0 oy
227 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,434 puan) tarafından

Naberr🪻😂ben iyiyim sukur,haftasonu mevlitle gecti c.tesi bi aile dostunun sunnet mevlidi vardi gittik,pazarda biz yaptik evde yemekli okuttuk allah kabul eder insalalh💜cocuklarla geciyo 1. Sinif malum okuma bayrami ve 23 nisan gosterileri var onlarla ilgileniyorum boyle istee,sizlerde ne var ne yok🍬

6 Cevaplar

0 oy
önce (318 puan) tarafından

İyiidr beeee mervis hayat mücadelesi dediğin gibi kizcem 5. Sınıf tam sınav dönemindeyiz ne misafir alıyorum ne gidiyorum Nisan sonuna ancak bitecek sınavlar inşallah 

önce (1,434 puan) tarafından

Okul olunca oyle ablaa yaa neyseki tatile az kaldi😁

-Reklam-
0 oy
önce (4,952 puan) tarafından

Bizde sabah doktora gıttık muayene vardı kızın ordan eksıklerı alıp eve geldım esyaları depoya koyup kızı parka cıkardım hava asırı guzel bıraz esiyor hosgelfın balım❤️

image

Hosbuldum canim benim💜iyi etmissjn biz kac gundur hep yagmjrluu mubarek karadeniz gibi bi hava var

önce (4,952 puan) tarafından

Bizimde bş guzel bı yagmurlu suan karabulutlsr geldı eve geldık allahtan

0 oy
önce (12,685 puan) tarafından

image

Meloşu okula bıraktım lastik patladı bu yollar ne zaman düzelecek naraları atarak lastikçi abiye teslim ettim onu bekliyorum 🙄

Oyy gecmis olsun esros

0 oy
önce (1,298 puan) tarafından

Allah kabul etsin canim kolay gelsin 

Valla yogun biraz bu ara 13 nisanda annem ameliyat olacak 14 nisanda benim oglanin dogum gunu bende dedim esim evde nasilsa bugun kayinvalidemlere gidelimde bi pastayla onlarla birlikte kutlayalim cunku hediyd falan da aldilar yok kutlamicam desem hem cocuk uzulecek hem onlara ayip olacak hem ameliyat araya girmeden oraya da gideyim bayadir gitmiyoruz dedim aksama oraya gitcez dogum gunu yapcaz diye havalara ucuyo cocuk sabah 8 olmadiydi uyandiginda simdi biraz uyuttum kalkana kadar islerimi yapsam iyi de hic canimda istemiyo yatiyorum oyle yaninda 

Amin mervis sagol💜sende yogunsun hee gecmis olsun annecigime,oglusunda dogim gunu kutlu olsun nice guzel senelere inslalah ,bebisin adina karar verdin mi

önce (1,298 puan) tarafından

Kiz aman anam beni tarlada mi dogurmus ne hep boyle kosturmayla geciyo omrum Allah razı olsun canim sagol iyi dileklerin icin isim mert ali olcak galiba 

0 oy
önce (837 puan) tarafından

iyiyiz ya evde emekleyen bi kız olup nasıl iyi olunuyorsa işte 😂 

Ahaha biz o asamaya gelmedik henuz kac aylik cnm bebis

önce (837 puan) tarafından

7.5 aylık bizimki erkencı davrandı yuz ustu durmayı sevmezdı 6 ayına kadar sonra donmeye baslayınca gitti bide hızlı hızlı gıtmeye calısıyor ne acelesı varsa artık😂 

0 oy
önce (2,902 puan) tarafından

Allah kabul etsin mervoş hayırlı olsun 🤗 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 666 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Elif mina (24 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 585 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hayalperestbirealist (3,033 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 2,539 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 271 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (969 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,505,055 soru

24,570,273 cevap

361,941 kullanıcı

...