yin kocanizin parasini otekine kalmasisin😂😂😂
Benim kocada öyle helal olsun nede güzel yiyorsun ben kıyamıyorum diyo valla ben kıyarım diyorum çünkü sende çıkıyor diyorum 😂
aynen ole. nekadar cekim dedi 4500 dedim . yuh dio okadar spor mu olur. dedim farzetki sigara iciyorum.:) kendine sigara icecek para bulunuo:)
Ne bu şimdi tam anlayamadım kız😁
😂😂 kac gundur spora gtcem meczusu vardi evde / dun aksam gorusmeye gittim asagida benim oturdugum binanin altinda studyo. bu aksam para cekip helmesi lazim nakit istiyorlar. dun nakit cek degtit demistim bugun unutmustur diye hatirlattim .senmi cekersin ben mi gideyim cekim diye sordum esime :)
Evin maliye ve ekonomi bakanı olarak para yemeyi yasakladım altın arsa ev yemeği serbest bıraktım 😂😂😂
Kız vala alemsin sesli güldüm 😂ama kesinlikle sana katılıyorum kocanızın parasını yiyinn👍
Anam ben kendi paramı bile yiyemiyorum siz iyi yiyonuz kocaların parasını 🤣
benimkide sey dio kendin kazanmadigin icin bukadar kolay harcion kendin kazansan tutardin dio😂 ben kendim kazanirkende calisirkende bi parfum alirdim 12 ay taksitini oderdim acimazdim parama 😂😂😂
Eşimde bana böyle der imreniyorum sana çok güzel para yiyiorsun diye ndjdjjd
Ötekini yapan bir şekilde ikisine de yettiriyor parayı bacım merak etme Allah başa vermesin 🤲 ama tabii ki yine de yemek lazım yemeyip ne yapacağız 😀
Eşinin cevabına çok güldüm varya 😅 Ben de eşime şunu yapayım, bunu alayım, buraya gidelim deyince '' ne güzel anlatıyorsun'' diyor 😊
Benimkide dün diyorki senin paran niye hiç bitmiyor nakit sordu bende var demiş bulundum akıllım benimki bereketli para ondan bitmiyor hiç dedim tabi benim kartı patlat sonra bereketli de diyo 🤣🤣🤣
Eveeeet işte destekledigim kadın versiyonu ye anam yeeee afiyet olsunnn
Bizde tam tersi eşim harcamayı çok sever ama ben tutumlu olmayı daha çok severim ama bazen de aynı senin gibi düşünüyorum diyorum yiyeyim diğerine kalmasın😂😅
varken yiyeceksin vallahi, afiyet olsun
bol boç güzel kaslar olsun
Ayyy benim herifde alisveristen nefret eder bırak bana almayı kendine bile aldiramam ye unidekk atlet kısa kollulari vardı birgün belleye belleye link attım atlet külot al bunları diye onuda bedenini yanlış almış ömrümü yedi bı insan alışverişi nasıl sevmez anlamıyorum benim kart da yok herife muhtacim eksiklerim oluyo illaki aldırmak ölüm gibi bişey bizim evde😄
Benim eşim anlamaz internet alışveriş inden . Uygulamalar benim telde ondan kartlarda bende kayıtlı. 2 tuşla alıyom . Ona msj gidiyor yine ne aldın die
1,503,857 soru
24,552,609 cevap
361,044 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın