0 oy
167 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,817 puan) tarafından

Bugün havada resmen bahar kokusu var 💐🩷🌸🌸🌸🌸 uzun zamandır bu kadar güzel uyanmamıştım hadi bakalım alırım bi anlıkkk 💃💃💃🎉🎉🎉🎉

image

10 Cevaplar

0 oy
önce (1,288 puan) tarafından

Günaydın canım bizim burada hava kaç gündür yağmurlu bir türlü baharı göremedik 

önce (11,817 puan) tarafından

Ay 9 10 gündür burdada öyleydi ama bugün maşallah pırıl pırıl 

-Reklam-
0 oy
önce (2,075 puan) tarafından

Günaydın Sakaryaya Bahar geedi henüz aşırı yağmur var burda daha kahvaltı yapmadım bı ton işimiz var

Günaydın Bizdede kaç gündür öyleydi bugün şükür güneşli 

0 oy
önce (4,963 puan) tarafından

Karanlıkta bebek sallıyorum hayır 21 aylık oldu hala şu gece kalkmaları bitmedi delirtecek beni en son

5 buçuk yaşında benimki hala kalkar özellikle yağmur varsa 

0 oy
önce (1,299 puan) tarafından

Günaydin esros,afiyet olsun 🥰anlik kahvalti hazirliyorum esim simit poaca almaya gitti

Afiyet olsun kuzum 🩷🌸

önce (1,299 puan) tarafından

Teşekkur ederim canim benim💜🪻

0 oy
önce (1,164 puan) tarafından

image

kargo geldi  bir parcacik sabun😂😂 bu ne lan diom benmi aldimki bunu. meger esim almis kendine yuzdeki lekeleri geciriyormus😂😂😂 tencere kapak korle yatan sasi kalkar heralde😁

Komşular benim adımı çıkarmış çok alışveriş yapıyor kargosu bitmiyor diye bize doğru gelsene seni görüp bana şükretsinler 🤣🤣🤣

😂😂😂 ilk evlendigimde de   recidansdaydi evim kira . sitenin giris kapisindan guvenlik telefonla ariodu su kisi gelsi bu kisi geldi . guvenligede esimin nosu kayitliymis.. haberim var dersen siteye sokuyorlardi gelen kisileri. esim her kargodan haberi oluodu. esim diodu guvenlik aradimi anliyorumki kargodur 😂

. simdi yine recidancedayim ama direk asagi danisma ario ev kapi zili diafon calio oyle haber ediolar . simdi esimin haberi olmadanda biseler aliyorum.

önce (629 puan) tarafından

hamak yogasina gidecem esmos . bu zimbirtidan da var😂😂

image

0 oy
önce (295 puan) tarafından

Afiyet olsun. Bizim burası hava serin ve kapalı bende kahvaltı hazırladım ben yedim kızım hala oyalanıyor sofrada tabağını bitirmeye çalışıyor 

0 oy
önce (10,874 puan) tarafından

image

bir iki gün hava güzel, portakal çiçekleri açmış zaten miss gibi kokuyor ortalık, dün yolda yürürken mest oldum kokudan. her yerde kır çiçekleri var.

image

Maşallah burdada erikler açmıştı 10 günlük yağmur maf etti hepsini döktü 

Afiyet olsun 🌸

0 oy
önce (1,100 puan) tarafından

Gunaydin balimmmm ♥️

image

Sabah sabah sorma basima geleni ehliyetimin tarihi dolmus yeniletmem lazim dun saglik raporu icin saglik ocagina randevu almistim 1 nisana yani yarin sabah 8 bucukta uyandim kalktim hazirlandim kafam dank etti bugun 31 mart 🤦‍♀️ geri degistim ustumu kahvalti hazirladim biraz yedik biraz yattim yayildim derken bu saat oldu banyomu dun temizlemistim ustunden gectim yatak odami duzelttim supurdum cocuk odasi da duzgundu onu da supurdum yorgun hissettim kahvemi koydum geldim postunu gordum angaranin malum ayazi lndan baska biseyi yok hava zehir gibi nerde bahar havasi kahvemi icip kalan islerime koyulcam nasipse ogle uykusuna yetistirmem lazim 

Afiyet şifa olsun kuzum bende ancak yapabildim kahve meloşu bırakmadan hengamede birtane içmiştim buda keyif kahvesi 

0 oy
önce (2,646 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım sabahın köründe yollara düştük vallahi hastane için hala da bitmedi ölüyorum bugün hiç halim de yok sabah hava da köyde yağmur vardı  Kastamonu merkezde yanıyor anam 

Hayırdır kuzum sıkıntı yok inşallah 

önce (2,646 puan) tarafından

Kan uyuşmazlığı iğnem vardı hem de şeker yüklemesi yaptırdım sancim var nst ye girdim öyle canım çok şükür diyelim 

Kavuşma yaklaşıyor desene Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 

0 oy
önce (706 puan) tarafından

Ay ay ay daiiim olsun her sabah güzel uyan inşaAllah

Benim çok işim var ya hu 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 599 göst.
0 oy
4 cevap 372 göst.
11 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selin&& (1,303 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 287 göst.
0 oy
3 cevap 169 göst.

Kategoriler

1,503,747 soru

24,550,999 cevap

360,976 kullanıcı

...