Aksam menulerınde ne var bakalım hem yemek düşünenlerede fikir olur
Bizim menüde,
Fırında soslu tavuk
Fırında karnabahar
Yeşil fasulye
Pirinç pilavı
Biraz saçma oldu ama şu aralar buzluktakılerı degerlendırıyorum yoksa kalıyor kullanmayınca 🤷♀️
E fazlaysa bana gönder anam😂 afiyet olsun ben daha hiç kahvaltı bile yapmadım hiç mi insan acikmaz yok acikmiyroum ama bakalım şimdi düşünürüm hemen köfte fln bişi🤷
Taze fasulye yumurtalı yaparım bayılırım valla bizim bostandan geçen sene vardı topladıydım buzlukta var yarın için fikir oldu yaparım sağol canım benim düşünüp söylemen bile vermiş kadar oldun😘
rica ederim ne demek 🥰 yumurtalı guzel oluyormu pekı hiç denemedım ama
Evet ben çok severim böyle yine soğanı biberi fln kavuruyon sonra da işte fasulyeni atiyim işte onuda kavuruyon sonra üstüne yumurta öyle işte ya güzel oluyo ama
denıycem bı ara unutmazsam inşallah 😂
Tamam cane🥰
Erişteli yeşil mercimek var bizde pilav yenmiyor yanına biraz turşu yeriz gün biter çok şükür
iyiymiş ellerine saglık nasıl oldun agrıların azaldımı
Ağrım yok çok şükür bugün 3 dikiş daha düştü iki tane kaldı birisi açık biraz sıkıntılı ama dk yok haftaya gelcek bide çok kaşınıyor heryerim yani kolum bacagim hep yara ettim bu neyse narkozdan değil dk gelsin hemen gidicem nasipse🌸
sankı iyileşme kasıntısıydı o esımdede olmustu aynısı
İnş odur cunku korkuyorum u****felan olur diye hastanede kaldım çünkü
Allah Korusun ya inşallah değildir
Mercimekli pirinç pilavı
Salata
Turşu
Akşam sarma sarcam onu hazırlıyorum beslenme işi sıkmaya başladı valla her hafta sarma hadi o neyse 2 gün börek sonra kek yarın gidip konuşcam
çok zor ya imkanı olmayanlar nasıl yapsın da her hafta cekılmezkı oyle isteyen istediğini yapsın olmuyormukı oyle
Yok canım liste var İnan durumdan değil ama hamur yığını resmen kızım bile anne yşnemi börek diyor
Sarma börek kek makarna börek bu şekilde ilerliyor bir ara yine öyleydi konuştum öğretmenle yine aynı oldu
çocuklara sımdıden kılo aldırmayı dusunuyorlar heralde yemek olarak daha guzel tercıh olur cocuklar ıcın açken yaglı tatlı şeyler tuketiyorlar
Ben bider doldurdum yani etli dolma cacık okadar yeterli zaten eşim tüm gün işte bugün
yeter ya ellerıne saglık🙂
Bizde nohut pilav vardı erken yedik biz yemeği
nohut pilavda güzeldir bizimkiler nohut yemıyor gecen butun nohutlari haslayıp buzluga attım böceklenmesin diye ellerine saglık bu arada 🙂
Teşekkür ederim canım bende ön haşlama yaptım yarısını buzluğa kaldırdım yarısını pişirdim biz haftada bir mutlaka bakliyat yeriz bir hafta nohut bir hafta Kuru fasulye. Pilavlar da falanda güzel oluyor bazen salata yapıp diyet menü gibi akşam yemeği yapıyorum
bende kuru fasulyeyı haftada 1 kere yapıyorum aynı gune denk gelıyor tesadüf yaparken aklıma gelıyor ama artık yapmıs oluyorum 😂
Şemsemok yaptım . Erkenden yedik sofrayı topladım bulaşıkları da hallettikten sonra dinlenme moduna geçmeyi düşünüyorum
o nasıl bı yemek ilk defa duydum nasıl güzelmi 🥰
Onun adı bizde sulu börek 😀
Ben hem sulu hem kızartmasıni yapıyorum.
müsait oldugumda bakıcam tarıfıne
Bizim oranın meşhur yemeği,
İyi yapmışsın. Bende derin dondurucuya kalem börek içli köfte dışında hiçbir şey atmam bundan sonra bende Buzluğa yemekler atmak istiyorum
Bugün çok halsiz idim. Eşime dışardan al dedim ne alır bilemiyorum
valla çok ıyı oluyor sende koy yaz gunu koyuyoruz bız dolmalık patlıcan biber kapya sonra yemeklık ıcın biber kapya biber biz domates sosunu donduruyoruz ilk sene alt kattakı depoya koymustuk fareler bastı hepsı cöp oldu sonradan buzluga koymaya basladık taze fasulye falan sımdı kızım ıcın balkabagı havuç kabak pırasa ne bulursam koyuyorum 😂
Dolma mercimek çorba
bende dün yapmıstım dolmayı ellerınıze saglık
Sultan kebabı ıspanak yemeği mercimek çorbası. Dünden biraz pilav ve güveç de var. Hoşafla yedik bile fırına orman meyveli kek attım
oo ellerınıze sağlık 🥰
Sağolasın canım💕
Benim de iki aylık bebeğim var. Başından ayrılıp yemek falan yapamıyorum eşim yapıyor sağolsun o da bugün bizim üst mahallede ev mantısı yapan bir yer var ordan mantı aldı onu yaptık
benımkıde 7.5 aylık emeklıyor yemek yaparken neler cektım bılemezsınız 😂
Sanırım iki yaşına gelene kadar bize rahat yok 😅
ozamanda 2 yas sendromu var 😂 sen karıstırma ben karıstırayım yağ katma tuz katma daha neler neler 😂
Bende fırında kanat ve patates yaptım yanına narlı salata kolaya kaçayım dedim
ellerine saglık güzel menü 🥰
Afiyet olsun biz dışarıdaydık dışarıda yemek yedik.
oo ne guzel 🥰
Peynirli ve tavuk kıymalı gozleme var bizde 😁
ellerinize saglık valla güzelmiş menünüz 🥰
Teşekkürler canım
Afiyet olsun :) benim menüde MANTI VE KOLA 😅😅
ayy benımde bu aralar canım mantı cekıyor 😍 sizede afiyet olsun 🙂
Teşekkür ederim. Yarın yap hemen :)
Tavuk tantuni yapıp Baharatlı mantarı da öyle yaparız biz ekmeğin arasına soğan domates ayran acı biber şükür daha ne olsun afiyet olsun canım 🤗😍
sizede afiyet olsun canım 🥰
Saol canım 🥰
Bizdede firinda tavuk baget bende diyete girdim kendimede hasladim yanina yogurt esimede yanina pilav salata yoğurt kizimda ikimizinkinden karışık
bende içinden 1 tane alıp kızımın yemegıne koydum bizimkini baharatlı yaptım
Yoo mis gibi menu olmus kiz bende o da yok dunden kalma biber dolmam vardi mercimek corbasiyla onu yedik komsum borek getirmis birazda ondan yedik elhamdülillah
tabıkı ederim ❤️ daha çok küçükmüş sağlıkla kavusursunuz inşallah 🥰 bende hamıle oldugumu bılmedıgım zamanlar koltukları kaldırmıstım o 20 kgluk damacanalar varya onları doldurup balkonu yıkamıslıgım vardı allahtan birşey olmadı 🤭
Benim planli gebelik oldugu icin oyle agir is hic yapmadim zaten daha su zamana kadar perdelerim hic yikanmadi 6 aydir kapilar falan hepsi oyle bi kere cam sildim sadece onda da disari gorunmuyodu riskli degildim o donem oylelikle yaptim ama simdi yapamam kirlendi her yer iyi bi temizlik istiyo ama yapamam hayirlisiyla 34 35 haftayi bulursam o zamanlar esimle birlikte iyi bi temizlik yaparim diyorum camlae kapilar pencereler duvarlar komple bi girerim halilari da yikamaya gonderirim dedim bakalim yeni koltuk ortusu aldim klozet takimi aldim sermedim doguma yakin sererim diye insaAllah vaktiyle gelir bebegim
olsun kız bosver cocugun dogduktan sonra yaparsın hele bı sağlıklı olsunda
Inan umrumda degil zaten sagol destegin icin
rica ederim canım herzaman 🥰
Konudan alakasiz olacak ama buraya girdim ve senin hesap açıldı bende ne alaka yaa bu ne saçmalık anam
nasıl kız
Dünden az az makarna salata köfte var bugün de incik haşladım suyuna çorba yaptım. Tavuğu da ben yerim oğlum yemiyor, yanına da yine tavuk suyuna pilav yaparım onu da oğlum yer 😂
eline sağlık valla yemek begendırmek zor 😂
Ekşili köfte çorbası bulgur pilavı yaptım bugün
Yarın Lahmacun yapacağım inşaAllah
ellerınıze saglık yarınkı menuyude belırlemıssınız😂
1,505,171 soru
24,572,124 cevap
362,027 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın