Eşim beni aldattığını itiraf etti, boşanma sürecinde ne yapmalıyım?

0 oy
194 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (4 puan) tarafından

Eşim beni aldatıyor bunu resmen yüzüme söyledi ayrıca telefonunda da msjlarini gördüm başkasıyla 

Bosanalim sen bana kadınlık yapamıyorsun elin karısı bile senden daha hamarat yani bazı konuda onu kastetti ben de tamam aç davayı pazartesi kuzenim zaten avukat o takip eder benim işlerimi böyle kanı bozuk kocası olan varsa hayatınızdan sutlayin hayata bir kere geliyoruz o da böyle sütü bozuklae için gelmedik sizce fikrim doğru mu

5 Cevaplar

+4 oy
önce (2,512 puan) tarafından

Keşke dıyeydın sana hamarat senden öncekilere de hamarattır diye. Tecrübeli demek ki...

İğrenç herif bir de pişkin. Zeytinyağı gıbı üste çıkmak da bu

-Reklam-
+1 oy
önce (1,612 puan) tarafından

digru tabiki. sana kari coksa banada adam cok bi sana mi kaldim diyecen iate yuzune yuzune . kendini bir ninet sanio heralde kadinlik yapamiyorsun diyerek kendini hakli cikaracagini zannederek iyice alcalmis. hayat bi gun birkere geliyoraun aende biran once yon veirirsin kendi hayatina bu adamla arsizlikla zaten daha cok aldatirdi bosamadan. bir hatadir oldu pismanim bile demeyen biri

önce (4 puan) tarafından

Aynen öyle demek gerekiyor da işte kendimi onun seviyesine düşürmek istemiyorum yüzüne vurulacak çok şey var da işte desem ki sen erkekliğini gösterdin mi ki bana bamyanla kendini adam mı sanıyorsun desem yıkılır başıma kalır filan bide suratsız anasıyla uğrasamam 

Herkes kendine yakışanı yapar incelediği yerden kopsun inşallah 

0 oy
önce (865 puan) tarafından

Doğrusu  haklısın bişver sana neler demiş terbiyesiz adam yol ver gitsin kuzeninde avukat zaten , 

Ben 3 sene sonra davam daha yeni 1 ay önce bitti ohhh ve dünya varmış neler cekdiriyor bu adamlar ama rabbimin adaleti var ozaman günlerini gorcekler 

Eninde sonunda oluyor boşanma 3 sene sürdü şimdi şimdi artık davaları uzatmiyor diyede benim bitmiş olabilir yoksa dahada uzardi 

Yani adam sıkıntıli her çocuk görüşünde olaylar her hafta sonu ya neler etti bana uzman altında gorusde olmadı ozamanlar bilmiyordum ben parkta veya mahallemde çocuk görüşleri.yapdim ailemde yanında ama ne kavgası ne şeyi bitiyor iftira atıyor suçluyor yalandan yere şikayetler ediyordu 

önce (3,324 puan) tarafından

Bende korkuyorum benim bu ikinci boşanmam ama ilk sakın insandı bu öyle birisi değil nasıl olacak bilmiyorum görüşte falan hadi kızımı benden kacirirsa falanda korkuyorum 

Gercekden sıkıntılı insanlar çok.zor korkuyorsun alıyorum benimkide arabada çocuğu severken bende evin camdan bakiyodum hreket etti gitti ben bağırdım evde sokağın aşağısına inip cikdi camdan görüyorum donmeseydi fena ederdim onu,

Bı ara görüşlere inmedim evin camından oğlumu kontrol ettim annemler inip çocuğu adama veriyordu neden inmedim adam beni görünce olay kavga ve benden Vazgeçsin diye karşısında olmadım gene fayda etmemisdi

önce (3,324 puan) tarafından

Allah'ım yardım etsin evlenirken ne umutlarla başlıyoruz ama biterken korku var 

önce (4 puan) tarafından

Bacım senin de 2.evliliginmis nasıl böyle hata yaptın yani bence gelen gideni aratmis gibi duruyor sende

0 oy
önce (30,009 puan) tarafından

Senin erkekliğine kadınlık bu kadar oluyor kusura bakma deseydin. Boşa kız hem suçlu hem arsız 

0 oy
önce (1,729 puan) tarafından

Kov evden ve boşa. Çocuğun var mi

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşimin beni aldattığını öğrendiğimde boşanma davasını nasıl başlatırım?
Eşinizin sizi aldattığını belgelediğinizde (mesajlar, itiraf vb.), öncelikle bir avukatla görüşerek durumu hukuki zemine oturtmanız gerekir. Aldatma eylemi Türk Medeni Kanunu'nda 'zina' veya 'evlilik birliğinin temelden sarsılması' nedeniyle boşanma davası açmak için haklı bir gerekçe oluşturur. Avukatınız aracılığıyla dilekçenizi hazırlayıp aile mahkemesine başvurarak boşanma sürecini resmi olarak başlatabilir, bu süreçte maddi ve manevi tazminat haklarınızı koruyabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Aldatılma durumunda boşanma davası için hangi kanıtlar gereklidir?
Aldatılma durumunda boşanma davasında kullanılacak en güçlü kanıtlar telefon mesajları, fotoğraf, video kayıtları, otel kayıtları veya eşinizin durumu itiraf ettiği yazılı beyanlarıdır. Ayrıca, durumu bilen tanıkların ifadeleri de mahkemede delil olarak kabul edilir. Ancak bu delillerin hukuka uygun yollarla elde edilmiş olması esastır; yasa dışı yollarla elde edilen veriler mahkemede geçersiz sayılabilir veya suç teşkil edebilir.
Boşanma sürecinde eşin hakaret etmesi ve aşağılaması tazminat nedeni midir?
Evet, boşanma sürecinde eşinizin size 'kadınlık yapamıyorsun' gibi onur kırıcı ve kişilik haklarınıza saldırı niteliğinde sözler söylemesi boşanma davasında kusur teşkil eder. Bu tür hakaretler, evlilik birliğinin temelden sarsılmasına neden olan ağır kusurlu davranışlar olarak değerlendirilir. Mahkemeye sunulacak dilekçede bu davranışlar özel olarak belirtilmeli ve bu durum, talep edeceğiniz manevi tazminat miktarını artırabilecek unsurlar arasında yer almalıdır.
Boşanma davası açarken aile üyelerinden bir avukat tutmak avantajlı mı?
Boşanma davasında aile üyelerinden veya tanıdık bir avukattan destek almak, süreçle ilgili size güven verebilir ve iletişimi kolaylaştırabilir. Ancak boşanma süreci duygusal olarak yıpratıcı bir dönemdir; profesyonel mesafeyi koruyabilen ve alanında uzman bir avukatla çalışmak, davanın hukuki stratejisinin daha objektif bir şekilde yürütülmesini sağlar. Önemli olan, avukatınızın boşanma hukuku konusunda deneyimli olması ve süreci profesyonelce yönetmesidir.
Eşin aldatması durumunda boşanma davası ne kadar sürer?
Aldatma nedeniyle açılan boşanma davaları, dosyadaki delillerin netliği, tarafların çekişmeli veya anlaşmalı boşanma kararı ve mahkemenin iş yüküne bağlı olarak ortalama 1 ile 3 yıl arasında sonuçlanabilir. Eğer eşiniz aldatma olayını kabul eder ve taraflar nafaka, tazminat ve velayet gibi konularda 'anlaşmalı boşanma' protokolü üzerinde uzlaşırlarsa, dava süreci çok daha kısa sürede, bazen tek duruşmada tamamlanabilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
63 cevap 3,516 göst.
2 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ahsenella (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,213 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Oğlumu Beklerken❤️ (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 4,292 göst.
10 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 2,814 göst.
10 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Civcivim (1,107 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,505,055 soru

24,570,273 cevap

361,941 kullanıcı

...