Boşanma davasını açtım, tek celsede biter mi?

0 oy
278 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (9 puan) tarafından

Kızlar boşanma davasını açtım inşallah tek celse de bosanirim bu ruh hastasindan 

Boşanma davasını duyunca köpk gibi ayaklarıma kapandı ben de dedim ki o iş geçti artık avukata vekalet verdim o ilgilenecek bu durumla dedim eski kocam beni iyi yapamadi demiştin ya hani sen de iyi yapamadin ondan farkın yokmuş dedim sinirlenlensin kan kusturacam boşanana kadar bana yaptığı eziyetleri tek tek burnunda getircem  dedim ki senin konuşmalarını gördüm hadi git şimdi o sana övgü yağdıran orsbuyla hayatına devam et 

evlilik mi ? Artık aslaa elhamdülillah inşallah özgür günler beni bekliyor 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (1,206 puan) tarafından

allah yolunu acik etsin. kadinla madinla konusma yalalamasan bile eskinkocan iyi becerememisde bosanmissin diyebilecek deyyuslukda bir srfsizden zaten ne beklenirki . kurtuldugun iyi olmus serfsizon boklu donunu yiyayip karilik edip bide himetciligini edecegine ozgur yasamak cok cok daha iyi

önce (9 puan) tarafından

Allah razı olsun canım teşekkür ederim hadi şimdi orsbu buna karılık etsin öve öve biteremiyordu ya kurtuluyorum inşallah deyyusun önde gideni o az. Bile kalır 

-Reklam-
+1 oy
önce (459 puan) tarafından

Öncelik böyle bir adamdan(!) 2. Evliliğin olmasına rağmen kendini ve çocuğunu düşünerek kurtulduğun için seni çok tebrik ediyorum 👏🏻 Allah bundan sonra ki hayatınızda en iyi yazıları gönlünüze göre yazsın yolunu ışıklı olsun 🤲🏻🙏🏻🥹

önce (9 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım 🙏

0 oy
önce (343 puan) tarafından

Çocuk yok sanırım umarım mutlu olursunuz

önce (9 puan) tarafından

Çok Teşekkür ederim 2.evliligimden çocuğum var

0 oy
önce (1,854 puan) tarafından

Ben nedense böyle evliliklerin bitmesine çok mutlu oluyorum.  Yorumlarından anladığım kadarıyla senin ondan Vazgeçemeyeceğini düşünmüş.  

Aslına bakarsanız evlilik güzel birşey ama adam olana işte . Rabb'im hayırlı insanlar ile karşılaştırsın seni canım hayırlı uğurlu olsun. Bu arada maalesef anlaşmalı boşanma olmayınca tek celsede bitmiyor 

önce (9 puan) tarafından

Bitsin canım artık yeter yemin ederim bıktım her gün asagilanmaktan sürekli eski eşimi söylüyor pislik inşallah tek de biter diye umut ediyorum 

0 oy
önce (3,166 puan) tarafından

Geç bile kaldınız

önce (9 puan) tarafından

Olmadı işte çok bekledim haklısınız 

0 oy
önce (7,341 puan) tarafından

İnceldiği yerden kopaluyorsa kopsun sende bunu yapacak cesaretten varsa bitsin gitsin zaten 

önce (9 puan) tarafından

İnceldigi yerden kopardım bacım bakalım şimdi erkekliğini goruyum srfszn

0 oy
önce (254 puan) tarafından

Keşke bende senin gibi bosanabilsem 

0 oy
önce (5,560 puan) tarafından

Güçlü duruşunuz var bu yolda başarılar dilerim

önce (9 puan) tarafından

Teşekkür ederim gereken neyse söyledim daha da fazlasını dile getircem 

0 oy
önce (11,881 puan) tarafından

İçimin yağları eridi helal kız yolun açık olsun mıymımtılık edip susmadın

önce (9 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım baktım düzelecek gibi değil inceldigi yerden kopardım erkek ya hani eski kocam beni yapamamış yaa sanki neyse yaa aklıma getirmek istemiyorum daha dur kan kusturacam ona 

0 oy
önce (7,232 puan) tarafından

Çok tebrik ederim. Böyle bir insanla aynı yastığa yıllarca baş konulmaz

Ama yinede boşanana kadar çok damarına basma . Sadece kurtulmaya bak. Olur ya erkeklik damarı kabarır sana zarar verir. 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Boşanma davası tek celsede nasıl sonuçlanır?
Boşanma davasının tek celsede sonuçlanması için tarafların boşanmanın mali ve hukuki sonuçları üzerinde anlaştığı anlaşmalı boşanma protokolünün mahkemeye sunulması gerekir. En az bir yıl sürmüş evliliklerde çiftlerin her iki tarafının da boşanma iradesini mahkeme huzurunda bizzat beyan etmesi, sürecin tek duruşmada tamamlanmasını sağlar.
Çekişmeli boşanma davası ne kadar sürer?
Çekişmeli boşanma davaları, tarafların delillerinin toplanması, tanıkların dinlenmesi ve sosyal ekonomik durum araştırması gibi prosedürler nedeniyle ortalama 1 ile 3 yıl arasında sürebilmektedir. Davanın süresi mahkemenin iş yoğunluğuna ve tarafların sunduğu itirazlara göre farklılık gösterir.
Boşanma aşamasında vekaletname nasıl verilir?
Boşanma aşamasında avukat tutmak isteyen kişiler, en yakın noter aracılığıyla boşanma davası için özel yetki içeren bir vekaletname düzenlemelidir. Avukata verilen bu vekaletle dava süreci, dilekçelerin sunulması ve duruşma takibi profesyonel bir şekilde yürütülebilir.
Boşanma davasında sadakatsizlik nasıl ispatlanır?
Boşanma davasında sadakatsizliği ispatlamak için fotoğraf, video kaydı, otel kayıtları, uçak biletleri veya mesajlaşma dökümleri gibi somut deliller kullanılabilir. Bu tür özel hayatı ilgilendiren delillerin hukuka uygun yollarla elde edilmiş olması, mahkeme nezdindeki ispat gücü açısından hayati önem taşır.
Anlaşmalı boşanma protokolünde neler yer almalıdır?
Anlaşmalı boşanma protokolü, velayet hakları, kişisel ilişki günleri, nafaka miktarı, maddi ve manevi tazminat talepleri ile ortak malların paylaşımına dair tüm detayları içermelidir. Tarafların özgür iradeleriyle imzaladıkları bu protokol, hakimin onayından sonra boşanma kararının temelini oluşturur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 741 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 757 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 973 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,249 göst.