6+6 hafta gebeyim ve zaten şuan riskli geçiyorum progestan kullanıyorum. Benim bir oğlum var çok şükür ikinci çocugumda Rabbim neyi nasip ettiyse inşallah, tabi herkes eksik olanı ister benim de önceliğim kız çocuğu ama dediğim gibi Rabbim ne verdiyse. Benim kanamam oldu kan uyuşmazlığı olduğu için şuanda da lekelenme var herkes erkek çocuğu yerini temizliyor diyor, ya da ne bileyim karnın çıkmış kızda önce kalça çıkar diyorlar olabilir erkekte olabilr zaten kız yada erkek olacak ama ben kız istiyorum diye moralmi bozmaya çalışıyorlar anlamıyorum yada bilmiyorum her kanaması yada karnı ilk çıkanon erkek çocuğumu oluyor
ne alaka kanamayla cinsiyetin.6 haftada zaten daha bismillah ne karin cikmasi . bebegin bile haberi yok karninda oldugundan nasi cikarain akrnini falan :) millet bitaraflarindan uydurmaktan onlarin bitarflari cikmiatir bence😂
Ay bilmiyorum erkek çocuk yerini temizliyormuş güya. Benim ilk gebeliğimde de oldu hem bizde kan uyuşmazlığı var hemde pletensa mı ne o aşağıdaydı ilk 4 ay lekelenme devam etti yani
hiçbirinin cinsiyetle alakası yok canım.
kan uyuşmazlığı varsa o kanama olacak zaten her türlü.
zaten daha fetüs bile oluşmamıştır belki cinsiyeti belli olsun
Şuan var canım kalp atışları vs duyuldu çok şükür ki. Ama dediğiniz gibi kan uyuşmazlığı olunca çoğunlukla kanama oluyormuş
Millet iyice çıldırmış canım bakma sen onlara ben bütün erkek hurafelerini yaşayıp şu an kız çocuğu bekliyorum🩷 Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah tabii ki öncelik sağlık🤲🏻
Amin inşallah canım ❤️ sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲
Âmin inşallah sağ olun🩷
Bende 6+5 im. Bence soylenenleri hic kafaya takma. Evet insan ikisini de tatmak yasamak istiyor ama hayirli saglikli olsun gerisi onemli degil. Kiz belirtileri olur erkek cikar, erkek belirtileri olur kiz cikar. Bu tamamwn kisiye gore degisir. Sendeki erkek belirtileri baska kadinda kiz belirtileri olur. Kimin ne dedigi cokta onemli degil
Kesinlikle öyle ama bilerek morelimi bozmaya çalıştıklarını anlayınca insan üzülüyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥️
Amin canim sende insallah
1,503,834 soru
24,552,232 cevap
361,029 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın