0 oy
542 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,156 puan) tarafından

Kızlar benim 12 yıllık bir arkadaşım var arkadaşı geçtim bacım dediğim insan yada ben öyle biliyordum bilmiyorum şuan kafam çok karışık oturdum düşündüm fazla yüz vermişim onu anladım belki uzun olur yazacaklarim ama en sade haliyle anlatcam

Bacım diyorum çünkü öz bacım gibi gördüm hep yediğimiz içtiğimiz herşeyim ayrı gitmez cokk ama cokk iyiliğini gördüm ama asla karşılıksız bırakmadım

Mesela ben doğuma çocuklarıma evde o baktı 

O amelyat oldu onun çocuklarına ve kendisine evine temizligine yemeğine ben baktım

Ben gezmeye gittim evimi ona bıraktım

O memlekete gitti herseyini bana bıraktı

Evde salcam bitse ondan alirdim yumurtası bitse benden alır yağım yoksa ondan alırım yoğurdu yoksa benden alır bunun gibi çok çok çok çok örnek verebilirim 

Burda sorun yok yeme içme birbirimize evde çocukta yardım etme o nekadar yaptiysa bende okadar yapmışimdir 

Ama benim rahatsız olduğum bir konu var evime fazla adapte olması kendi evi gibi kullanması

Örnek vereyim misal dolabimi açar 6 limon varsa 3 sana 3 bana der poşete koyar bana sormaz diğer sebzelerde aynı cekmecemi açar makarna varsa iki Sana iki bana der banyoma gider ne varsa ikiye böler bu son 6 7 aydır bu şekilde oluyor bana sormaz ne olursa olsun bu beni rahatsız etmeye başlamıştı

Sonra onun çocukları gelir yer içer batırır sesin çıkmaz evimde istedikleri yeri açar alirlar ama ben oraya kızımla gitsem otur yerine kalkma açma dokunma alma vs vs tarzı kızar sonra işi şakaya vurur 

Her Allah'ın günü bana gelir ve bende yorgun oluyorum dinlenmek istiyorum kızım öğlen uyuyunca ama yok illa gelecek müsait değilim derim gelir açmam teli gelir zile basar illa gelecek kısacası

Bugün en son yatak odama girmiş çekmecelerimi açıyor özel esyalaeimi kurcuyor ve bardağı taşırdı bu hareketi sesimi cikartmadim suratım düştü

Akşam üstü kaynanam arası size gelcemndie oda o arada beni aradı bende annem gelecek dedim neyse kapattı onlar geldi yemek yiyoruz kırk kez arıyor meşgule atiyom kızımı arıyor oğlumu arıyor en son açtım sofradauiz yemek yiyoruz eşim vs vae müsait değiliz dedim yemek yiyince ara kahveye gelecem dedi yarın içeriz dedim kapattım

Bu önceki geldiğinde kaynanamlar oda geldi kadının çantasını alt üst etti kurcaladi içinden kafasına göre Demir 5 TL varya onlari topladı neymiş koleksiyon yapıyormuş annem rahatsz oldu fark ettim ve çağırmak istemedim 

Kısacası arkadasligimi sonlandırmak istiyorum çünkü sınır ihlallerini cokkkk aşmaya başladı bu kadarı bana göre arkadaşlık değil insanı kullanmaktır yani çok konu var ben en sade anlattim kadın 6 aydır farklı oldu hele oruçta beni bezdirdi iftar sonu isim oluyor kızı uyutcak oluyorum daha sofrada arıyor hadi hadi hadi eşimde artık rahatsız olmaya başladı 

Az önce kaynanam gidince yine aradı hani aramadın beni diye bende müsait değilim dedimya sana dedim bana küstü laf söyledi ben mecbur değilim ki misafirim varken çağırmaya 

Şimdi bana akıl verin kırarak kızarak mi konuşup durumu söyleyim

Yoksa kibarca bu konualr beni rahatsız ediyor diyip düzelmesi için konuşayım mi ama 

Bana diyeceksiniz çok geç kalmışsın çok yüz vermişsin biliyorum ama biraz anlamam geç oldu 

22 Cevaplar

+2 oy
önce (4,060 puan) tarafından

Direk bir mesaj bir engel adı .... Son zamanlarda yaptığın hareketler bence hiç hoş değil ve farkettim ben sesimi etmedikçe sen çıtayı yükseğe taşıyorsun benim artık kafam kaldırmiyor hiç bir şey i işte eşimle yada k.aananmla senin yüzünden kavga ettim ( burda bir beyaz yalan söyleyebilirsin bence ) hakkını ödeyemem ama artık gorusmesek iyi olur de ve engeli bas benim annem bile yada ablam bile evime gelince işte yatak odası na girip makyajıma bakicam yada esarpimj düzeltecekm der bu ne hadsizlik yani 😤

önce (1,156 puan) tarafından

Yok mesaja gerek yok yüzyüze konuscam telefonda anlayacak olsa bugün müsait değilim eşim var dediğimde anlardı 

Ya aile yemeği toplanmisiz görümcem vs belki konuşulacak konular var insan biraz düşünür demi 

Aileme bile 18 yıldır sırtımı çevirdim konusmuyorum nasıl bukadar muamma gösterdim anlamıyorum sınırları çok hemde çok aştı oysaki bana deseki evde sunum yok ben zaten veririm dolaba son zamanlar da bişey koyamaz oldum yarısını alip gidiyor bir nevi market sanmaya başladı beni en son yatak odama girip eşyalarımı kurcalamasi bardağı taşırdı 

Her seferinde ben rahatsız olacağıma artık bitirmesi en güzeli 

önce (4,060 puan) tarafından

Bence de canım ben şok oldum valla okurken dediğin gibi ömür törpüsu resmen bide insanın zoruna giden kendi aynısını yapmaması 🤦🏼‍♀️

-Reklam-
+1 oy
önce (30,463 puan) tarafından

Cok sinir bozucu bir durum oyle insani hayatimdan cikaririm aslada gorusmem ne münasebet ya resmen menfaat

Son 6 aydır bu şekilde yapıyor ben en basit lerini anlattim anlatsam resmen sayfa sayfa olur hani benden istese zaten veririm ama yatak odama gidipte özel esyalarimi açması bardağı taşırdı oturdum düşündüm kendime sen salaksin bu arkadaşlık değil dedim yarın net bir konusma yapacam üzülüyorum ama yapmam lazım çünkü bu kadarı fazla

önce (30,463 puan) tarafından

Kesinlikle menafat baska birsey degil hic hos bir karaketer sahibi degil arkadasin zamanla daha sorun cikar en iyisi tamamen bagalntiyi kesmen olue

+1 oy
önce (1,310 puan) tarafından

Dikkat et yakinda herdeyins goz diker

Fark ettiğim çok şey var malesef ha eş olarak vs değil ama eşler arası çalışma eve alınan eşya vs tarzı konularda sanki içten içe birseyler vardı bazen salaklık yapıyorum kırmayım üzmeyin ama bu kadarı yok artık fazla bana ben normalde böyle bir insan değilim 18 yıldır aileme bile sırt çevirdim ama bu arkadaşıma heralde yanlizlikmidir nedir artık çok bağlanmış çok yüz vermişim bu iyi anladım 

+1 oy
önce (3,147 puan) tarafından

Bu kadar tolerans göstermeniz çok fazla

Evet haklısın far ettim ama geç kaldım yarın konusacam en hayırlısı böyle olmasi

önce (3,147 puan) tarafından

Geç bile kaldınız

+1 oy
önce (4,028 puan) tarafından

Benim için hepsi çok fazla, bu samimimyette öyle. Öz bacım olsa ben vermeden evimden çöp götürmez. Kaldiki yatak odama girecek izinsiz. Afedersin yuh yani. Nasıl bagirmadin orada şaşkınım. Orası ozeliniz, özel birşey bulabilirdi. En iyisi yüz yüze konuş 

" Seninle kardeşten öte dostluğumuz olduğunu düşündüm ama hal ve hareketlerin benim sınırımi aştı. Bunu kabul edemem benden izinsiz bu kadar rahat davranazmazsin . Bundan rahatsız oldum artık seninle görüşmek istemiyorum 

+1 oy
önce (454 puan) tarafından

Dağlara taşlara o ne öyle ya 

+1 oy
önce (803 puan) tarafından

Bu kadın canım kocana da göz diker ben sana soylim bu kadar yuzsuzluk bu kadar rahatlık ben ilk defa duydum böyle birşey benmde arkads oldu okuldan gidip gelerek mecburen benim eşimle bir kaç defa karşılaştırlar hani baktm sürekli eşin hangi gün evde işte hesabı var .mi gibi ama ayrı ayrı zamanlarda konu eşime geliyrdu bende akrep burcum hani fark ettim arada arasa acmadm müsait değilim diye diye bağımız koptu komple lazım değil öyle şey.sen en başta evi ona bırakıp doğuma gittim demenden basliyr hatan ztn evi komple sen yokken bakmıştir arastirmstir ben çok rahatsız olurdum ondan itibaren boku çıkms cnm  insan kendi evinde olsun arkadaşa gerek yok bence bilmyrm ben akşama kadar evde olsa canm sıkılmz evciyim her hlde

0 oy
önce (4,429 puan) tarafından

Bunca vakıt nasıl katlandın ben toplasan 3 kez yapmasına dayanamam resti ya çeker yada konuşurum 6 7 ay boyunca seni bekleten nedir bacı

Ah bir bilsem ben aileme bile 18 yıldır sırtımı çevirdim konusmuyorum nasıl bukadar muamma gösterdim bilmiyorum İnanki anlamıyorum 

0 oy
önce (93 puan) tarafından

Hiç uzatma vala yaptıkları normal değil,benim de 20 senelik dostum var dolabımızi bile kendimiz demeden açmayız.Direkt yaz artik görüşmek istemiyorum diye, çünkü yaptiklari mide bulandırıcı,onun icin kendinj üzmeye çare aramaya bile gerek duyma.

0 oy
önce (6,711 puan) tarafından

Haddini aşan insana tevazü gösterilmez. Sizin arkadaşlık ilişkiniz saygınız sevginiz bitmiş bence sonlandırın, sonlandırın ki yükünüz azalsın. Doğada da vardır; birbirlerinden beslenen bitkiler ama biri fazla beslenirse diğeri zayıflar ve ölür. O nedenle her ilişkide yazılı olmayan kurallar vardır, en önemlisi; sınır ihlali. Kimse kimsenin sınırına özeline giremez. Girerse o ilişki laçkalaşır ve biter. Arkadaşınızla konuşup mesafe koyun. Kardeşlik aşamasına gelmişsiniz arkadaşınız en azından dürüstlüğü hakediyor bence. 

0 oy
önce (27,897 puan) tarafından

İlk aldığında ses etmem ikinci de hayırdır bir kendine gel noluyor derim hele misafirim varken bunaltacak kayinvalidemin eşyalarını karıştıracak yatak odamı karıştıracak evden kovsan kovulur yani ne saçma 

0 oy
önce (450 puan) tarafından

Abovvv okurken şok gecirdim arkadaşım Rabbim öyle insanlardan esirgesin bir arkadaşım vardı bir kaç kez böyle şeyler yaptı evimde kendi yetmiyor gibi ablasını çocuklarınıda getirip kafasına göre dolabımi açıp yiyip içip bırakıp gidince görüşmeyi evime almayı kestim

0 oy
önce (251 puan) tarafından

Dikkat et bu kişiden başka şeylerde ister yarın öbür gün arkadaşlığı bitir kes at kimseye güven olmaz

0 oy
önce (4,977 puan) tarafından

Çok çok çok aşırıya kaçmış, şaka gibi. Yükü üzerinden alırsan rahatlarsın bacım 

0 oy
önce (2,984 puan) tarafından

Bu ne ya 

Ne bacısı şeyi bu kadar yüz gözün sonu 

Asla muhatap olmam hem hırsız hem edepsiz

0 oy
önce (7,219 puan) tarafından

Sen niye insanlara bukadar fazla samimiyet kuruyorsun. Herkese bi sınır bir çizgi çekmen gerekiyor komşu arkadaş dost bunlar önemli ama sen fazla fazla samimiyet kuruyorsun.ramazandada kendini zorla davet ettiren arkadaşınmı bu yoksa başkasımı

O değilde aklıma geldi anneminde böyle bir arkadaşı vardı kadın duldu kocası ölmüş . Annem daha fazla merhamet etti sarıldı . Annemin hastalık sürecinde bizim evi mesken etti babam olsa bile gelirdi . Yemekler getirirdi

Sonra noldu biliyormusun Annem rahmetli oldu 2 ay sonra geldi babamı kaptı sadece 2 ay yanlış duymadın

Sınırını mesafeni çiz kardeş bile bukadar yapmaz gelip senin mahremine giremez kaldıki konu komşu arkadaş dost girsin

önce (803 puan) tarafından

Anaa Allah cezasını versin kadının babanda gözü mu vardı yoksa annen sürecinde gizli gizli konuşuyorlar miydi demedin mi ayıp değil mi seni abla teyze gördük nasıl babama göz dikersn annemi sırtından vurdun diye başın saolsn cnm mekanı cennet olsun inşallah 🤲♥️

Yok canım bu arkadaş o değil onla samimi bile değildim 

Allah o kadının belasını versin 

önce (7,219 puan) tarafından

Boş verin canlar açmayım şimdi eski konuları çok uzun zaman geçti babamın karısı şimdi . 

Öbür dünyaya kaldı nasıl yapıp ettiği

0 oy
önce (16,725 puan) tarafından

Ben yirmi yıllık arkadaşımı sildim düşünmem bile üzerine bu şekilde olsa hırsız ama göstere göstere yapanlardan bu başka tanımı yok 

Malesef bende bitirecm bugun

0 oy
önce (2,422 puan) tarafından

Şükür geç olsada anladın canım bitir konuşarak en iyisi anlıcağı şekilde :) 

+1

Bugün öyle yapcam

0 oy
önce (1,085 puan) tarafından

Herkes çok farklı bakmış ama. Bunlar çocuk doğumunda bile birbirine bakmış selamiyle Gönül halukla Meltem olmuşsunuz yapacak bir durum yok bu devirde iyi bir dost bulmak çok zor 

Onlar ayrı orasına lafım yok yediği içtiğinde de zerre gözüm yok helali hoş olsun ama yatak odama vs girip kafasına göre özel esyalarimi vs kurcalamasi kaynanamın gelince çantasını kurcalamasi vs artık çok yoruyor

0 oy
önce (7,328 puan) tarafından

Sen yazmışın benim.icim daraldı benim başıma gelse sanirim ben sensizde kalmama arkadaşım olamaz zaten benimde arkadaşım var ama öyle kurcalamak olmaz ayıp sormadan almak ne demek annen bile gelip yapmaz bunu ben sevmedim senin arkadaşını hemen bağlarını kolar

Son aylarda çok değişti saçmalamaya basladi dediğiniz gibi annem bile yapamadı bunlara bana 

İlgili sorular

+5 oy
33 cevap 2,577 göst.
8 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Papatyaamm (1,393 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 678 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,932 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 453 göst.
23 Aralık 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,503,941 soru

24,554,024 cevap

361,105 kullanıcı

...