4 aydır hafif hissediyorum, gerçekten kilo verdim mi?

0 oy
337 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,545 puan) tarafından

image

image

4ay geçti yaklasık kendimi biraz daha hafif hissediyorum

18 Cevaplar

0 oy
önce (4,382 puan) tarafından

Baya fark var bence. İstediğin kiloya kadar Aynen devam et

önce (1,545 puan) tarafından

Son 6kilo daha vermeyi düşünüyorum sonra kalorimi yükselticem biraz

-Reklam-
0 oy
önce (3,092 puan) tarafından

Baya fark var 

Tebrikler 👏

Şuan ben de diyetteyim. Umarım istediğim kiloya gelirim🌿

İnşallah cnm günlük 1500 kalori altına düşme proteini yüksek tut bol su iç haftada 1kilo yagdan verirsin çok hızlı vermeye kalkma

0 oy
önce (2,680 puan) tarafından

Baya fark var canım gerçekten 🤗 

+1

Sqğol cnm tşk ederm

önce (2,680 puan) tarafından

🤗🙏 

0 oy
önce (7,937 puan) tarafından

Maşallah vala çok güzel vermişsn vala özelden bişey sorcam cnm sana ;)

0 oy
önce (786 puan) tarafından

Baya farketmiş maşaalalah

Tşk ederm cnm

0 oy
önce (54 puan) tarafından

Maşallah çok güzel zayiflamissin 

0 oy
önce (16,895 puan) tarafından

Helal olsun

Biraz mı kibarlığınndan da Odun vermiyor

Bariz çok büyük fark var ortada emeğine sağlık

0 oy
önce (5,128 puan) tarafından

Tebrik ederim gerçekten çok güzel kilo vermişsin. Bundan sonra daha zor verirsin kilo ama hedefin varsa pes etmeden devam et. 🧿

0 oy
önce (5,654 puan) tarafından

Güzel vermişsin canım darısı bana kilo verince 🍒lerde küçülmüş bir bende öyle oldu sanıyordum 🫣😂

0 oy
önce (329 puan) tarafından

Bacım baya zayıf gozukuyosun da merakımı mazur gör de 😄😄😄 alt resim de sağ kapıdan sana doğru uzanan bir çizgi var resimde o nedir 

önce (865 puan) tarafından

bence ayna kırık olabılır ben oyle gordum 😂 

önce (8 puan) tarafından

Aynayı çatlamış hanımefendi 😍

0 oy
önce (865 puan) tarafından

kız ne bırazı baya fark var ya neler yaptın biraz tavsıye verırmısın 7. 5 aylık kızım var emmıyorda bendekı kılolar aldı basını gıdıyor 🤦 şişkinliğimi adet gecıkmesıne adıyorum ınsallah oyledır cunku 85 gunude gectı kız emeklıyor gun ıcınde hıc oturmuyorum ama su ıcmeyı unutuyorum yemekte sabah kahvaltı aksam yemegı sadece 🤷‍♀️ neler yapayım sence 

0 oy
önce (9,255 puan) tarafından

Kaç kiloydun şuan kaçsın. Baya vermişsin helal olsun. Bendr diyetteyim bugün 1200 kalori aldım kalori hesabını nerden nasıl yapıyosun

0 oy
önce (627 puan) tarafından

Devam et pes etme yakışmış 

Bende diyetteyim dahiliye doktoru diyetisyene gönderdi 

0 oy
önce (1,731 puan) tarafından

Vala helal olsun çok iyi vermişsin. Şu an kaç kilosun nasıl verdin

Sağol cnm günde 1500kalori bol protein bol su

0 oy
önce (8 puan) tarafından

Canım maşallah çok güzel zayıflamışsin bende istiyorum zayıflamak neler yaptın yazarmis diyetisyene gittin mi

0 oy
önce (576 puan) tarafından

Bu vucudu goturen sensin bacim sence gercekten icinde suphe var mi vermedigine dair :D basarili bir kilo verme sureci yasamissin bence tebrik ederim bi 10 yas dusurmussun kendini 

0 oy
önce (12,887 puan) tarafından

Bacım ne yedin içtin banada anlat 9 ay oluyo doğuralı ilk defa gebelik kilolarım kaldı diğer 2 defa hemen vermiştim sıfır çabayla şimdi gitmiyo

0 oy
önce (2,412 puan) tarafından

Vallahi 45 yaşından 25 yaşına düşmüş gibisin helal olsun bacım 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

4 ayda hafiflediğimi hissediyorum, gerçekten kilo verdiğimi nasıl anlarım?
Gerçekten kilo verdiğinizi anlamanın en güvenilir yolu tartıdaki rakamdan ziyade kıyafetlerinizdeki değişimdir. Eğer pantolonlarınızın beli bollaşıyorsa, kemerinizde yeni deliklere ihtiyaç duyuyorsanız veya aynaya baktığınızda yüz hatlarınız daha belirginleşmişse vücudunuzda gözle görülür bir değişim başlamış demektir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Vücudumun hafiflediğini hissediyorum ama tartı değişmiyor, bu ne anlama gelir?
Tartıdaki rakam değişmese bile hafiflemiş hissetmeniz vücudunuzun yağ kaybettiği ve aynı zamanda kas kütlenizi koruduğu anlamına gelebilir. Yağ dokusu hacim olarak kastan daha fazla yer kaplar, bu yüzden tartıda aynı görünmeniz vücudunuzun sıkılaştığını ve şekillendiğini gösteren olumlu bir işarettir.
Kilo verip vermediğimi anlamak için mezura ile vücut ölçümü nasıl yapılır?
Vücut ölçümü yapmak için haftada bir kez sabah aç karnına, aynı saatte ve aynı noktalardan mezura yardımıyla ölçü almalısınız. Bel çevresi, kalça ve göğüs ölçülerinizi not ederek dört aylık süreçteki değişimi somut rakamlarla takip edebilir, tartıdan bağımsız olarak incelmenizi kolayca gözlemleyebilirsiniz.
Dört aylık kilo verme sürecinde ilerleme olup olmadığı hangi belirtilerle anlaşılır?
Kilo verme sürecinde ilerleme kaydettiğinizi gösteren temel belirtiler; gün içinde daha enerjik hissetmeniz, uykularınızın düzene girmesi ve fiziksel aktivitelerde daha az yorulmanızdır. Ayrıca cildinizin daha canlı görünmesi ve gün boyu süren tokluk hissi de vücudunuzun metabolik olarak olumlu bir değişim içinde olduğunun kanıtıdır.
Kilo verdiğimden emin olmak için vücut kitle indeksi dışında hangi yöntemler kullanılır?
Vücut kitle indeksi yerine vücut yağ oranınızı ölçtürmek kilo verme sürecinizdeki en net sonucu verir. Ayrıca öncesi ve sonrası fotoğraflarını aynı ışıkta ve aynı kıyafetlerle çekerek karşılaştırmak, tartının size söylemediği görsel değişimi fark etmenizi sağlayan en etkili yöntemlerden biridir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 382 göst.
28 Mart 2026 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneolmak. (58 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 979 göst.
16 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gulistaN_18 (5,654 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 1,431 göst.
+1 oy
21 cevap 1,767 göst.

Kategoriler

1,505,236 soru

24,573,066 cevap

362,073 kullanıcı

...