Eşime 7-8 bin TL bütçeyle ne hediye alabilirim?

0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (1,350 puan) tarafından

Kızlar eşime güzel bir doğum günü hediyesi almak istiyorum. İhtiyacı yok şu an hiç bir şeye. Güneş gözlüğü alabilirim ama gözlerimi ağrıtıyor diyip kullanmıyor. Aksesuar olabilir bana hediye fikri salın çok rica ediyorum 😅

Bütçe 7-8 bin. 

8 Cevaplar

0 oy
(661 puan) tarafından

Eğer eşinin saat sevdası varsa alabilirsin . Mesela benim eşimin benim ayakkabı çanta sevdam gibi saat sevdası vardır 😂 kaç tane olursa olsun yenisini alır  😂

(1,350 puan) tarafından

Var saat sevdası. Saat, zippo, tesbih falan. Ama tesbih koleksiyonu fazlalaştı baya ben tercihini saatten yana kullanıcam galiba:) 

(661 puan) tarafından

Ben doğum gününde saat almıştım :).  Bakalım temmuzda evlilik yıldönümünde ne alacağım 😂 birde babalar günü var anaaaa 😂😂😂

-Reklam-
0 oy
(1,657 puan) tarafından

valla erkege ne aksesuar alinirki. tesbih kro gibi. altin olmaz kro gibi . guzel

gumus  celik bileklik falan olur.  o da tarziyla alakali takarsa.  yuzuk osmanli sultanlari gibi yuzuk sevmem mesela  alyas bilr takmiyoruz biz😂😂😂 saat desem artik herkes akilli saat takio apple watch butceni asiyot.  sapka takiosa kasket gibi sapka alabilirsin. beymende guzel kasketler var. en guzeli bence ayakkabi olur ihtiyaci olamasada degisik degisik giyer:))

(661 puan) tarafından

Niye herkes Apple Watch taksın ki 😂

(1,657 puan) tarafından

😂😂😂 yani o da dogru 😂😂

(1,350 puan) tarafından

İşte zaten seçenek sınırlı. Bir de çok detaycı. Kendi saatlerine yakın tarzda bir saat alıyım ben en iyisi. Akıllı ya da klasik ona karar vermedim daha. Bileklik kaset şapka vs kullanmıyor. Yğzğk olarak sadece alyans o seçeneği de daha önce kullandım. 

0 oy
(1,461 puan) tarafından

Kız gram altın yap koy kenara🤣🤣🤣eşine de senden güzel hediye yok 🤣

(1,350 puan) tarafından

Benden güzel hediye olamaz zaten de yine de hediye alıcam😅

0 oy
(5,708 puan) tarafından

Ayna al bir tane sana senden güzel bir hediye bulamadım de hep erkekler mi  uyanıklık yapacak 😅🫣

(1,350 puan) tarafından

Allah var bizim için her şeyin en iyisi güzeli olsun diye çabalayan bir eşim var. Uyanıklık yapılacak bir eş değil benim kocam😅

0 oy
(3,732 puan) tarafından

Akıllı saat alabilirsiniz  güzel kıyafet kombini kablosuz kulaklık veya isme özel tespih arabanız varsa  modifiye tercih edebilirsiniz

(1,350 puan) tarafından

Arabaya modifiye işlerinden pek anlamıyorum ben. Orjinalini de bozmamak için hiç girişmedik açıkçası. Kıyafetlerini de artık kendisi alıyor. Bir ara bir svetshört almak için kıvrandım resmen. Alt kısmında dikiş olmasın diyor. Tim svetshörtlerde dikiş ki kısım var. Ondan sonra tövbe ettim resmen😅 Saat alıcam galiba ama şimdilik klasik mi yoksa akıllı saat mi ona karar veremedim. 

(3,732 puan) tarafından

Akıllı saat kullanımı rahat oluyor

0 oy
(12,988 puan) tarafından

Ben en son araç süpürgesi aldım 

Saat yada yüzükte sever benimki

(1,350 puan) tarafından

Ya benim eşim o kadar detaycı ve titiz ki. Sipariş ettim araç içi süpürgesi. Söyledim. Daha kargoya teslim edilmeden iptal ettirdi. Sürekli burda temiz ettirdiği bir yer var. Şu anlık gerek yok diye. Kıyafet konusunda da öyle. Saat ya da tesbih alıcam artık. 

0 oy
(8,331 puan) tarafından

Yaa onların yaptığını yap kahve Makinesi yada çay makinesi al 😁

(1,350 puan) tarafından

Ahahahaha 

Valla ikisi de var evde olmasa alırdım herhalde iyi fikirmiş:)  

0 oy
(593 puan) tarafından

Benim eşimin de doğum günü iyice yaklaştı 

Bende şık bı sofra pasta vs hazırlamayı düşünüyorum ama hediye ne alacağımı bende bilmiyorum bı pantolon beğenmişti aryrm bı turlu o pantolon u bulamyrm

(1,350 puan) tarafından

Ben eşime kıyafet vs alamıyoeum ya aşırı kıyafette detaya takılan biri. Gündelik hayatta da çok kıyafet diyebilen biri değil zaten. Erkeklere hediye almak zor iş seçenek sınırlı. Sen de bulamıyorsan aksesuar tarzı bir şey bak canım. Erkekler kadınlardan daha detaycı kıyafet konusunda 😅

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

7-8 bin TL bütçe ile eşe ne tür aksesuar hediyeleri alınabilir?
7-8 bin TL bütçe aralığında eşinize şık bir kol saati, gümüş veya deri detaylı bir erkek bileklik, kaliteli bir deri cüzdan seti veya modern tasarımlı bir kol düğmesi alabilirsiniz. Bu fiyat bandında orta-üst segment markaların uzun ömürlü ve zamansız aksesuarlarını bulmak mümkündür.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Hiçbir şeye ihtiyacı olmayan birine doğum günü hediyesi nasıl seçilir?
İhtiyacı olmayan kişiler için günlük yaşamına estetik katacak veya keyif verecek deneyimsel hediyelere odaklanmak en mantıklı tercihtir. Eğer fiziksel bir eşya alacaksanız, kişiselleştirilebilir ürünleri, hobilerine uygun aksesuarları veya şık bir akşam yemeği gibi manevi değeri yüksek alternatifleri değerlendirebilirsiniz.
Eşime gözlük dışında alabileceğim teknolojik aksesuar önerileri nelerdir?
Gözlük kullanmayı sevmeyen eşiniz için 7-8 bin TL bütçeyle kaliteli bir kablosuz kulaklık, şık bir akıllı bileklik, profesyonel bir tıraş makinesi seti veya kompakt bir powerbank gibi teknolojik aksesuarlar tercih edebilirsiniz. Bu ürünler hem pratik kullanım sağlar hem de teknoloji meraklısı erkekler için oldukça işlevseldir.
Erkeklere hediye alırken hangi aksesuar türleri daha çok tercih ediliyor?
Erkekler için hediye seçiminde saat, deri cüzdan, kemer, kol düğmesi ve kaliteli kalemler en çok tercih edilen aksesuarlar arasındadır. Bu ürünler hem iş hayatında hem de günlük kullanımda prestijli ve kullanışlı birer seçenek oluşturduğu için uzun yıllar hatırlanacak kalıcı hediyelerdir.
Kaliteli bir erkek aksesuarı alırken nelere dikkat edilmelidir?
Kaliteli bir aksesuar seçiminde malzemenin gerçek deri, çelik veya gümüş gibi dayanıklı materyallerden üretilmiş olmasına mutlaka dikkat edilmelidir. Ayrıca ürünün garanti süresinin olması ve markanın satış sonrası hizmetlerinin güçlü olması, hediyenizin kalitesini ve kullanım ömrünü doğrudan belirleyen en önemli kriterlerdir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 418 göst.
0 oy
35 cevap 1,229 göst.
0 oy
4 cevap 158 göst.
0 oy
10 cevap 445 göst.
14 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,518 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,505,404 soru