Eşimi aldatırken yakaladım, boşanmalı mıyım?

0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
tarafından kapalı

Bir önceki postuna yazmıştım. Eşim beni aldattı pubg oyununda kızlara mesaj yazarken yakaladım.Bosanmaya karar verdim ve kardeşim bugün geldi affet onu sesini göster. Sen ilgisiz davranıyorsun diye yaptı. Sonra eşim elinde çiçekle içeriye girdi ben almak istemedim kardeşim bana sert baktı al diye.ailem boşanmaya yanaşmıyor 1 tane çocuğum var calismiyorum .

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

+3 oy
(2,437 puan) tarafından

Ali ata bak. Koş Ali koş . 🙄 Kardeşim gelmiş miş sert bakmışmış. dış kapının dış mandallarını nasıl müdahale etmesine izin veriyorsunuz ? Kardeşine ne bu durumdan. Bu nasıl yüz vermektir. Git çalış kendine ayrı bir yaşam kur. Kocan olacak pisliğide evden kapı dışarı et çilingir çağır anahtarı değiştir . Öyle de Güzel geçinirsin ki. Ailene gitmek zorunda değilsin 

(21 puan) tarafından

Evime zorla geldi .aradı dedi ki oraya geleceğim gelme müsait degilim dedim baktım kapıma dayanmış 

(2,437 puan) tarafından
+1

Ara polisi alsınlar götürsünler. Seçenek çok hiç birşey bahane değil 

-Reklam-
0 oy
(2,403 puan) tarafından

Kardeşine ne oluyor ya ne kadar biliyor senin evin içinde ilgisiz olduğunu. Adam oyun oynarken karşısında cilvemi yapacakmışsın anlamadım. Kimsenin aklıyla haraket etme içinden be geliyorsa onu yap.

0 oy
(3,804 puan) tarafından

hee erkekler hiç bir zaman hatalı değildir zaten , kadın ya ilgisizdir , ya ev işini yapmıyordur ,ya sevgisini gostermiyordur , ya ya ya.

0 oy
(3,019 puan) tarafından

İyi de kardeşin yanında olacağına karşında durmuş senin sende affettin yani eşini ? 

(21 puan) tarafından

Valla çok saçma dimi işte ailme çok kızıyorum bazen

0 oy
(712 puan) tarafından

Bu karar sadece seni ilgilendirir abi kardeş kim ki

0 oy
(233 puan) tarafından

Kardesıne ne oluyor onu anlamadım ilgisizsen ona ne sinir oldum burda 

Aldatan yine aldatır ,affet affetme birşey diyemem senin kararın ama kardeşini dinleme ,resmen senin yüzünden başka kızlarla konuşmuşa getirmiş dengesiz mi ne 

0 oy
(30,102 puan) tarafından

O zaman kendine bir iş bulmakla başla işe kendine ait bir hayat kurman için kendi paranı kazanman lazım konfor alanindan çıkıp yeni bir hayat kurmak çok zordur evet ama ebeveyn olmuş yetişkin insanların kendi hayatlarının ipini eline alması gerek o onu dedi bu şunu dedi ile hayat geçmez 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Aldatılma sonrası boşanma kararı alırken nelere dikkat etmeliyim?
Aldatılma sonrası boşanma kararı alırken öncelikle kendi duygusal kararlılığınızı değerlendirmeli ve bir avukat ile görüşerek hukuki haklarınızı öğrenmelisiniz. Aile baskısı veya dış yönlendirmeler yerine, çocuğunuzun geleceği ve kendi kişisel güvenliğiniz doğrultusunda objektif bir karar vermeniz önemlidir. Güven kaybının telafisi zordur; bu nedenle profesyonel bir aile danışmanından destek almak, süreci daha sağlıklı yönetmenizi sağlar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Çalışmayan anne boşanma sürecinde velayet ve nafaka konusunda ne yapmalı?
Çalışmayan bir anne olarak boşanma davasında çocuğunuzun velayetini alabilmek için çocuğun bakımını karşılayabileceğinizi ve uygun bir yaşam alanı sunduğunuzu kanıtlamanız beklenir. Mahkeme sürecinde tedbir nafakası ve boşanma kesinleştiğinde iştirak nafakası talep ederek geçim güvencesi sağlayabilirsiniz. Hak kaybına uğramamak adına bir barodan ücretsiz hukuki destek alabilir veya bir avukat ile süreci yönetebilirsiniz.
Eşim beni aldattığında ailem boşanmamı istemiyorsa nasıl bir yol izlemeliyim?
Ailenizin boşanma konusundaki baskısı, kendi yaşam standartlarınızı ve mutluluğunuzu belirleme hakkınızın önüne geçmemelidir. Eşinizin davranışlarının nedenini sizin ilginize bağlaması, aldatma eyleminin sorumluluğunu sizin üzerinize yıkma çabasıdır ve bu sağlıklı bir ilişki dinamiği değildir. Sınırlarınızı net bir şekilde çizip, kendi kararlarınızı alırken güvendiğiniz arkadaşlarınızdan veya profesyonel bir psikolojik destek kanalından yardım almanız daha doğru olacaktır.
Aldatılma şüphesi veya kesinliği sonrası psikolojik destek nasıl alınır?
Aldatılma travması, özgüven kaybı ve yoğun stres yaratan bir durumdur; bu süreçte uzman bir klinik psikolog veya aile terapisti ile görüşmek duygusal dengeyi sağlamanıza yardımcı olur. Destek alırken bağımsız, tarafsız ve sadece sizin iyiliğinizi gözeten profesyonelleri tercih etmelisiniz. Kamu kurumlarındaki sosyal hizmet merkezleri veya ücretsiz psikososyal destek hatları üzerinden bu konuda ilk adımı atarak profesyonel rehberliğe ulaşabilirsiniz.
İlgisizlik bahanesiyle aldatma durumunda ilişkiyi kurtarmak mümkün müdür?
İlgisizlik bir ilişki sorunudur ancak aldatma, güven ihlali ile sonuçlanan bireysel bir tercihtir ve bu iki durumun eşdeğer tutulması yanlıştır. İlişkiyi kurtarmak için çift terapisi denenebilir ancak bu ancak iki tarafın da dürüstlük ve hatayı kabullenme konusunda tam bir mutabakatı varsa anlamlıdır. Eğer güven tamamen sarsıldıysa ve karşı taraf sorumluluk almaktan kaçınıyorsa, ilişkiyi zorlamak yerine kendi yaşam kalitenize odaklanmanız daha sağlıklı bir süreç olabilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,505,590 soru

24,579,532 cevap

362,368 kullanıcı

...