0 oy
256 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (5,276 puan) tarafından

Öncelikle nasılsınız? Uzun zamandır post paylaşmadığımı fark ettim ve sizden fikir almak istedim❤️

Şimdiki evime taşınalı 3 ay olacak. Eski evim çok küçük olduğu için bu evime perdelerim yetmedi. Salona da diktirmemiz lazım ama idareten eski perde kullanıyorum. Şimdi size sorum trendyoldan keten fırfırlı bir perde beğendim. Mutfağıma yakışacağını düşünüyorum ölçüyü de aldık ama çok kararsızım.

Iki kanat krem tonunda görseldekiler gibi kısa olacak. İçine sadece tül alacağım onu ayrı olarak perdeciden diktireceğiz. 

Bu mutfağımın fotoğrafı 

image

Bunlarsa perde modelleri

image

image

image

7 Cevaplar

0 oy
önce (11,823 puan) tarafından

En üstteki güzelmiş ben ip perde seviyorum ondan almıştım uzun kullanmak nasip olmadı şimdi tekrar Allah nasipederse ip perde alacağım mutfağıma.

önce (5,276 puan) tarafından

Bunu söylemeyi unutmuşum aslında hepsi ayni model ama iyice görmeniz açısından müşteri yorumlardaki fotoğrafları paylaştım. Bende sevdim ama kumaşı kullanışlı olur mu yakışır mı emin olamadım yorum için teşekkürler

önce (11,823 puan) tarafından

Aa ben farklı sandım ilkteki kumaş daha tok kalın duruyor mutfağına evet yakışır 

Evet ilk fotoğrafta daha tok duruyor inşallah dediğin gibi olur 🌸 

-Reklam-
0 oy
önce (1,168 puan) tarafından

fonu da icinde olan akilli perde tarzi bisey diktirsen daha guzel olmazmi. on alan boş sanirim zaten oyle vok kapatmayada gerek yoktur 

Mutfak olduğu için pahalı model olsun istemedim ve eşyalarımın tarzına uygun olsun istedim

Evet karşısı boş şimdi gündüzleri tamamen açık duruyor tülsüz

0 oy
önce (1,142 puan) tarafından

Jaluzi vs baktın mı hiç yapay böyle verdi mesela

image

Teşekkür ederim canım jaluzi denemedim annemden biliyorum temizliği zor oluyor ama gerçekten yakışmış 

0 oy
önce (27,872 puan) tarafından

Perdeyi falan bilmem de mutfak şahane cami hiç perde takma diyor bana 

Teşekkür ederim 🥰  akşamları kapatmak zorunda olduğumuz için perde şart şimdi idareten eski perde kullanıyorum 

önce (27,872 puan) tarafından

Model çok güzel ama canım buraya yakışır 

0 oy
önce (4,965 puan) tarafından

Bence 2 ya da jaluzi tarzı da bakabilirsiniz veya düz uzun perde de seviyorum hayalet model veya kendiliğinden simli model 

Jaluzi toz olduğu için bana ekstra iş çıkacak ama önerdiğin perdeleri araştıracağım şimdi 

0 oy
önce (4,043 puan) tarafından

Ben klasik tülden vazgeçemiyorum ya tek taraflı oluyor hani kruvaze şeklinde bence o şekilde daha güzel yine de sen bilirsin bu da güzel olur mutfağına

Teşekkür ederim tül bende cok seviyorum ve olacak içinde onu daha sonra diktireceğiz

0 oy
önce (1,157 puan) tarafından

Hacıgaymaktan uzaklaştın mı canım😅

İkinci perde modeli çok hoş. Kumaşı duruşu vs diğerlerinden güzel duruyor. Şu runner servis takımlarının kumaşından mı bilmem ama eğer ondanda çok çabuk kırışır her yıkamadan sonra ütülemeyle seni baya bi uğraştırır gibime geldi. 

Başta ne dediğini hiç anlamadım 😄

Evet allahu alem o servislerin kumaşından biraz daha kalın. Beni düşündüren noktalardan biri de bu. Çok sık perde yıkamam ama her yıkadığımda ütülemem gerekecek 

önce (1,157 puan) tarafından

Sen şaziye değil misin canım. Konya şefikcandaydın daha önce. Eski adı hacıkaymak ya ordan baya uzaklaştın mı yoksa dahayakına mı taşındın diye sordum sohbet açılsın diye. Rahime ben. Epeydir yoksun hatırlayamayabilirsin ama. 

Hayır bir tane daha Rahime abla vardı ama Konyada değildi puanı görünce acaba o mu dedim 

Hakkını helal et 🌸 hatırladım arada giriyorum çıkıyorum bu aralar aktif kullanmaya başladım canım.

Yazırdaydım hala burdayım 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,267 göst.
0 oy
12 cevap 607 göst.
24 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde sazh (5,276 puan) tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 2,516 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 777 göst.
22 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,503,773 soru

24,551,365 cevap

360,989 kullanıcı

...