Kızlar benim 12 yıllık bir arkadaşım var arkadaşı geçtim bacım dediğim insan yada ben öyle biliyordum bilmiyorum şuan kafam çok karışık oturdum düşündüm fazla yüz vermişim onu anladım belki uzun olur yazacaklarim ama en sade haliyle anlatcam
Bacım diyorum çünkü öz bacım gibi gördüm hep yediğimiz içtiğimiz herşeyim ayrı gitmez cokk ama cokk iyiliğini gördüm ama asla karşılıksız bırakmadım
Mesela ben doğuma çocuklarıma evde o baktı
O amelyat oldu onun çocuklarına ve kendisine evine temizligine yemeğine ben baktım
Ben gezmeye gittim evimi ona bıraktım
O memlekete gitti herseyini bana bıraktı
Evde salcam bitse ondan alirdim yumurtası bitse benden alır yağım yoksa ondan alırım yoğurdu yoksa benden alır bunun gibi çok çok çok çok örnek verebilirim
Burda sorun yok yeme içme birbirimize evde çocukta yardım etme o nekadar yaptiysa bende okadar yapmışimdir
Ama benim rahatsız olduğum bir konu var evime fazla adapte olması kendi evi gibi kullanması
Örnek vereyim misal dolabimi açar 6 limon varsa 3 sana 3 bana der poşete koyar bana sormaz diğer sebzelerde aynı cekmecemi açar makarna varsa iki Sana iki bana der banyoma gider ne varsa ikiye böler bu son 6 7 aydır bu şekilde oluyor bana sormaz ne olursa olsun bu beni rahatsız etmeye başlamıştı
Sonra onun çocukları gelir yer içer batırır sesin çıkmaz evimde istedikleri yeri açar alirlar ama ben oraya kızımla gitsem otur yerine kalkma açma dokunma alma vs vs tarzı kızar sonra işi şakaya vurur
Her Allah'ın günü bana gelir ve bende yorgun oluyorum dinlenmek istiyorum kızım öğlen uyuyunca ama yok illa gelecek müsait değilim derim gelir açmam teli gelir zile basar illa gelecek kısacası
Bugün en son yatak odama girmiş çekmecelerimi açıyor özel esyalaeimi kurcuyor ve bardağı taşırdı bu hareketi sesimi cikartmadim suratım düştü
Akşam üstü kaynanam arası size gelcemndie oda o arada beni aradı bende annem gelecek dedim neyse kapattı onlar geldi yemek yiyoruz kırk kez arıyor meşgule atiyom kızımı arıyor oğlumu arıyor en son açtım sofradauiz yemek yiyoruz eşim vs vae müsait değiliz dedim yemek yiyince ara kahveye gelecem dedi yarın içeriz dedim kapattım
Bu önceki geldiğinde kaynanamlar oda geldi kadının çantasını alt üst etti kurcaladi içinden kafasına göre Demir 5 TL varya onlari topladı neymiş koleksiyon yapıyormuş annem rahatsz oldu fark ettim ve çağırmak istemedim
Kısacası arkadasligimi sonlandırmak istiyorum çünkü sınır ihlallerini cokkkk aşmaya başladı bu kadarı bana göre arkadaşlık değil insanı kullanmaktır yani çok konu var ben en sade anlattim kadın 6 aydır farklı oldu hele oruçta beni bezdirdi iftar sonu isim oluyor kızı uyutcak oluyorum daha sofrada arıyor hadi hadi hadi eşimde artık rahatsız olmaya başladı
Az önce kaynanam gidince yine aradı hani aramadın beni diye bende müsait değilim dedimya sana dedim bana küstü laf söyledi ben mecbur değilim ki misafirim varken çağırmaya
Şimdi bana akıl verin kırarak kızarak mi konuşup durumu söyleyim
Yoksa kibarca bu konualr beni rahatsız ediyor diyip düzelmesi için konuşayım mi ama
Bana diyeceksiniz çok geç kalmışsın çok yüz vermişsin biliyorum ama biraz anlamam geç oldu