Naberr🪻😂ben iyiyim sukur,haftasonu mevlitle gecti c.tesi bi aile dostunun sunnet mevlidi vardi gittik,pazarda biz yaptik evde yemekli okuttuk allah kabul eder insalalh💜cocuklarla geciyo 1. Sinif malum okuma bayrami ve 23 nisan gosterileri var onlarla ilgileniyorum boyle istee,sizlerde ne var ne yok🍬
İyiidr beeee mervis hayat mücadelesi dediğin gibi kizcem 5. Sınıf tam sınav dönemindeyiz ne misafir alıyorum ne gidiyorum Nisan sonuna ancak bitecek sınavlar inşallah
Okul olunca oyle ablaa yaa neyseki tatile az kaldi😁
Bizde sabah doktora gıttık muayene vardı kızın ordan eksıklerı alıp eve geldım esyaları depoya koyup kızı parka cıkardım hava asırı guzel bıraz esiyor hosgelfın balım❤️
Hosbuldum canim benim💜iyi etmissjn biz kac gundur hep yagmjrluu mubarek karadeniz gibi bi hava var
Bizimde bş guzel bı yagmurlu suan karabulutlsr geldı eve geldık allahtan
Oyy gecmis olsun esros
Allah kabul etsin canim kolay gelsin
Valla yogun biraz bu ara 13 nisanda annem ameliyat olacak 14 nisanda benim oglanin dogum gunu bende dedim esim evde nasilsa bugun kayinvalidemlere gidelimde bi pastayla onlarla birlikte kutlayalim cunku hediyd falan da aldilar yok kutlamicam desem hem cocuk uzulecek hem onlara ayip olacak hem ameliyat araya girmeden oraya da gideyim bayadir gitmiyoruz dedim aksama oraya gitcez dogum gunu yapcaz diye havalara ucuyo cocuk sabah 8 olmadiydi uyandiginda simdi biraz uyuttum kalkana kadar islerimi yapsam iyi de hic canimda istemiyo yatiyorum oyle yaninda
Amin mervis sagol💜sende yogunsun hee gecmis olsun annecigime,oglusunda dogim gunu kutlu olsun nice guzel senelere inslalah ,bebisin adina karar verdin mi
Kiz aman anam beni tarlada mi dogurmus ne hep boyle kosturmayla geciyo omrum Allah razı olsun canim sagol iyi dileklerin icin isim mert ali olcak galiba
iyiyiz ya evde emekleyen bi kız olup nasıl iyi olunuyorsa işte 😂
Ahaha biz o asamaya gelmedik henuz kac aylik cnm bebis
7.5 aylık bizimki erkencı davrandı yuz ustu durmayı sevmezdı 6 ayına kadar sonra donmeye baslayınca gitti bide hızlı hızlı gıtmeye calısıyor ne acelesı varsa artık😂
Allah kabul etsin mervoş hayırlı olsun 🤗
1,505,055 soru
24,570,273 cevap
361,941 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın