletini tavsiye etmeye gelmiştim ki teknolojik olan tabletten bahsediyormuşsun🤣🤣

Yaaa :)) 

Önerirssn onu alayım😆

önce (26,609 puan) tarafından

Bingo bulaşık tabletini bilirim ben bi😂 diğer tabletlerden haberim yok 😅

+1

Teşekkür ederim 😊

0 oy
önce (633 puan) tarafından

Samsung çok güzel 

Markası ne gb fılan

Samsung tb 13 vardı güzeldi 

Tamam canm teşekkür ederim

Ne kadara almıştınuz 

Sanırım 7 bin falan dı eşim bana hediye almıştı 

Kac gb peki

2 GB dı

256 mı

Evet canım 

0 oy
önce (2,748 puan) tarafından

Ne için olduğuna bağlı biraz canım biz oğlum için aldık içinde 50 den fazla oyun var Lenovo tab 10 aldık ama iş vs önemli şeyler içinde iPad öneririm eşim iPad Pro kullanıyor iş için 

Oğlan için alacaz canm 

Kaç gb onerırsın peki

önce (2,748 puan) tarafından

image

Bizimki bunun aynısı Kasım 2025 te almıştık vatandan  5 bine almıştık şu an fiyatı bu şekilde ama ben çok beğeniyorum dediğim gibi içinde çok çok fazla oyun var ama ne donma ne bozulma olmadı 5.6 aydır aktif şekilde kullanıyor oğlum 128 gb bizimki yanında kılıfı ve kalemi de var fotoğraftaki görünen gibi işte 

Çok guzelmiş çok teşekkür ederim cnm

0 oy
önce (194 puan) tarafından

Biz 2 ay evvel aldık oğluma. Vatandan 5 bin lira öyle çok abartilacsk değil ama kalitesini falan beğendim ben şarjı iyi gidiyor, oyun kaldiriyor pubg gibi . 40 50 ye yakın oyun yüklemiş oğlum Samsung tab 11 herhalde tam bilmiyorum adını şuanda. Gayet güzel yanı uygun da en azından taksit imkanı var. 

Yaa çok teşekkür ederim

0 oy
önce (2,840 puan) tarafından

Gecen hafta aldim oğluma ama daha vermedim 29 nisanda vereceğim insallah doğum gününde  samsung tab s10 fe aldım ama 12 ram 256 gb aldim 22 bine aldım simdi baktim 19 bin 200 tl tüh:)))

8 ram 128 gb vardı o daha uygundu ama ben gb yüksek olanı almak istedim

Çok teşekkür ederim cnm bızde alacaz arastırıyorum bayadır bakalım bunada bı bakalım

0 oy
önce (12,960 puan) tarafından

Samsung tab A8

Xiaomi pad 2 var bizde 

İkisindende sıkıntı yaşamadık

Bakayım onlarada canm çok saol

0 oy
önce (256 puan) tarafından

Samsung S10lite kullanıyoruz  çok memnunuz. Kalemli model olduğu için video izletmek yerine resim boyatma yaptırıyorum bebeğime.

Fiyatı ne kadar dı aldıgınozda canm

önce (256 puan) tarafından

15 e aldım ben

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Tablet alırken hangi özelliklere dikkat etmeliyim?
Tablet seçerken en önemli özellikler ekran çözünürlüğü, işlemci hızı, RAM kapasitesi ve depolama alanıdır. Günlük kullanım için en az 4 GB RAM ve Full HD ekran çözünürlüğü akıcı bir deneyim sunar. Ayrıca cihazın batarya ömrünün en az 7000 mAh olması, şarj süresini uzatarak kullanım kolaylığı sağlar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Ev kullanımı için en iyi fiyat performans tabletleri nelerdir?
Ev kullanımı için fiyat performans odaklı modeller genellikle Samsung Galaxy Tab A serisi veya Lenovo Tab serisidir. Bu cihazlar temel uygulamaları çalıştırmak, video izlemek ve internette gezinmek için oldukça yeterlidir. Bütçenizi belirlerken giriş seviyesi modellerin uzun vadede yazılım güncellemelerini ne kadar süre alacağını kontrol etmek faydalı olur.
Çocuklar için tablet alırken nelere bakılmalıdır?
Çocuklar için tablet seçerken dayanıklılık, ebeveyn denetim uygulamaları ve ekran koruma teknolojileri ön plandadır. Cihazın darbelere dayanıklı kılıflarla uyumlu olması ve içerisinde çocuk modu veya dijital denetim ayarları barındırması güvenlik açısından kritiktir. Ayrıca göz sağlığını koruyan mavi ışık filtresi özelliği olan ekranları tercih etmek önemlidir.
Tabletlerde RAM ve depolama alanı ne kadar olmalı?
Genel kullanım ve medya tüketimi için 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı günümüzde ideal başlangıç seviyesidir. Eğer tablet üzerinden oyun oynamayı veya profesyonel uygulamalar kullanmayı planlıyorsanız 6 GB veya 8 GB RAM modellerine yönelmek cihazın donma yapmadan çalışmasını sağlar. Depolama alanı ise micro SD kart desteği ile genişletilebilir modeller seçilerek artırılabilir.
Tabletlerde işletim sistemi seçimi nasıl yapılmalı?
İşletim sistemi seçimi tamamen kullandığınız telefon ve diğer cihazlarla olan uyumunuza bağlıdır. Android tabletler geniş uygulama çeşitliliği ve uygun fiyatlı seçenekler sunarken, iPad modelleri yüksek donanım performansı ve uzun yıllar süren yazılım güncelleme desteği ile bilinir. Hangi ekosisteme alışıksanız o işletim sistemini tercih etmek kullanım kolaylığı sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 168 göst.
3 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 166 göst.
25 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde clk38 (1,577 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 296 göst.
20 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.

Kategoriler

1,505,226 soru

24,573,519 cevap

362,088 kullanıcı

...