0 oy
49 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (30 puan) tarafından
önce tarafından kapalı

Selam arkadaşlar son âdet tarihim 23 Şubat'adet oldum 3 Tane gebelik testi yaptım Silk çıktı gitim sağlık ocağına kan verdim 1 gün çıkmadı gitim oraya sordum niye geç çıktı diye dediler hormon cihazımız buzulmuş ondan geç çıktı arkadaşlar memelerim çok ağrıyor ucu tomurcuk olmuş çok ağrıyor daha âdet olmadım da sizce o kan yanlış mi çıkmış sizce ne yapsam bana bi akıl verin 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
önce (450 puan) tarafından

Hastaneye kadın doğuma git canım 

önce (30 puan) tarafından

Öyle mi yapsam ya ben 3 gün dur yaz kontrol hapı da kolanmiyurm gebelik olursa sıktı olurmu

Bence git canım kardeşim için rahat eder en azından 

Allah razı olsun Gülüm bende kadın doğum gidecem 

Rabbim gonlune göre versin inşallah 

-Reklam-
0 oy
önce (97 puan) tarafından

Kadın doğuma randevu al onlar kan ister zaten benimde 2. Gebeliğimde meme hassasiyeti çok vardı 

Çok teşekkür ederim bacım ama sağlık ocağınaki kan gebelik yok dur 0 5 çıkmış sizce yanlış olan bilir mi 

Memelerim çok ağrıyor ucu tomurcuk olmuş 

önce (97 puan) tarafından

E baksana cihazı bozuksa yanlış olma ihtimali var  memelerinden enfeksiyon kapmış ta olabilirsin 

0 oy
önce (2,081 puan) tarafından

Hap içme bu sürede gene kan ver bide ennabizda gözükmüyor mu

Çıkmadı gitim sağlık ocağıa dediler ki hormon cihazımız buzulmuş ondan geç çıkmış ondan içimde şüphe var bide 23 Şubat'ta âdet oldum şimdiye kadar 

önce (2,081 puan) tarafından

Gecikiyor da olabilirsin bende şu iki aydır neredeyse on gün geç oldum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 375 göst.
14 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.

Kategoriler

1,503,833 soru

24,552,224 cevap

361,029 kullanıcı

...