Boşanırken çocuğumu elimden alırlar mı, ne yapmalıyım?

0 oy
223 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,326 puan) tarafından

Bu adam olacak insan hadi bosanmazsa diretirse yada kızımı elimden alırsa görüşmek istediğinde benden kacirirsa diye korku var içimde bugün aile büyüklerinden duyan oldu bu adam seni bırakmaz kızı var diye bırak kızı ona diyorlar ama ben nasıl yaparım kızımı onlara nasıl bırakırım kafayı yemek üzereyim bilmiyorum ne yapacagimi 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (30,025 puan) tarafından

Kafayı niye yiyorsun psikolojini sağlam tut bir çocuğun yeri en iyi olacağı yer annesinin yanıdır ( istisnalar hariç) sana çocuğu ona bırak diyeni kaale bile alma. İkide bir kapıyı gösteren adam bu ihtimali de düşünmüştür. Ona tanınan yasal sürede görüşür kızıyla 

-Reklam-
0 oy
önce (865 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Saçmalamaasinlar kızın kaç yaşında 

Nedenek bırak çocuğu ya öyle bişi olur mu asla bırakma çocuğu bırakırsan pişman olursun yarın bir gün çocuk senden hesap sorar sakın bırakma 

İllaki boşanacak kızın küçükse alamaz nasıl alacak benimde oğlumun velayeti bende 3 yaşına girdi hayla bende doğum yapdim dava acdim çocuğum bende aslada vermem, çocukla bana arasında  yatılı karar çıkmadı ama  çıkar diye korkuyorum ve ayrıca ayrı şehirdeyiz onla , aslaa ama aslaaaa bırakma yavrunu

Boşanma ve görüş olursa hemen uzman şeklinde görüş isde görüşme merkezinden baba çocuğu alıp gidemez görevliler çocuğu anneden alıp babaya veriyor uzmanlar oluyor baba çocuk yanında , görüş bitince babadan çocuk alınıp anneye teslim ediliyor ordan kaçırmaz 

önce (3,326 puan) tarafından

Kızım 2 bucuk yasinda asla vermek istemiyorum zaten senin yazdiklarinida görünce uzmn eşliğinde alıp vercem yoksa ben güvenmiyorum ona beni üzmek yilratmak için her pisliğe başvurur

0 oy
önce (845 puan) tarafından

ne demek kızı ona bırak hangı akla dıyor bunu dıyen acaba 9 ay karnında tasıyorsun mıde bulantısı halsızlık agırlıgı kilosu saç dökülmesi çatlaklar doğum emzirme falan hepsını kadın cekıyor bunlar önemli değilmi diyor onlara göre öyle tabı doğumhaneye gırıyorsun cıkıyorsun bılmıyorlarkı nasıl cıkıyor cocuk🤷‍♀️

Velayet davası acarsın kazanırsın zaten kızı onlara bırakıpta daha cok hayatından etme cocugu stresede sokma kendını kızının sana ihtiyacı var senın mutluluguna neşeliliğine ihtiyacı var 

+1

Onlar güya beni düşünüyor çocuk olmazsa seni unutur diye ama ben onu kaybetmek nefesimi kesiyor kızım hissetti sanırım gece hiç uyanmayan kız anne seni seviyom diye sarıldı ben bu kızıma nasıl kıyıp vereyim

0 oy
önce (1,613 puan) tarafından

ya bu aile buyukleri niye destek yerine kostek oluyorlarki. kizini birak nedir. birakmaz nedir . buyuk oluo buyuklugunuzu gistereceksiniz araya gireceksiniz anneyle cocuk ayrilmaz diyeceksiniz alt tarafi. 

bu cocugunu birak gel diyenler sadece senin icin demiyorum sadece ve sadece coluklu cocuklu dul kadin baba evine yakismaz cocugunu birakirsa anca kabul edilir diye dusunen zihniyetli insanlar. kadinin yaninda vocugu olmayinca nugustan kutukten silinmiyor sonucta vocugu var evlenmis bosanmis sizin kiziniz yada akrabaniz . bunu bu sekilfe kabul edecekken cocugunu birakip gelince kiz hic evlenmemis bekar kizin zamanina donusmuyorki.

0 oy
önce (5,947 puan) tarafından

En son dava acacaktin diye hatırlıyorum tekrar mi baristin  herşeyi mahkemeye bırak doğru kararı onlar verir zaten milletin dedigine göre mi hareket edicez

Evet şans vereyim dedim ama keşke vermeseydim yine aynı oldu 

0 oy
önce (603 puan) tarafından

Canım 2 '5 yasındaki cocugu devlet ve hakim bazı ististanalar dışında anneye verir 

Babası ile de kontrol noktaları var sadece orda görüşür 

Kacıramaz çünkü ciddi cezaları var.

0 oy
önce (5,618 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım ümitsizlik batağına düşme herşey olacağına varır çocuğun da daha çok küçük sensiz yapamaz 

0 oy
önce (2,672 puan) tarafından

Öyle şey olmaz ya evlattan ayrı olunabilirmi ya sanki eşya bırakıcan kolay denmesi töbe töbe ya Allahım yardımcın olsun canım ya çok üzüldüm böyle durumlara hele 😥😥😥 

0 oy
önce (186,405 puan) tarafından

bi *** yiyemez milletin doldurusuna gelme ne korkuyon ates olsa kendini yakamaz 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Boşanma sürecinde çocuğun velayeti nasıl belirlenir?
Boşanma sürecinde çocuğun velayeti belirlenirken en önemli kriter çocuğun üstün yararıdır. Mahkeme; çocuğun yaşı, ihtiyaçları, anne ve baba ile olan ilişkisi ve yaşam koşulları gibi faktörleri değerlendirerek velayet kararını verir. Haklı bir sebep olmadıkça çocuğun her iki ebeveynle de sağlıklı bir iletişim kurması esas alınır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Eşim çocuğumu elimden alırsa veya kaçırırsa ne yapmalıyım?
Çocuğun bir ebeveyn tarafından kaçırılması durumunda vakit kaybetmeden aile mahkemesine veya savcılığa başvurarak geçici velayet veya çocuğun teslimi talebinde bulunmalısınız. Yasal yollara başvurarak çocuğun güvenliğini güvence altına almak, ebeveynlik haklarınızı korumak adına atılması gereken ilk ve en kritik adımdır.
Boşanma aşamasında çocuğun velayeti tek tarafa mı verilir?
Boşanma aşamasında velayet genellikle ebeveynlerden birine verilir ancak bu durum diğer ebeveynin çocukla görüşme hakkını ortadan kaldırmaz. Mahkeme kararıyla belirlenen kişisel ilişki günlerinde çocuğun diğer tarafla vakit geçirmesi yasal bir haktır. Velayet, çocuğun bakım ve temsil yetkisini kapsar ancak ebeveynlik sorumluluğu devam eder.
Çocuk varken boşanma kararı nasıl sağlıklı yönetilir?
Çocuk varken boşanma sürecini yönetirken ebeveynlerin çatışmayı çocuğa yansıtmaması en temel kuraldır. Süreç boyunca profesyonel bir aile danışmanından destek almak, çocuğun duygusal sağlığını korumak ve ebeveynler arasındaki iletişimi hukuki sınırlar içinde tutmak uzun vadede çocuğun psikolojisi için oldukça faydalıdır.
Boşanmak istiyorum ama çocuğumu kaybetmekten korkuyorum ne yapmalıyım?
Çocuğunuzu kaybetme korkusu yaşamanız oldukça insani bir durumdur ancak hukuk sistemi çocuğun sadece bir ebeveynin malı olmadığını savunur. Bu süreçte bir aile hukuk uzmanı ile görüşerek yasal haklarınızı net bir şekilde öğrenmek, korkularınızı somut bilgilere dayandırmanızı sağlar ve belirsizlikten kaynaklanan kaygı düzeyinizi azaltabilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,641 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Expertmom (1,000 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 864 göst.
0 oy
13 cevap 909 göst.
2 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nisan cicegi (12,883 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 604 göst.

Kategoriler

1,505,105 soru

24,571,041 cevap

361,972 kullanıcı

...