0 oy
133 göst.
önce Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından

Kızlar benim annemdende babamdanda bana arsa yada ev kalmadı hakkima kondular 

Bugünde kayinpeder dedi ki annenin babanın ne arsasi var ne evi babannen ölünce senin anneninde babaninda kalacak yeri yok diye beni aşağıladı kızıyla 

Bende diycektim dünürünüz sizi hırsız yerine koyuyo diye ama beni sürekli yalancı yerine koyuyolar işlerine gelmedi için 

Bende dedim ki en azından halamla oğlunu hırsız yerine koyuyolar beni değil dedim ben öbür tarafta hakkımı alırım dedim 

Üstlerine alinsinlar diye 

Benim soyumla dalga geçiyolar bide 

Bende dedim ki biz hakkimizi cok savunuyoruz o yuzden goze batıyoruz dedim 

Bide yiyip içip mutfağı dağınık pis bırakmışlar ben toplayayım diye 

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,193 puan) tarafından

milletin ev arsasini. derdi kayinpederine mi dusmus ki.  hakkin yendiyse adam olaydi oglu da senin hakkini aramak icin seni tesvik edeydi. neyse hakkin alayfin niye hakkin yendiki? kiz torunsun diyemi ?

önce (61 puan) tarafından

Benim evim arsam yok diye beni aşağılıyolar kız torunum diye belkide hakkımı yediler hakkımı helal etmiyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (141 puan) tarafından

Valla imkanım varsa kesinlikle mesafeyi koyardım ne biçim konuşma şekli bu . Ben en ufak konu da bile asla laf söyletmem aileme hakli olan kayınpederimse ona da söyletmem haklının yanında olurum ama saçmalamış koskoca adam 

Cahil gibi görünmeye calisiyo kavga çıksın diye 

0 oy
önce (4,060 puan) tarafından

Yani ben anlamıyorum niye seni yermesine küçük düşürmesine izin veriyorsun ki ben asla kendimi o duruma düşürecek ortamlarda bulunuyorum benim kaynanamda çok dilbaz ve dili zehirli bana laf sokmadan Durmaz sadece bayramda gittim 10 dk durdum çıktım o fırsatı ona vermedim sende hiç laf dalaşına girme çünkü anlayabilecek gibi durmıyorlar 

Bir kere daha dedi duymazdan geldim ama ben sustukça üstüme gelmeye çalışıyolar 

0 oy
önce (511 puan) tarafından

Onu ilgilendirmez bu konu seni ilgilendirir o senin ailen 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 674 göst.
0 oy
8 cevap 451 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 645 göst.
0 oy
12 cevap 541 göst.
19 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eskibiruye (79 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,503,953 soru

24,554,323 cevap

361,115 kullanıcı

...