Bugün havada resmen bahar kokusu var 💐🩷🌸🌸🌸🌸 uzun zamandır bu kadar güzel uyanmamıştım hadi bakalım alırım bi anlıkkk 💃💃💃🎉🎉🎉🎉
Günaydın canım bizim burada hava kaç gündür yağmurlu bir türlü baharı göremedik
Ay 9 10 gündür burdada öyleydi ama bugün maşallah pırıl pırıl
Günaydın Sakaryaya Bahar geedi henüz aşırı yağmur var burda daha kahvaltı yapmadım bı ton işimiz var
Günaydın Bizdede kaç gündür öyleydi bugün şükür güneşli
Karanlıkta bebek sallıyorum hayır 21 aylık oldu hala şu gece kalkmaları bitmedi delirtecek beni en son
5 buçuk yaşında benimki hala kalkar özellikle yağmur varsa
Günaydin esros,afiyet olsun 🥰anlik kahvalti hazirliyorum esim simit poaca almaya gitti
Afiyet olsun kuzum 🩷🌸
Teşekkur ederim canim benim💜🪻
Komşular benim adımı çıkarmış çok alışveriş yapıyor kargosu bitmiyor diye bize doğru gelsene seni görüp bana şükretsinler 🤣🤣🤣
😂😂😂 ilk evlendigimde de recidansdaydi evim kira . sitenin giris kapisindan guvenlik telefonla ariodu su kisi gelsi bu kisi geldi . guvenligede esimin nosu kayitliymis.. haberim var dersen siteye sokuyorlardi gelen kisileri. esim her kargodan haberi oluodu. esim diodu guvenlik aradimi anliyorumki kargodur 😂
. simdi yine recidancedayim ama direk asagi danisma ario ev kapi zili diafon calio oyle haber ediolar . simdi esimin haberi olmadanda biseler aliyorum.
https://youtube.com/shorts/jvEbPMMp_Sk?si=v062HdwixJNJBU6a
hamak yogasina gidecem esmos . bu zimbirtidan da var😂😂
Afiyet olsun. Bizim burası hava serin ve kapalı bende kahvaltı hazırladım ben yedim kızım hala oyalanıyor sofrada tabağını bitirmeye çalışıyor
Maşallah burdada erikler açmıştı 10 günlük yağmur maf etti hepsini döktü
Afiyet olsun 🌸
Gunaydin balimmmm ♥️
Afiyet şifa olsun kuzum bende ancak yapabildim kahve meloşu bırakmadan hengamede birtane içmiştim buda keyif kahvesi
Afiyet şifa olsun canım sabahın köründe yollara düştük vallahi hastane için hala da bitmedi ölüyorum bugün hiç halim de yok sabah hava da köyde yağmur vardı Kastamonu merkezde yanıyor anam
Hayırdır kuzum sıkıntı yok inşallah
Kan uyuşmazlığı iğnem vardı hem de şeker yüklemesi yaptırdım sancim var nst ye girdim öyle canım çok şükür diyelim
Kavuşma yaklaşıyor desene Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ay ay ay daiiim olsun her sabah güzel uyan inşaAllah
Benim çok işim var ya hu
1,503,747 soru
24,550,999 cevap
360,976 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın