Forum sitelerinde etkileşim neden bu kadar düştü?

0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (2,406 puan) tarafından

Kızlar yapay zeka çıktı çıkalı hem soru sormada hem de cevaplarda son derece düşüş var gerçi ben uzun zamandır yoktum ama: )

9 Cevaplar

0 oy
(1,374 puan) tarafından

olabilir valla ben herşeyi ona soruyorum doğru cevaplar veriyor sagligimla ilgili birşey oluyor önce ona soruyorum o söylüyor hastaneye gidiyorum bakıyorum aynı şeyi söylüyor doktor

(2,406 puan) tarafından

Hangi programı kullanıyorsun

-Reklam-
0 oy
(918 puan) tarafından

Yok ya ondan sanmıyorum çok post ve boş post açan bi kaç kişi beni engellemiş yani ben hem öyle fazla girmiyorum girdiğimdede çok saçma şeyler görmüyorum denk gelmiyorum elhamdülillah. Belki seni de engellemişlerdir görmüyorsundur çok post.

(277 puan) tarafından

Kız Seni kim engellesin

(2,406 puan) tarafından

Ya bu engelleme özelliği geldiğinde ben çok aktif değildim:)

(7,709 puan) tarafından

Arkadaşın biri dün folik asit satmaya çalıştı burada ben de  elden ilaç satmanın suç olduğunu söyledim Canan da öyle bir şey demiş. Bizi engellemiş😂😂😂 kötü bir şey de demedik 

(12,890 puan) tarafından

Ay yok artık folklor asit satılır mı ya hayrına bir gebeye verir insan benim evde vardı doğumdan sonra sağlık ocağındaki ebeye verdim ihtiyacı olana ver dedim anam millet hayırda yapmak istemiyor ben şok

0 oy
(1,350 puan) tarafından

İnsanlardan fikir alma, hasbihal etme, en önemlisi konuşup eğlenme duygusu çekiliyor artık. Kimse kimseyle konuşmaya tahammül edemiyor. Bu durumun ayak sesi bunlar... 

(2,406 puan) tarafından

Bakalım devamı ne olacak

0 oy
(10,271 puan) tarafından

Olabilir bende herşeyi ona soruyorum en azından beni yargılamıyor veya herşeyi harama günaha bağlamıyor 

(2,406 puan) tarafından

Hangi programı kullanıyorsunuz

0 oy
(277 puan) tarafından

Ben de aktif girmiyorum pek bir iki gündür evdeyim bakıyorum ama son zamanlarda hiç keyif vermiyor

0 oy
(186,447 puan) tarafından

ooooo marsilyali sen nerelerdeydin cem napiyo

(2,406 puan) tarafından

İyiyiz güzellik sen nasılsın 

(186,447 puan) tarafından

ayni bende

0 oy
(595 puan) tarafından

Ewt bu sorum olsa direk ona soruyrm net ve doğru cevap veriyor 

0 oy
(205 puan) tarafından

Eski hesabım yok eskisi kadar aktif de değilim. Ama yorum yapmak istedim yapay zeka evet hepimizin hayatında yeri var şuan ama ben hem yapay zeka seviyorum hem buranın samimiyetini 🤭

0 oy
(2,621 puan) tarafından

Yapay zekayı bir ben kullanmıyorum galiba

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Yapay zeka araçları forumlardaki etkileşimleri nasıl etkiliyor?
Yapay zeka araçları, hızlı ve pratik bilgi sağladığı için kullanıcıların forumlarda derinlemesine tartışma yerine hızlı yanıtlar almayı tercih etmesine neden olmaktadır. Bu durum, topluluk içi etkileşimin ve samimi soru-cevap alışverişinin azalmasına, kullanıcıların arama motorları üzerinden doğrudan yapay zeka çıktılarına yönelmesine yol açmaktadır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Forum sitelerinde katılımın düşmesinin temel nedenleri nelerdir?
Forum katılımlarının düşmesindeki en önemli faktörler, hızlı bilgiye erişim sağlayan yapay zeka botlarının yaygınlaşması ve sosyal medya platformlarının tercih edilmesidir. Kullanıcılar, kişisel deneyim paylaşmak yerine teknik sorularına anlık yanıt veren yapay zeka modellerini kullanmayı tercih ettiği için geleneksel forum trafiği önemli ölçüde azalmaktadır.
Yapay zeka dönemiyle birlikte forumlar nasıl bir dönüşüm geçiriyor?
Yapay zeka dönemiyle forumlar, bilgi paylaşım merkezlerinden ziyade niş toplulukların bir araya geldiği destek alanlarına dönüşmektedir. Genel teknik soruların yapay zeka ile çözülmesi, forumlarda sadece yapay zekanın veremeyeceği gerçek insan deneyimi ve duygusal paylaşımların ön plana çıkmasına neden olmaktadır.
Forum kullanıcıları etkileşimi artırmak için neler yapabilir?
Forum kullanıcıları etkileşimi artırmak için yapay zekanın üretemeyeceği kişisel anılara, yerel tecrübelere ve özgün fikir paylaşımlarına odaklanmalıdır. Sadece bilgi sormak yerine, topluluk üyeleriyle samimi bir bağ kuran, hikayeleştirilmiş içerikler oluşturmak ve tartışma başlatıcı sorular sormak, etkileşim düzeyini yeniden canlandırmak için en etkili yöntemdir.
Dijital platformlarda kullanıcı trafiği neden azaldı?
Dijital platformlarda trafik azalışının ana sebebi, arama motorlarının sunduğu yapay zeka destekli özetler sayesinde kullanıcıların siteye tıklama ihtiyacının ortadan kalkmasıdır. Kullanıcılar web sitelerini ziyaret etmek yerine, sorgularına doğrudan cevap veren yapay zeka modellerini kullanarak süreci tamamlamakta, bu da organik ziyaretçi trafiğinde genel bir düşüşe sebep olmaktadır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 267 göst.
0 oy
3 cevap 114 göst.
28 Mart 2026 Ev & Yaşam kategorisinde Kadinca_9094258 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
20 Mart 2026 Diğer kategorisinde Heidi nin koylusu (5,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.

Kategoriler

1,505,426 soru

24,577,045 cevap

362,241 kullanıcı

...