0 oy
317 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (851 puan) tarafından

Aksam menulerınde ne var bakalım hem yemek düşünenlerede fikir olur 

Bizim menüde, 

Fırında soslu tavuk 

Fırında karnabahar 

Yeşil fasulye 

Pirinç pilavı 

Biraz saçma oldu ama şu aralar buzluktakılerı degerlendırıyorum yoksa kalıyor kullanmayınca 🤷‍♀️ 

22 Cevaplar

0 oy
önce (952 puan) tarafından

E fazlaysa bana gönder anam😂 afiyet olsun ben daha hiç kahvaltı bile yapmadım hiç mi insan acikmaz yok acikmiyroum ama bakalım şimdi düşünürüm hemen köfte fln bişi🤷

Taze fasulye yumurtalı yaparım bayılırım valla bizim bostandan geçen sene vardı topladıydım buzlukta var yarın için fikir oldu yaparım sağol canım benim düşünüp söylemen bile vermiş kadar oldun😘

önce (851 puan) tarafından

rica ederim ne demek 🥰 yumurtalı guzel oluyormu pekı hiç denemedım ama 

Evet ben çok severim böyle yine soğanı biberi fln kavuruyon sonra da işte fasulyeni atiyim işte onuda kavuruyon sonra üstüne yumurta öyle işte ya güzel oluyo ama

denıycem bı ara unutmazsam inşallah 😂 

Tamam cane🥰

-Reklam-
0 oy
önce (2,565 puan) tarafından

Erişteli yeşil mercimek var bizde pilav yenmiyor yanına biraz turşu yeriz gün biter çok şükür 

iyiymiş ellerine saglık nasıl oldun agrıların azaldımı

Ağrım yok çok şükür bugün 3 dikiş daha düştü iki tane kaldı birisi açık biraz sıkıntılı ama dk yok haftaya gelcek bide çok kaşınıyor heryerim yani kolum bacagim hep yara ettim bu neyse narkozdan değil dk gelsin hemen gidicem nasipse🌸

sankı iyileşme kasıntısıydı o esımdede olmustu aynısı 

İnş odur cunku korkuyorum u****felan olur diye hastanede kaldım çünkü 

Allah Korusun ya inşallah değildir

0 oy
önce (12,950 puan) tarafından

Mercimekli pirinç pilavı 

Salata 

Turşu 

Akşam sarma sarcam onu hazırlıyorum beslenme işi sıkmaya başladı valla her hafta sarma hadi o neyse 2 gün börek sonra kek yarın gidip konuşcam 

çok zor ya imkanı olmayanlar nasıl yapsın da her hafta cekılmezkı oyle isteyen istediğini yapsın olmuyormukı oyle 

önce (12,950 puan) tarafından

Yok canım liste var İnan durumdan değil ama hamur yığını resmen kızım bile anne yşnemi börek diyor 

Sarma börek kek makarna börek bu şekilde ilerliyor bir ara yine öyleydi konuştum öğretmenle yine aynı oldu 

çocuklara sımdıden kılo aldırmayı dusunuyorlar heralde yemek olarak daha guzel tercıh olur cocuklar ıcın açken yaglı tatlı şeyler tuketiyorlar 

0 oy
önce (4,952 puan) tarafından

Ben bider doldurdum yani etli dolma cacık okadar yeterli zaten eşim tüm gün işte bugün

yeter ya ellerıne saglık🙂 

0 oy
önce (30,035 puan) tarafından

Bizde nohut pilav vardı erken yedik biz yemeği 

nohut pilavda güzeldir bizimkiler nohut yemıyor gecen butun nohutlari haslayıp buzluga attım böceklenmesin diye ellerine saglık bu arada 🙂 

önce (30,035 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım bende ön haşlama yaptım yarısını buzluğa kaldırdım yarısını pişirdim biz haftada bir mutlaka bakliyat yeriz bir hafta nohut bir hafta Kuru fasulye. Pilavlar da falanda güzel oluyor bazen salata yapıp diyet menü gibi akşam yemeği yapıyorum 

bende kuru fasulyeyı haftada 1 kere yapıyorum aynı gune denk gelıyor tesadüf yaparken aklıma gelıyor ama artık yapmıs oluyorum 😂 

0 oy
önce (784 puan) tarafından

Şemsemok yaptım . Erkenden yedik  sofrayı topladım bulaşıkları da hallettikten sonra dinlenme moduna geçmeyi düşünüyorum 

o nasıl bı yemek  ilk defa duydum nasıl güzelmi 🥰 

önce (0 puan) tarafından

Onun adı bizde sulu börek 😀

önce (784 puan) tarafından

Ben hem sulu hem kızartmasıni yapıyorum.

müsait oldugumda bakıcam tarıfıne 

önce (2 puan) tarafından

Bizim oranın meşhur yemeği, 

0 oy
önce (3,087 puan) tarafından

İyi yapmışsın. Bende derin dondurucuya kalem börek içli köfte dışında hiçbir şey atmam bundan sonra bende Buzluğa yemekler atmak istiyorum 

Bugün çok halsiz idim. Eşime dışardan al  dedim ne alır  bilemiyorum 

valla çok ıyı oluyor sende koy yaz gunu koyuyoruz bız dolmalık patlıcan biber kapya sonra yemeklık ıcın biber kapya biber biz domates sosunu donduruyoruz ilk sene alt kattakı depoya koymustuk fareler bastı hepsı cöp oldu sonradan buzluga koymaya basladık taze fasulye falan sımdı kızım ıcın balkabagı havuç kabak pırasa ne bulursam koyuyorum 😂 

0 oy
önce (563 puan) tarafından

Dolma mercimek çorba 

bende dün yapmıstım dolmayı ellerınıze saglık 

0 oy
önce (19,541 puan) tarafından

Sultan kebabı ıspanak yemeği mercimek çorbası. Dünden biraz pilav ve güveç de var. Hoşafla yedik bile fırına orman meyveli kek attım 

oo ellerınıze sağlık 🥰 

önce (19,541 puan) tarafından

Sağolasın canım💕

0 oy
önce (94 puan) tarafından

Benim de iki aylık bebeğim var. Başından ayrılıp yemek falan yapamıyorum eşim yapıyor  sağolsun o da bugün bizim üst mahallede ev mantısı yapan bir yer var ordan mantı aldı onu yaptık 

benımkıde 7.5 aylık emeklıyor yemek yaparken neler cektım bılemezsınız 😂 

önce (94 puan) tarafından

Sanırım iki yaşına gelene kadar bize rahat yok 😅

ozamanda 2 yas sendromu var 😂 sen karıstırma ben karıstırayım yağ katma tuz katma daha neler neler 😂 

0 oy
önce (5,634 puan) tarafından

Bende fırında kanat ve patates yaptım yanına narlı salata kolaya kaçayım dedim 

ellerine saglık güzel menü 🥰 

0 oy
önce (771 puan) tarafından

Afiyet olsun biz dışarıdaydık dışarıda yemek yedik. 

oo ne guzel 🥰 

0 oy
önce (506 puan) tarafından

Peynirli ve tavuk kıymalı gozleme var bizde 😁

ellerinize saglık valla güzelmiş menünüz 🥰 

önce (506 puan) tarafından

Teşekkürler canım 

0 oy
önce (350 puan) tarafından

Afiyet olsun :) benim menüde MANTI VE KOLA 😅😅 

ayy benımde bu aralar canım mantı cekıyor 😍 sizede afiyet olsun 🙂 

önce (350 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Yarın yap hemen :) 

0 oy
önce (2,680 puan) tarafından

Tavuk tantuni yapıp Baharatlı mantarı da öyle yaparız biz ekmeğin arasına soğan domates ayran acı biber şükür daha ne olsun afiyet olsun canım 🤗😍 

+1

sizede afiyet olsun canım 🥰 

önce (2,680 puan) tarafından

Saol canım 🥰 

0 oy
önce (1,298 puan) tarafından

Bizdede firinda tavuk baget bende diyete girdim kendimede hasladim yanina yogurt esimede yanina pilav salata yoğurt kizimda ikimizinkinden karışık 

bende içinden 1 tane alıp kızımın yemegıne koydum bizimkini baharatlı yaptım 

0 oy
önce (1,315 puan) tarafından

Yoo mis gibi menu olmus kiz bende o da yok dunden kalma biber dolmam vardi mercimek corbasiyla onu yedik komsum borek getirmis birazda ondan yedik elhamdülillah 

tabıkı ederim ❤️ daha çok küçükmüş sağlıkla kavusursunuz inşallah 🥰 bende hamıle oldugumu bılmedıgım zamanlar koltukları kaldırmıstım o 20 kgluk damacanalar varya onları doldurup balkonu yıkamıslıgım vardı allahtan birşey olmadı 🤭 

Benim planli gebelik oldugu icin oyle agir is hic yapmadim zaten daha su zamana kadar perdelerim hic yikanmadi 6 aydir kapilar falan hepsi oyle bi kere cam sildim sadece onda da disari gorunmuyodu riskli degildim o donem oylelikle yaptim ama simdi yapamam kirlendi her yer iyi bi temizlik istiyo ama yapamam hayirlisiyla 34 35 haftayi bulursam o zamanlar esimle birlikte iyi bi temizlik yaparim diyorum camlae kapilar pencereler duvarlar komple bi girerim halilari da yikamaya gonderirim dedim bakalim yeni koltuk ortusu aldim klozet takimi aldim sermedim doguma yakin sererim diye insaAllah vaktiyle gelir bebegim 

olsun kız bosver cocugun dogduktan sonra yaparsın hele bı sağlıklı olsunda 

Inan umrumda degil zaten sagol destegin icin 

rica ederim canım herzaman 🥰 

0 oy
önce (3,069 puan) tarafından

Konudan alakasiz olacak ama buraya girdim ve senin hesap açıldı bende ne alaka yaa bu ne saçmalık anam 

nasıl kız 

0 oy
önce (5,609 puan) tarafından

Dünden az az makarna salata köfte var bugün de incik haşladım suyuna çorba yaptım. Tavuğu da ben yerim oğlum yemiyor, yanına da yine tavuk suyuna pilav yaparım onu da oğlum yer 😂

eline sağlık valla yemek begendırmek zor 😂 

0 oy
önce (6,148 puan) tarafından

Ekşili köfte çorbası bulgur pilavı yaptım bugün 

Yarın Lahmacun yapacağım inşaAllah 

ellerınıze saglık  yarınkı menuyude belırlemıssınız😂 

İlgili sorular

+1 oy
57 cevap 1,810 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde ASENA40 (28,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 2,453 göst.
4 Nisan 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Sen (474 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 447 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 1,035 göst.
7 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,505,171 soru

24,572,124 cevap

362,027 kullanıcı

...