+3 oy
1,409 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,547 puan) tarafından

Ameliyat öncesi ve sonra aynı düşünmüyorum hicbirseyi hanımlar annamle kızkardeşim geldi(babam yok) annemin okuma yazması olmadığı için kardeşim dedi hastaneye ben geleyim bir yere felan yollarlar annem bilmez neyse eşim çocuklar annem evde kaldı kız kardeşimle ben gittik ameliyata girerken kardeşim annemi aramıs görüntülü oğlum kucağında annem ağlıyor çok tuhaf hissettim o an kocam çocuklar öyle durmuştu sadece annem ve küçük oğlum ağlıyordu bende helallik alıp girdim🙏

SİZE BİŞEY OLSA İLK KİM KOSAR (ALLAH göstermesinde)

54 Cevaplar

+1 oy
(9,306 puan) tarafından

Annem kardeşlerim eşim babam evlatlarım  hepsi hemen koşar çok şükür 

(3,547 puan) tarafından

Rabbim daim etsin 😊

(9,306 puan) tarafından

Halam ve teyzemler de gelir hemen onlarda bırakmaz

(9,306 puan) tarafından

Amin inşallah

(3,547 puan) tarafından

Halam yok iki amcam tek var teyzemde var ama karsta

-Reklam-
+1 oy
(894 puan) tarafından

eşim uzaktaysa ilk koşan yanıma kayınvalidem olur 

(3,547 puan) tarafından

Ne güzel benimki sadece aradi olsun yaşlı zaten 

+1 oy
(2,328 puan) tarafından

Hem ailem hem kayın baba tarafimda koşar çok şükür bana göre önemi olan kimin olması değil yüreğinde bir parça merhamet olan herkes koşar 

(3,547 puan) tarafından

Benim kendi ailem çok yok yani öyle sülale değiliz eşimin ailesi baya kalabalık ama kimseyle görüşmüyoruz kayınpeder öldü herşey bitti 

+1 oy
(8,035 puan) tarafından

Kocam,annem,babam,ablam,erkek kardeşim ve eşi, kaynanam hepsi gelir elinden geleni yapar 

(3,547 puan) tarafından

Maaa aile maşallah 😊

+1 oy
(31,866 puan) tarafından

Annem aşırı fedakâr bir kadındır sağolsun ama eşimde sağolsun her kötü anımda destek olur refakatçi de kaldi yeni evli iken hastanede annemden sonra en iyi bakabilecek kişidir bence 

(3,547 puan) tarafından

Maşallah 😊

+1 oy
(1,919 puan) tarafından

Eşim annem kardeşlerim babam koşar hemen

(3,547 puan) tarafından

Maşallah 😊 

+1 oy
(10,938 puan) tarafından

Annem tabi ki de 

(3,547 puan) tarafından

😊

+1 oy
tarafından

Kocam 10 kardeşim annem babam hepsi anında koşar

(3,547 puan) tarafından

Maşallah 

+1 oy
(3,295 puan) tarafından

Eşim ve annem 

Babamı da eklemek isterdim ama varlığı ile yokluğu bir Allah razı olsun kendisinden ama hiç umrunda değiliz. Zevkinin tohumuyuz sadece

(3,547 puan) tarafından

Benimde yok babam olsaydı keskede gelmeseydi 😕

+1 oy
(532 puan) tarafından

Ailem eşim çocuklar en çokta Ablam ❤️ iyiki varlar 

(3,547 puan) tarafından
+1

Ya bacılar iyiki var ben ablayim bir kız kardeşim var Dünyam benim 

(532 puan) tarafından

Bizde 3 kız kardeşiz çok başka ya Ablam dert ortağım ❤️

(3,547 puan) tarafından

Ya ne güzel kardes gibisi varmı yaa

+1 oy
(1,328 puan) tarafından

Kocam ne kadar aksi olsada evet ha beni boşayana kadar koşar hatta bişi olsa çok daha iyi koşar yaptığı fenalıklar aklına gelip uçma gelir. 

(3,547 puan) tarafından

Allah seni 🤭benimki cocukarla mecbur evde kaldı küçük olan annemi pek tanimiyo diye durmazdi yoksa gelirdi belki 

+1 oy
(2,052 puan) tarafından

Sadece eşim ve çocuklarım🥰😔

Kaynanam da koşar oda belki yani sadece dedikodu için olabilir

Anam babam eşimi bosuyorum desem heeemeeen koşar bir türlü istemediler eşimi eşimle bozdular kafayı

Abim ablalarim babamın mirası için onların sözünden çıkmaz konuşma dediler konuşmazlar yıllardır benimle 

Kısacası önce Allah'ım sonra eşim ve 4 evladım başkada kimsem yok...

(3,547 puan) tarafından

Nezire sendemi 2008 de yaktın başını 🤭

(2,052 puan) tarafından

Susadım çeşmeye inmezzzzz olaydimmm elimden bir yudum su icemezzzz olaydım🤣🤣🤣

Şükür huzurum yerinde ama 18 de evlendim 19 da anne oldum evlatladim iyiki varlar fakat şimdiki aklım olsa belki yeni evlenirdim oda belki🤣🤣

(3,547 puan) tarafından

Kız biz yasitiz bende 18 de evlendim *** varmış gibi 2008 de evlendim 

(3,547 puan) tarafından

Oğlum 2009 doğumlu bende 89 luyum

(2,052 puan) tarafından

Yaptık bir hata🤣🤣benimde oğlum 2010 lu kızım 11li bende  91 liyim

+1 oy
(13,935 puan) tarafından

Kocam annem ve kardeşlerim geçen aynını kocam düşündü Allah korusun başım sıkışsa sen ve kızımdan başka kimsem yokmuş düşündümde dedi 

(3,547 puan) tarafından

Bunu eşim bana dedi sahur yapıyorduk beni senden başka kimse çekmez iyiki dedi dedim sus yede yat 

+1 oy
(8,002 puan) tarafından

Eşim yurtdışında şu an bir şey olsa ilk babam koşar eşim de işi gücü bırakır koşar. 

(3,547 puan) tarafından

Allah yokluklarini göstermesin 🌸babam olsaydı 🥺çok başka olurdu hersey 

(8,002 puan) tarafından

Amin amin. İnan öyle baba bambaşka bir şey tabii babalık duygusunu yaşayan erkekler. Bir de babacıklar var. 

(3,547 puan) tarafından

Benim babam sevgisini çok güzel verdi bize onun gibi seven görmedim 

+1 oy
(360 puan) tarafından

Eşim ❤

(3,547 puan) tarafından

😌

+1 oy
(2,468 puan) tarafından

annenin ağladığını okuyunca gözüm doldu

benimde annem kesin gelirdi çünkü kemoterapi aldığı ilk gün benim gebeliğimin çok riskli olduğunu öğrenmişti 300 kilometreden fazla yolu babamla gelip beni almıştı haklarını ödeyemeyiz... 

eşimde asla duramazdı tabi hakkını yemeyeyim 🥲

(3,547 puan) tarafından

Annem çok serttir aslında çok nadirdir ağladığını görmedim baktım agliyo 

(5,186 puan) tarafından

Benım annemde cok serttır kolay kolay aglamaz cocukken 6 7 gıdıyordum cenemde apse patlayıp ceneme yapıstıgı ıcın amelıyat olucaktım amelıyat ıcın haIrlık yapılıyor annem hiç gram hıssettırmıyor doktor geldı aldı benı annem oylece benı ızledı bende korkuyorum neyse gıdısımı bende ızlemeye basladım donunce yarı baygındım doktor kaldırıp duruyor ben uyumaya calısıyordum odaya gırdım annem kapıda benı beklıyor gozlerı kıpkırmızı olmuş yuzu gozu şişmiş halen aglıyor o halimle annemin o yuzunu halini asla unutamıyorum yataga koydular ben yatıyorum annem hıçkıra hıçkıra aglayıp babamla konuşuyordu ben yavaş yavaş kendıme geldıkce annem kendıne geldı amelıyatımda kucucuktu ve ben bunu sezeryanken hıssettım o zmn annem benden kılometrelerce uzakta bana dedıgı tek sey doguma gırınce bana haber verme ben olurum dedı bende hiç kımseye demedım taki cıktım kendıme geldım anneme bebegı attım annem o gun ki gibi hiçkıra hiçkıra aglayıp yuzume kapattı sesımı duyunca :( gorunce yazmM ısredım rahatsız ettıysem ozur dılerım kızlad

(3,547 puan) tarafından

Ağlattın beni biliyonmu annemin agladigini bı nenemin cenazesinde birde dk babama beyninde tümör var dediği zaman haatane bahçesinde arıyoruz annem yok arka tarafa gittimki sanklanmis ağlıyor 🥺

Ben babama çekmişim mesela yanımda biri ağlasa bide çok sinirlensem hemen aglarim

(5,186 puan) tarafından

Bende babamı dedemın vefat ettıgı zaman gordum ılk defa rabbım ayaklarına taş degdırmesın

+1 oy
(3,440 puan) tarafından

Eşim çok şükür 💜

(3,547 puan) tarafından

🩷🩵

+1 oy
tarafından

benımde kızımdan baska kimse kosmaz sanırım dogum yaptıgım halde aılem gelmedı eşte zaten aklı fikri baska yerde hepsını Allaha havale ettım yasadıklarımı bılıyor nasıl olsa 

(3,547 puan) tarafından

Allah büyük iyiki ona olan inancımız tam

+1 oy
(187,525 puan) tarafından

yasadigim yerde hic kimsem yok acik bisi olsa 1 arkadas var tek onu ararim sanirim 

(3,547 puan) tarafından

Gurbetlik...😕

(187,525 puan) tarafından

dil okuluna giderken aralik ayı fanadı kizim hasta ama oyle boyke degil ateş kusma ishal o gunde olcak ya benim okulda onemli bi sinavim var ogretmenime yazdim malesef gelmezsen 0 puan alirsin dedi tamam dedim kizimi o sekilde okuluna biraktim hemen arkadasi aradim anlattim durumu saat sabahin 8 i arkadasim tamam okuldan ben alirim dedi kizimin ogretmenine soylemistim aldi oglen evine goturdu surup vermis yumurta falan yedirmis allahim bin kere razi olsun rabbim kimseyi caresiz birakmasin

(3,547 puan) tarafından

Amin canım gerçekten kan bağı olması önemli degilki iyilik görmek için bana mesela tanımadan bebeğime kıyafet gönderdi birisi Allah biliyor cok az kıyafeti bide küçük olduğu zaman bezi taşıyor felan Allah bin kere razı olsun baksan akraba varmı var 😔

+1 oy
(1,211 puan) tarafından

Eşim oğlum ve ailem koşar eşimin ailesi de koşar 

(3,547 puan) tarafından

Maşallah 😊

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 875 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Elif21 (3,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 419 göst.
31 Ekim 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Vefayahasret (1,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,499 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,611 göst.

Kategoriler

1,514,124 soru

24,693,008 cevap

368,445 kullanıcı

...