Sosyal medyada engellendiğimi nasıl anlayabilirim?

0 oy
203 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,558 puan) tarafından

Bir soru soruyorsunuz ee görümcem koluna altın takmış beni kıskanıyor felan altına gayet saygılı yorum yapılıyor cvp geliyor bı bakıyorsun engellemiş ne alaka yani herkes fikrini yazabilir eğer rahatsız oluyorsun post açma 

AHANDA ENGELLEYEN ENGELLESİN 

BİDE şu hayatpay yeter yani hergun hergun arkadaş 9000 bin puan gerekiyor bez almak için bir fiş 10 puan🤷🤷🤷

11 Cevaplar

0 oy
önce (7,348 puan) tarafından

Benim de en sinir olduğum . Post açıyor cevap veriyorsun herkese cevap verip bana vermiyor. Doğruları açık net duymak hoşuma gitmiyor bazılarının. Direkt engelliyorum böylelerini 

önce (1,443 puan) tarafından

Fark etmiyor ki kiclarina göre cevap gelmeyince hemen ya hakaret ya engel

önce (7,348 puan) tarafından

Aynen öyle

önce (2,558 puan) tarafından

Kız kötü biseyde yazmadım cvp ve artı gelmiş bı baktım engel 😂

Keşke şu hayattada bir tuşla bazıları engelense

Galiba postu kapatmış bana da cevap vermemiş amaaan salla

-Reklam-
0 oy

Ay hiç sormaaa ona bende şuan sinir oldum tam bakayım diye girdim kapatmış postu bana cevap veremedi ama 🤣🤣🤣 gorumcesi onu kiskaniyormus ona gecenki postta da dedim takılma diye ama bence takılan gorumcesi değil ta kendisi kadın paylasmista altına gelinimize bu paylasim yazmamış bişey etmemiş sanane bundan altıni varsa kendi parasıyla alıyor allahin fesadi

Aynen öyle bende dedim ne alaka yani bakma görme kendi kiskanmis bide usenmeden yazmis

önce (30,025 puan) tarafından

Benim dikkatimi de şey çekti umrumda değil demesine rağmen bazen alıyor bazen satıyor demişti yani aslında takip ediyor ama kendine itiraf edemiyor yüzüne söylenince de kabul edemiyor. 

0 oy
önce (5,947 puan) tarafından

Baci premium üye olursan 1 fis 50 puan ayda 15 fiş yukleyebilirsin burdan puan cok kazanılmıyor en guzel kazandiran üye yapmak birde para yüklemek 🙂🙂 

Valla param yok premium nasıl oluyor bende bez felan almak için yüklemiştim ama şuan 270 puan var oooo yaslanirim bebem askere gider birikene kadar😂

önce (5,947 puan) tarafından

Premium ücretsiz oluyor ben 2 ayda 9500 puan yaptim bazi detaylar var onları yapınca kolay

0 oy
önce (3,787 puan) tarafından

Sırf gerilmeden için .... bakıyorum değiyor mu cevabvermeye diyorum demiyorsa.. hiç elimi dahi yormuyorum.cok gördüm  post açan kaldıradabilir sonra kaldırdım diye linç atan biblokda var. Zaman herkesin anlayabileceği bir cevab veriyor herkese.... kalbine göre... yaşıyor.. bunu cevab vermediğim zaman geldikçe post acanlardan öğrendim.

Ne diyon bacı ben anlamadım 🤷🤷🤷

önce (3,787 puan) tarafından

Engelleme özelliği gelsin istedik.şimdi neden engel attıldı diye söylenir oldu buralar.daha iyi değilmi  engellemen yada onun engel atması

0 oy

Ay Allah razı olsun iyi ki engelliyor engellesin eleştiriye karşıt görüşe tahammülü yoksa post açmasın geçsin aynanın karşısına haklısın haklısın seni kıskanıyorlar çekemiyorlar diye kendi duymak istediklerini söylesin :) 

önce (945 puan) tarafından

Okadar çok şey yazdım ki tam atacakken post uçtu okadar da yoruldum ki yazarken de😏 bidaha kimseye yorum yapmicam sanırım 🤦

Ben içimdekini söyledim yorum yazma demiş.. küfür hakaret yoksa her yere her şeyi yazarım beğenmiyorsan alta yorumlarda kendi kendine haklısın haklısın yaz dur dedim oh hiç pişman değilim 😅

😂😂😂he valla dur bende gidem aynaya içimde tuta tuta kanser olcam

önce (945 puan) tarafından
+1
0 oy
önce (135 puan) tarafından

Kız  herhalde kimse beni engelememiş engelese bile bilmiyorum nasıl engelendiğimi bemçnde sinir oluyorum post açıyorsun cevap ver yani yada post açma 

Bende bilmiyordum ama cvp ve artı gelmiş girince açılmıyor bu içerik size gösterilmiyor diyo yani engel yedim😂

önce (135 puan) tarafından

Ben hiç böyle bi yazıyla hiç kaşılaşmadım demmekki kimse beni engelememiş 

0 oy
önce (9,957 puan) tarafından

Hiç tartışmadığım yorum yapmadığım kişiler bile engelliyor 😂 @Seri de engellemiş beni sorun yaşamadım kendisi ile ama engellemiş. Canı öyle istemiş demek ki 😄 canı isteyen engelliyor takılma 

Biraz saçma zaten eleştiriye gelemiyosan buraya yazmak mantıksız 

@seri niye kız 

Öyle de gelde anlat işte 

Yorumumu göremez beni engellediği için 😂 

Sorarım ben ona valla çok hakaret bari konuşmadığı sürece engellemem kimseyi İdil vardı sonra helallestik amannn 

Ben daha kimseyi engellemedim 😂 

0 oy
önce (5,114 puan) tarafından

Postu kapatmış galiba cevapları okuyamadım yaa kim kimi kıskanıyor yazacaktım işim çıktı yazamadım. Geri döndüm post yok 😄

😂uçtu 

önce (5,114 puan) tarafından

🤣🤣🤣

0 oy
önce (845 puan) tarafından

kım kız ben gerıde kalmısım sanırım 😂 postu görmustum ama bakamamıstım sonra bakarım demıstım kız dogruları dersenız engellerler tabı yüreği kaldırmıyorkı😂 

😂😂😂

0 oy
önce (1,289 puan) tarafından

Hayat pay ne onu bile bilmeyen ben onlara hic girip bakmadim bile ben o vorumcesi altin takmışa yorum bile yapmadım yazacaklarımi herkez yazmis zaten 

Bende burdan görüp indirdim fis okutup puan topluyorsum bende tam bilmiyorum 

0 oy
önce (1,803 puan) tarafından

Hayat pay çok saçma neredeyse 10 adet diş vardı elimde hiç birini kabul etmedi sildim gitti

Bende sildim 🤗 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Sosyal medya platformlarında engellendiğimi nasıl anlarım?
Bir platformda engellendiğinizi anlamanın en temel yolu, kişinin profilini, paylaşımlarını veya yorumlarını göremiyor olmanızdır. Eğer daha önce etkileşime girdiğiniz bir kullanıcının profil sayfası boş görünüyor veya arama sonuçlarında çıkmıyorsa, engellenmiş olabilirsiniz. Ayrıca, gönderilerine artık yorum yapamıyor veya mesaj gönderemiyorsanız bu durum da engellendiğinize dair güçlü bir işarettir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Online platformlarda haksız yere engellenme durumunda ne yapabilirim?
Sosyal medya platformlarında engellenmek, genellikle kullanıcının kendi inisiyatifinde olan bir durumdur ve buna karşı yapılabilecek teknik bir müdahale bulunmamaktadır. Eğer biri sizi engelliyorsa, bu kişinin içeriğine erişiminiz kesilir. Tartışmalı veya istenmeyen durumlarda platformun sunduğu şikayet etme seçeneklerini kullanabilir veya kişisel sınırlarınızı koruyarak o kişiyle olan etkileşimi tamamen sonlandırabilirsiniz.
Hayatpay uygulaması üzerinden puan kazanma süreci nasıl işler?
Hayatpay gibi sadakat programlarında puan kazanmak için genellikle harcama fişlerinin sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Her bir fiş belirli bir puan değerine sahiptir ve belirlenen hedef puana ulaşmak için bu süreci düzenli takip etmeniz önemlidir. Örneğin, 9000 puan gibi yüksek hedeflere ulaşmak için, fiş yükleme kurallarını ve güncel kampanya detaylarını uygulamanın yardım merkezi üzerinden kontrol ederek ilerleyebilirsiniz.
Sosyal medya paylaşımlarında eleştiriye kapalı olmak ne anlama gelir?
Sosyal medyada paylaşım yapan kullanıcıların gelen yorumları silmesi veya yorum yapan kişiyi engellemesi, genellikle kişisel alanlarını koruma veya eleştiriden kaçınma isteğinden kaynaklanır. Her kullanıcının kendi profilinde içerik yönetimi hakkı vardır ve olumsuz veya kırıcı buldukları yorumları engelleme yetkileri bulunmaktadır. Bu durum, sosyal medyanın özgürlük ve kısıtlama arasındaki doğal bir parçası olarak değerlendirilmektedir.
Sadakat uygulamalarında yüksek puan hedeflerine nasıl ulaşılır?
Sadakat uygulamalarında yüksek puan hedeflerine ulaşmak için sisteme düzenli olarak alışveriş fişi yüklemek ve bonus kampanyalarını takip etmek gerekir. Uygulama içerisinde belirtilen puan toplama kurallarına göre, her fişin sınırlı bir puan değeri olabilir. Hedeflediğiniz ödülü alabilmek için günlük limitleri zorlamadan, düzenli aralıklarla fişlerinizi sisteme kaydederek puan biriktirme sürecinizi optimize edebilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 496 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,747 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 241 göst.
14 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 893 göst.
11 Ekim 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Delirik (2,556 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,505,105 soru

24,571,041 cevap

361,972 kullanıcı

...