0 oy
201 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (10,893 puan) tarafından

2 yaş sendromu diye duyduk ettik ama 3ten kimse bahsetmemişti ya🤦🏼‍♀️

2-3 aydır başladı artık zirvede. 

sürekli ağlıyor, her şeye ağlıyor, trip atıyor,yerlere yatıyor.

tamam onu da anlıyorum, bireysellik başlıyor ben, ben, ben kafasında ama ben huni takacam az kaldı. 

bugün 1 saat boyunca parka gidelim diye dil döktüm. hayır gitmeyecem diyor. hava da çok güzeldi, sonra hava bozdu, hadi diyor kaykaya gidelim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

üstünü giydirirken strese giriyorum, resmen savaş veriyoruz. 

hadi ağlamasını falan geçtim, hiçbir şey yemiyor. 

bugün kahvaltısını güzel yaptı yalan yok ama bir daha yok yemedi bir şey,azıcık simit yedi öğlen 12 gibi. akşam 6ya kadar hiçbir şey yemedi. normalde 1 ara öğünü olurdu.

yemeği hazırladım yok yemicem, istemiyorum,ağlıyor falan tamam yeme hadi git o zaman dedim sinirle🤦🏼‍♀️ oturdu tabağının hepsini bitirdi. resmen dalga geçiyor benimle😂😂😂 

14 Cevaplar

0 oy
önce (327 puan) tarafından

Her yaş birbirinden beter 

önce (10,893 puan) tarafından

önceden çocuğu ağlarken tepkisiz kalan anne babaları anlamıyordum nedne ilgilenmiyorlar diye. aynısı oldum, bekliyorum sakinleşsin diye🤦🏼‍♀️ çünkü hadi kızım ağlama gel sarılalım falan desem daha çok ağlıyor. 

önce (1,174 puan) tarafından

aynen . 3 yas 4 yasa höt degip kizdinmi susup aglio . 10 yastaki bogure bogure cvp verio carcar car. sen mi beni digurdun ben mi seni. ben annenim ben nedersem o diye yirtiniosun en son raddede . 😂 bi bes sene sonra carpip kapiyi alip montunu vikacak muhtemelen

önce (327 puan) tarafından

8 e girecek kızıyorm oda bana kızıyor 

önce (1,174 puan) tarafından

evet aynn resmen azarlio benimkide

-Reklam-
0 oy
önce (649 puan) tarafından

eltimin kızıda öyle kardesı oldu kabul etmedı ismini bile söylettirmiyordu onunla yan yana geldıgınde kıyametı koparıyordu

bugun onlardaydık kızı onların odasına yatırmıstım kapıyı acamayınca  bizim odaya yatırma dıye ağladı 🤦😂

annesı banyo yaptırcagı zaman annemı ıstemıyorum babam gelsın dıye 1 saat aglamıslıgı var

benım kızda oyle olurmu acaba sımdı yavastan tırsmaya basladım 😅 

0 oy
önce (4,834 puan) tarafından

Kızım evde küçük ergen olarak dolaşıyor ve henüz 4 yaşında 🫨

Oğlumu ise şu şekilde örnekle açıklayayım sen anla, 

Lazanya yaptım, bütğn olduğu için minik parçalara böldüm. Sen misin bölen..Masada ne varsa fırlattı, ağladı, bunu geri yapıştır diyor. Çatalıma neden dokundun, ben kendim yiyeceğim diyor. Her şeyi kendi yapmak istiyor. 

0 oy
önce (95 puan) tarafından

Belki Linçlenicem ama artık kabıl etmenin zamanı geldi

Kız çocukları bi başka zor, bi başka mızmızlar. 

Genele vurunca bu böyle 

0 oy
önce (3,138 puan) tarafından

Ben 1 aydır intihar etme modundayım az kaldı katedralden aşağı atacam kendimi oda olmazsa ayağıma taş bağlayıp denize atlayacam oda olmazsa kiralık katil tutup kendimi öldürtecem

önce (561 puan) tarafından

Aha bu benn. Minare şerefesiyle kesisiyorum bende.😂 Tüm intihar planları gözümün önünden geçiyor 

0 oy
önce (162 puan) tarafından

Her yaştan var biri 11 biri 8 biride 3 yaş olacak bu aralar çıldırıyoruz ma aile  kimse kimseyi dinlemiyor ortancama hiç birşey söylenmiyir doğurmasaydın diyor ,küçük onu o küçüğü kıskanıyor bir büyük oğlum biraz daha sessiz ama onuda ortancam çıldırtıyor 

Bu işin sonunda benim saçım bembeyaz olacak galiba 🫣

önce (162 puan) tarafından

Kızım da bu aralar herşeye ağlıyor birde herşeyi tekrarlıyor babam gelecek mi sorusu hergün kirkkere soruyor ve hiç bitmiyor arkası gelecek desem çıkmış mı anne ,gelmeyecek desem geleceeeek diye bağırıyor 😐

Yani büyüdükçe dertler sıkıntılarda büyüyor 

0 oy
önce (11,825 puan) tarafından

5 buçuk yaştan bildiriyorum inatlaşmalar devam ediyor yazılım güncellemesi eklenerek hemde okulda kavanoz yaptılar bugün her okunan kitabın adı yazılıp atılacak 24 nisana kadarmış en çok olana ödül demiş öğretmen babası okuldan alınca arabadan inerken kavanoz kırılmış ben kazanamam diye bir kriz çıktı yapalım diyorum kabulde etmiyor öğretmen yarın kavanoz getirsin yapalım dedi uyurken oku diye 7 tane kitap çıkarmış adını yaz atalım çok olsun diyo ya sabır dedim bu seferde babasına diyo tabletten dinlediklerimide yaz onlarda okunmuş sayılır 🤷

0 oy
önce (12,546 puan) tarafından

Bu lafa imza kase mühür... Bende hep diyorum 3 yaş daha zordu diye şükür 4 e girdik de az da olsa nefes aldırıyor bebekam

Ciddi misiniz 4 yaş nasıl peki ayy nolur intihar modumu açmışım 4te bi hasar yoksa bunun için bile sabretmeye çalışırım ama varsa ben peşin peşin acısız ölüm yollarını seçeyim 😃

önce (12,546 puan) tarafından

Kız bir şeyi bu kadar dillendirme tövbe de Allah aşkına.

Valla bizim selo bu yıl adam oldu sayılır geçen sene anamdan eksigim süt nerden geldi belli değil( Nisan'da 6 yaş olacak) 

Çınar da geçen yıla göre daha iyi en azından eskisi kadar inatlaşmiyo biraz o biizm biraz biz onun huyuna gidiyoruz anlaşıyoruz bir şekilde. Ama bir önceki yıla göre hwersey artık daha kolay 

Napim sinirlerim yıpranmış durumda tahammül seviyem bitmiş durumda psikolojim tamamen bozulmuş durumda 1 bitti 2 başladi o bitti derken 3 başladı biz kurtulamayacak mıyız bu abuk subuk sendromlardan ne zaman rahat bi nefes alacaz ne zaman psikolojimiz düzelecek ne zaman oturup rahat rahat anneliğin tadını çıkaracagız oyyy beni vurun vurun nedur çektuğum zulum eşliğinde karalar bağladık hepimiz

önce (59 puan) tarafından

Sendrom olarak düşünme çocuğun büyuyo ve gelısıyo canları saolsun bende aynı durumdayım senı çok ıyı anlıyorum sabır dileyelım bu günlerde gelır geçer 

0 oy
önce (12,229 puan) tarafından

Bizi anlatman hiç hoş değil 😒 3 yaşa girdik bişeyler oldu çocuğa ilk gündüz uykusunu bıraktı Herşey ondan sonra başladı.. akşamı zor ediyoruz diken üstündeyiz resmen. 5 yaş ablası da dahil ağzımıza etmediği kaldı sabır diliyorum bol sabırrr 

0 oy
önce (1,579 puan) tarafından

2 yaş sendromu ben pek yasamadim kizimda ama 3 yasi yaşıyorum ya dibine kadar ağlamayan çocuğum yerlere atıyor kendini ama alıştım galiba bunada sürekli canım sıkıldı diyor sürekli gezmek istiyor 

0 oy
önce (1,463 puan) tarafından

Biz 1 yaşı yaşadık 2 yi yaşadık 3ü yaşadık bitti bitecek daha bitmeden de 4 başlıyoruz ne zaman bitecek bilmiyorum her yaşın sendromu var maalesef 

0 oy
önce (59 puan) tarafından

4 yaşta 3 den beter hehehe Allah aklımızı korusun 

0 oy
önce (17 puan) tarafından

Ayyy deme öyle benimki iki buçuk yaşında bide dört aylık bir kızım daha var.şu iki yaş sendromu bide bebeği kıskanma durumu da eklendi ayyy hıçkıra hıçkıra ağladığım günler oldu. Depresyon dayımresöen bunun daha üç yaş dört yaş sendromu var bitmiyor bitmiyor.😭😭

0 oy
önce (561 puan) tarafından

Bizde de aynı durum var ve ben çok uyarmak zorunda kalıyorum. Çok uyarmak istemiyorum ama uyaracak çokk şey yapıyor. Uyarmazsam gözümün içine baka baka devam ediyor yapmaya. Uyarı limitini çok iyi aşmak istemiyorum çünkü ilerde uyarılara hiç kulak asmicak böyle giderse..  

Bazen kendimi sınırlıyorum bu seferde sinirleniyorum 

🌹Kendime not:Kendine zarar vermediği sürecek uyarmamsya çalış. Yapabilirsinnnn

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 452 göst.
0 oy
4 cevap 183 göst.
7 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 572 göst.
15 Ekim 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤️berk bebek❤️ (1,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 211 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Emneerydmn (367 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,503,830 soru

24,552,191 cevap

361,026 kullanıcı

...