Kizlar cidden bu ne sacmalik. Güzelim kizin adini çirkin koymuslar. Adam kizla evlenmek istiyo dugune gelmiyo. Kizda o kadar safki ✨️ kEsiN bİr sEbeBi vaRdıRrrrrrr✨️ diyo. Adam da tam boğmalik. Kizda kalkmis ayagina kadar gitmis. Adam ✨️nIye geLdin kiiiii✨️ diyo. Ayy aksam aksam sinir oldum. Resmen kadinlari degersizlestiriyorlar.
Hiç izlemedim bence kimse izlemesin final yapsın bütün diziler aynı ya kadını aşliyacaklar ya aldatılıcaklar yada ezicekler yenileri eskilerden beter eskileri yenilerden
Evet zaten ya asagilar ya aldatir. Hic kadini ustun tutan dizi gormedi.
Böyle dizileri izlemeyi bırakalı çok oldu. TRT dizilerini izliyorum daha kaliteli
Tabii dizleri ve TRT dizileri aynn
Tabii izlemedim hiç ücretli o dimi 😄
Çok ufak bişey ücreti yıllık zaten. Benim görümce üye olmuş tüm sülale izledik resmen 1 yıl 🤣
Hangı dızı cnm
Dizinin ismi Çirkin 😂
✨️ÇİRKİN✨️
Bende yeraltı ni izliyorum ama onlar da saçmalamadi😏
Onada hic bakmadim. Bazen reels izlerken karsima cikiyor. Bakmadigima şükrediyorum.😂
ben 8 aydır dızı ızlemıyorum arada evı toparlarken ses olsun içimden kendımı yemıyeyım dıye acıyorum tabı sonra dıyorum ben bunumu dınlemısım dıye 😂
En iyisi 😆
Diziyi baştan sona kesintisiz mi izlediniz?
Çünkü ortadan kesintilere yazmışsınız burda
Hepsini izlemeye tahammul edemedim🫣
Diziyi adam akilli izledigine emin misin kiz konu tam anlamiyla boyle değil ki he konusu ve cirkin diye lakap takilmasi bana da sacma geldi o ayri da..bi de şu yazım şeklin cok komik 2011 yilina gittim geldim sanki o zamanlar 0.facebook vardi orada ergenler bu sekilde yazardi duvarlarina :)))
Yok sadece az bir kisim izledim. Izkenecek gibj drgil kapattim hemen😁
Tam bu yazdigin gibi degil ben begendim biraz ama halefle sevdigim sensin arasi bi sey olmus :)
Ama bu kizin bu cagda bu kadar safoz olmasi yesilcam tarzi olmus asiri sacma
İzlemiyorum dizi uzak şehir bakıyordum oda saçmalık cikti
Ona hic bakmadim yaa😋
Ben eski diziler izliyorum
Eskiler simdikilere gore cok iyi kiz
Dizide çirkin ya ilk. Bölüme Göre ben çok beğenmedim bu kadar saf rolü.fazla yani abartıyorlar sevdiğim sensin le devam
Dicle bile bu kadar saf degil. Koyden evden cikmamasina ragmen.
1,503,953 soru
24,554,323 cevap
361,115 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın